Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürekli marka takıntıları varsa Alvinadan aşağısını giymem gibi ve de sürekli bir giydiğini giymemek gibiİyi bari,arkadaşlarım pahalılığından dem vururlardı.aklımda kalmış
Evet canım tesettürlüyüm. Bizde böyle çözüm bulduk diyelim.Tesettürlüsünüz sanırım. Kapalıların giyimleri de masraflı oluyor,her istediğiniz de bulunmuyor sanırım kolay kolay
Teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun.. sağlıkla atlatalım en önemli şey bu
İnşallah olurAh ahhh ne guzel hayal bu... Dag koylerinden birinde Allah rast getirirse, prefabrik bir ev hayalim var. Cardakli mardakli...
durkan hayırlı olsun kıyafetlerin güle kullan canım
Kendimizedeğer verip kendimiz için birşeyler yapmalıyız
Sen kendini önemsemezsen kimse seni önemsemiyor
Gayet net!!
Maşallah bereketli olsun.Kuyumcuya gittim
10 gr külçe aldım 4640 tl
1 tane yarım altın aldım 1540 tl
Küçük oğlanın parası vardı bende cumhuriyet altını aldım 3050 tl
Daha güzelleri sizlerin olsun inşaallahMaşallah bereketli olsun.
Tam benim kafadansın canımBen 3 yıldır tesettürlüyüm. Emekli olduktan sonra yani kıyafet te daha öncesi ve sonrası hiç bir zaman marka takıntım illa şu veya bu olacak gibi düşüncem olmadı. Benim için pamuklu kumaş, rahatlık, efil efil olması ilk sıralarda.
Ayakabı ortapedik ve noktalı olması tercihimdir.
Allah razı olsun canımVaryemez bereketi olsun
Ev içi icin kıyafet aldım kızlara 55tl ye ,hemen yıkadım astım
Kendime de istiyorum
Makarna haşlanıyor salçalı yaparım, salata, yoğurt, turşu
Kamuda çalıştım işçi kadrosunda özürlüyüm ve kronik rahatsızlığımdan dolayı malulen emekli oldum, normal çalışsaydım 2028 yılında olmam gerekti.
Hiç bir fikrim var165 gram gümüş aldım ama neden aldım niçin aldım hiç bi fikrim yok hahahahahah
Bilenler aydınlatabilir mi şu an mantıklı miydi hoş iş.isten geçti.ama olsun :)
Tam benim kafadansın canım
Benim etrafta kazancını çaputa yatıran kesim çok onlar olmasa bu piyasa nasıl döner diye de düşünmüyorum hani
Ben de bugün elimden geldiğince ekonomiye altın alarak can vermeye çalıştım
Allah bereket versin.
Hayırlı olsun.165 gram gümüş aldım ama neden aldım niçin aldım hiç bi fikrim yok hahahahahah
Bilenler aydınlatabilir mi şu an mantıklı miydi hoş iş.isten geçti.ama olsun :)