Paranın adı var, ben de iş çıkışı markete uğradım, bir iki eksik vardı, 100 küsür gittiSabah 100 tl bozdurdum
Üzüm kızılcık, patates, biber, roka, maydanoz 19tl
Sut, yufka, kurulama bezi 18tl
Aburcubur, ıvır zıvır 30tl
Eve bozukluklarla geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paranın adı var, ben de iş çıkışı markete uğradım, bir iki eksik vardı, 100 küsür gittiSabah 100 tl bozdurdum
Üzüm kızılcık, patates, biber, roka, maydanoz 19tl
Sut, yufka, kurulama bezi 18tl
Aburcubur, ıvır zıvır 30tl
Eve bozukluklarla geldim
Bugün gittim ama dikkat etmedim demek kiKızlar a 101 ve şok markette güzel indirimler var bilginize
Peki ben nasıl yapayım? Eşim askeri ücret alıyor ,2 çocuk da var ve yeni ev aldık uçan kuşa bile borcumuz var.evi yeniden yaptık ve mutfağımız ı bile yapamadan kira ödemeyelim diye evden mecbur çıktık üni okuyordum borçlardan bu sene mecbur bırakacam hem de hiç istemeden. En azından mutfağımı zı yapsay dık bi kombi alsaydık sıcak su,Ocak hep öyle böyle idare etmeye çalışıyor uz. Bi motoru muz vardı onada eşim eksradan başka bir iş daha yaparım borçları hafifletelim diye onu da çaldılar ne yazık kielde avuçta hiçbir şey yok bazen en azından çocuklar için pazara çıkayım diyorum ama o bile yok. yani; anlayacağınız imkansız gibi bir şeypelinyaman28 bence şu yazdıkların harika şeyler ve örnek alınması gereken
yazının içersinde kısa orta uzun vadeli birikim örnekleri mevcut bence para kazanıyorum ama para biriktiremiyorum , ya da para nasıl biriktirilir diyenler mutlaka okusunlar...
Sağlıklı ve huzurluysanız gerisi bir şekilde hallolur kardeşim, oturup güzel bir planlama yapacaksınız...Peki ben nasıl yapayım? Eşim askeri ücret alıyor ,2 çocuk da var ve yeni ev aldık uçan kuşa bile borcumuz var.evi yeniden yaptık ve mutfağımız ı bile yapamadan kira ödemeyelim diye evden mecbur çıktık üni okuyordum borçlardan bu sene mecbur bırakacam hem de hiç istemeden. En azından mutfağımı zı yapsay dık bi kombi alsaydık sıcak su,Ocak hep öyle böyle idare etmeye çalışıyor uz. Bi motoru muz vardı onada eşim eksradan başka bir iş daha yaparım borçları hafifletelim diye onu da çaldılar ne yazık kielde avuçta hiçbir şey yok bazen en azından çocuklar için pazara çıkayım diyorum ama o bile yok. yani; anlayacağınız imkansız gibi bir şey
Tabiki de çok şükür elhamdülillah.ama oturulacak gibi olmayan evlerde 1300 veriyorsun yine aynı şekilde gelecek ayı zor ediyor duk. ucuz bir ev bulunca da eşe dosta,akraba, kredi falan derken üstesinden geliriz diye umuyor duk ama Allah büyük, sağlık olsun da elbet bunlarda geçerSağlıklı ve huzurluysanız gerisi bir şekilde hallolur kardeşim, oturup güzel bir planlama yapacaksınız...
Mesela ben sizin şartlarınızda olsam, uçan kuşa borçlanıp ev almazdım, ama olan olmuş, bundan sonra önünüze bakacaksınız... herkesin zor zamanları olur, sabırla ve doğru planlamayla atlatırsınız inşallah, Rabbim yardımcınız olsun...
Allah evinizi hayırlı etsinPeki ben nasıl yapayım? Eşim askeri ücret alıyor ,2 çocuk da var ve yeni ev aldık uçan kuşa bile borcumuz var.evi yeniden yaptık ve mutfağımız ı bile yapamadan kira ödemeyelim diye evden mecbur çıktık üni okuyordum borçlardan bu sene mecbur bırakacam hem de hiç istemeden. En azından mutfağımı zı yapsay dık bi kombi alsaydık sıcak su,Ocak hep öyle böyle idare etmeye çalışıyor uz. Bi motoru muz vardı onada eşim eksradan başka bir iş daha yaparım borçları hafifletelim diye onu da çaldılar ne yazık kielde avuçta hiçbir şey yok bazen en azından çocuklar için pazara çıkayım diyorum ama o bile yok. yani; anlayacağınız imkansız gibi bir şey
Amin inşallah cümlemizin 4 ay oldu ev alalı altın borcumuz da var zaten altın fiyatları uçtu yani daha yolun başındayız...Allah evinizi hayırlı etsin
Sağlığınızı kaybetmeyin en önemlisi o
Allah yuvanıza huzur mutluluk bereket versin
Eldeki mevcut imkanlarınızı gözden geçirip geçinmeye çalışacaksınız eviniz zaten bir yatırım, birikim ayrıca birikim yapamıyorum diye psikolojinizi yıpratmayın sakın
Ev borcunun bitmesine ne kadar var ?
Kredi de 5 yılAmin inşallah cümlemizin 4 ay oldu ev alalı altın borcumuz da var zaten altın fiyatları uçtu yani daha yolun başındayız...
Tabiki de çok şükür elhamdülillah.ama oturulacak gibi olmayan evlerde 1300 veriyorsun yine aynı şekilde gelecek ayı zor ediyor duk. ucuz bir ev bulunca da eşe dosta,akraba, kredi falan derken üstesinden geliriz diye umuyor duk ama Allah büyük, sağlık olsun da elbet bunlarda geçer
Allah hayırlara tebdil etsin canımSelamlar canlar. Ben gece korkunc bir rüya ile çığlık çığlığa uyandım. Allah hayretsin. İlk defa geldi başıma
Hangi kaynağı takip ediyorsunuz, yazması sakıncalı mı bilmiyorum amaGunumuz hayra...
Kuyumcuyu aradim, cumhuriyet altinini 3100 dedi. Tabloyla paralel gibi..
Guzelce dussun, biz de guzelce alalim...