Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Zararin neresinden donersem kârdir deyip, panikle altinini bozan bozana...😖
Oysa ki satmadikca zarar yok. 🤷‍♀️
Sabirsiz olanlar, altina kisa vadeli bakanlar bu ise hic girmesin...
Genclik yillarimdan beri altin biriktiririm, hic zarar etmedim.
Sabir ve sukunet sart...
23000 tl kar var bu yıl aldıklarımda gene de satmıyorum
Bunların dışında sene 2000 yılında alınanlardan ne kadar kardayım bilmiyorum bile
20 senedir tutmuşum şimdi niye bozayım
Çok şükür araba alırken, 2.yi değiştirirken, ev alırken de Rabbim o altınlara muhtaç etmedi
Altını madem güzel bir gayrimenkul fırsatı olursa satarım diye düşünenlerdenim yoksa dursun yıllarca 😉
Keşke 300 350 tl gibi rakamlara düşse benim için düşüşler anca alım için fırsat olur
Ytd😀😀😀

23000 tl kar var bu yıl aldıklarımda gene de satmıyorum
Bunların dışında sene 2000 yılında alınanlardan ne kadar kardayım bilmiyorum bile
20 senedir tutmuşum şimdi niye bozayım
Çok şükür araba alırken, 2.yi değiştirirken, ev alırken de Rabbim o altınlara muhtaç etmedi
Altını madem güzel bir gayrimenkul fırsatı olursa satarım diye düşünenlerdenim yoksa dursun yıllarca 😉
Keşke 300 350 tl gibi rakamlara düşse benim için düşüşler anca alım için fırsat olur
Ytd😀😀😀
Maşallah canım ne güzel.Evi filan ne ile aldin ki o zaman kredi de cekmedin

Maşallah canım ne güzel.Evi filan ne ile aldin ki o zaman kredi de cekmedin
Zaten küçük bir ilçedeyim
Çocukların babalarının ve ailesinin niyetini anlayınca kazancımın kıymetini bildim
7 -8 yıl çalıştığımı biriktirdim temelden daireye girdim daire bitince sattım .10 yıl olmuştu o zaman araba aldım birazıyla kalan paranın da üzerine ekleyerek birikime devam ettim altın döviz aldım (7 sene de böyle devam ettim )
Sonra bu eve temelden girdim burayı öderken arabamı sattım üzerine para kattım arabayı değiştirdim
Evi de bitirdim sıfırdan eşya alıp yerleştim
Arada maddi kazıklar da yedim ama bugünlere bütün maddi ve manevi çelme takanlara rağmen Allah'ın izniyle gelebildim

Zaten küçük bir ilçedeyim
Çocukların babalarının ve ailesinin niyetini anlayınca kazancımın kıymetini bildim
7 -8 yıl çalıştığımı biriktirdim temelden daireye girdim daire bitince sattım .10 yıl olmuştu o zaman araba aldım birazıyla kalan paranın da üzerine ekleyerek birikime devam ettim altın döviz aldım (7 sene de böyle devam ettim )
Sonra bu eve temelden girdim burayı öderken arabamı sattım üzerine para kattım arabayı değiştirdim
Evi de bitirdim sıfırdan eşya alıp yerleştim
Arada maddi kazıklar da yedim ama bugünlere bütün maddi ve manevi çelme takanlara rağmen Allah'ın izniyle gelebildim
Çok şükür canım ,idolümsün 😃

Selam canlar, Nasilsiniz 😃 günler kosturmacali geciyor. Spontane cocuklarla iki günlügüne deniz kenari bi yere gittik. Öncesinden daha da yorgun döndük, kenara koydugumuz sifirlandi ama olsun kendimiz icin birseyler yaptik Iyi geldi. Sicaklardan birsey yapilmiyor, Dün cocuklari yüzmeye götürdüm bu gün oturduk her gün her gün yoruluyor insan bir de gel tekrar yikan, havular cikan camasirlar derken ayyy ben bitiyorum.
Simdilik bouklzklari kumbaraya atarak devam ediyorum. Okul icin alinacaklar derken masrafli bi ay oldu.
Ugrayamiyorum, telefonu elimde görünce kapiyorlar hemen 😅😅
@özrengin, hayirli olsun oglanin okulu
CanTorun CanTorun , Gecmis olsun
Aklimda kaldigi kadariyla diger arkadasar iyisiniz insallah hepiniz 😘😘

Varyemez Varyemez öncelikle gözünüz aydın,çocuğunuz için çok sevindim,maşallah :KK68: umarım üniversite hayatı da çok başarılı devam eder..
Hanımlar hepinizden Allah razı olsun yaa,sizin sayenizde birikime başladım ve gerçekten para kalmıyor ki nasıl biriktireyim diyordum ama birikiyormuş. Bundan sonra burayı hep takip edeceğim

Varyemez Varyemez öncelikle gözünüz aydın,çocuğunuz için çok sevindim,maşallah :KK68: umarım üniversite hayatı da çok başarılı devam eder..
Hanımlar hepinizden Allah razı olsun yaa,sizin sayenizde birikime başladım ve gerçekten para kalmıyor ki nasıl biriktireyim diyordum ama birikiyormuş. Bundan sonra burayı hep takip edeceğim
Harikasın, hoş geldiniz
Neler yapıyorsunuz

Selam canlar, Nasilsiniz 😃 günler kosturmacali geciyor. Spontane cocuklarla iki günlügüne deniz kenari bi yere gittik. Öncesinden daha da yorgun döndük, kenara koydugumuz sifirlandi ama olsun kendimiz icin birseyler yaptik Iyi geldi. Sicaklardan birsey yapilmiyor, Dün cocuklari yüzmeye götürdüm bu gün oturduk her gün her gün yoruluyor insan bir de gel tekrar yikan, havular cikan camasirlar derken ayyy ben bitiyorum.
Simdilik bouklzklari kumbaraya atarak devam ediyorum. Okul icin alinacaklar derken masrafli bi ay oldu.
Ugrayamiyorum, telefonu elimde görünce kapiyorlar hemen 😅😅
@özrengin, hayirli olsun oglanin okulu
CanTorun CanTorun , Gecmis olsun
Aklimda kaldigi kadariyla diger arkadasar iyisiniz insallah hepiniz 😘😘
Allah razı olsun canım
Gezmeniz de sefanız olsun yenilenip gelmişsinizdir ne güzel 😀

Hoşgeldin canım
Allah razı olsun .Rabbim hepimize çocuklarımızın mürüvvetini görmeyi nasip etsin
Hep birlikte bol bereketli birikimler yapabilmek dileğiyle... 😍

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz 🙂
Hep beraber güzel bereketli birikimler yapalım inşallah
Kendinizden bahseder misiniz

A 101 e gittim oğlana çikolata çeşitleri almak için gitmişken stok için ürünler aldım; 1kg lık tereyağ, çaykur teneke kutu 100 gramlık,makarna vs

Bugün ayrıca tavuk eti de aldım dondurucuya koydum

Somun ekmeği aldım 6 tl ödedim

Pazarda 26.5 tl harcadım

Bugün harcanan paranın toplamı 144 tl dağılımı ise şu şekilde

81 tl Stok
63 tl mutfak

X