Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kizlar ne dersiniz biraz sıkışıp eksi hesaplara yüklenip az kredi çekmek mi mantıklı yoksa azar azar rahat raht ödemek şartıyla çok çekmek mi 😏
Malum çok çektikçe ödeme süresi faİz miktarı artıyor ama az çekip çok sıkışmak da istemem🤷

Kizlar ne dersiniz biraz sıkışıp eksi hesaplara yüklenip az kredi çekmek mi mantıklı yoksa azar azar rahat raht ödemek şartıyla çok çekmek mi 😏
Malum çok çektikçe ödeme süresi faİz miktarı artıyor ama az çekip çok sıkışmak da istemem🤷
Bu konuda hic bir fikrim yok...🤷‍♀️
Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun. 🤲

Iyi akşamlar kızlar
Biraz yoğun, biraz stresli, biraz güzel bir gündü
CanTorun CanTorun abla paylaştığın tecrübe ve öneriden dolayı teşekkür ediyorum, ben de taktım küpemi
Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah öpüyorum ellerinden
S Salty o hesapları ben de çok bilmiyorum, hakkınızda hayırlısı olsun, şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah

CanTorun CanTorun
p_ritha p_ritha
Çok teşekkür ederim sanırım yüksek miktar çekip sadece bankaya borçlanarak ilerleyeceğiz, hesaplarım uyarsa her ay araba taksiti ve bir cumhuriyet altını birikim olacak.
Kp durumu çok iyi bir şeyler teklif etmesini bekliyoruz 😅😅😅ama bu nafile bir bekleyiş yine kendi yagimizda kavrulacagz sanırım😏

Iyi akşamlar kızlar
Biraz yoğun, biraz stresli, biraz güzel bir gündü
CanTorun CanTorun abla paylaştığın tecrübe ve öneriden dolayı teşekkür ediyorum, ben de taktım küpemi
Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah öpüyorum ellerinden
S Salty o hesapları ben de çok bilmiyorum, hakkınızda hayırlısı olsun, şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah
Amin canim sag olasin...🤲😊

Hiçbir fikrim yok canım 🤷‍♀️🙂

Kızlar şokta patates 1.29, soğan 1.25 tl haberiniz olsun.

34.13 tl harcadım. Süt,puding, küp şeker, tomurcuk çay, deodorant, patates, soğan aldıklarım

Toyota Corolla sıfır araç Allahin izniye🤗

Ooo şahane olmuş çok güzel fiyattan da bozmuşsunuz

Araba da süper kazasız belasız binin

Sıfır araba candır ya kokusu bile güzel:)
Eksi hesap düşmek de faizli iki üç yere bölünmek yerine bi banka kredi daha iyi bence :)

Kizlar ruyamda burs vermek icin, yegenimle birlikte 50 ogrenci seciyorduk. Onumde bir defter ogrencilerin okudugu bolum ve diger kisisel bilgilerini not ediyordum. 😍Uyandigimda cok heyecanli ve mutluydum.🥰🥰
Allah zenginlikle birlikte, paylasma duygusunu da gani gani versin...
Boyle zenginlik nasip olanlara ne mutlu!💕

X