Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kizlar size yazmayı okumayı özledim ya huuuu malumunuz kayinanneme geldik işler yoğun 😅kaynanama iş yaptırmamaya çalışıyorum ayda yılda bir geliyoruz zaten, dolayısıyla pek bakamıyorum 🤗

Varyemez Varyemez yaa sonucu görünce çok sevindim maşallah paşaya, başarıları daim olsun ♥️♥️

Harcamali günler yaşıyoruz dönünce size gider gelir bu ayki birikimi yazacağım hedefim 5-6bindi😁😁😁

Tabi ki de yalan oldu🤣🤣🤣ama yine de hedeften çok uzaklasmamaliyiz🙄🙄

Kizlar size yazmayı okumayı özledim ya huuuu malumunuz kayinanneme geldik işler yoğun 😅kaynanama iş yaptırmamaya çalışıyorum ayda yılda bir geliyoruz zaten, dolayısıyla pek bakamıyorum 🤗

Varyemez Varyemez yaa sonucu görünce çok sevindim maşallah paşaya, başarıları daim olsun ♥♥

Harcamali günler yaşıyoruz dönünce size gider gelir bu ayki birikimi yazacağım hedefim 5-6bindi😁😁😁

Tabi ki de yalan oldu🤣🤣🤣ama yine de hedeften çok uzaklasmamaliyiz🙄🙄
Allah razı olsun canım 🥰😍😘💞
paşa gerçekten gereği kadar çalıştı
Bilgisayar oyunu ders ödevler deneme sınavları dengesini iyi kurdu
Marttan bu yana da evde hiç düzenini bozmadan kendi fıtratına uygun ders programıyla ve kararında bilgisayar oyunuyla hedefine doğru ilerledi kuzum 😀

durkan durkan , gecmis olsun. Birikiminde bereketli olsun.

Arkadaslar, menüler süper afiyet olsun.
CanTorun CanTorun , ablam zaten kalabalik degilsiniz. O kadarda kirli degildir.kendini yorma.
Bu gün sabahtan covuklarla parklardaydik, önce Ben sonra babasi götürdü. Yorgunlar ama nu saat oldu uyumuyorlar. Oturduk cekirdek citliyoz. Bu gün sarma yaptim ve yanina dünden kalanlar. Doyduk sükür.

durkan durkan , gecmis olsun. Birikiminde bereketli olsun.

Arkadaslar, menüler süper afiyet olsun.
CanTorun CanTorun , ablam zaten kalabalik degilsiniz. O kadarda kirli degildir.kendini yorma.
Bu gün sabahtan covuklarla parklardaydik, önce Ben sonra babasi götürdü. Yorgunlar ama nu saat oldu uyumuyorlar. Oturduk cekirdek citliyoz. Bu gün sarma yaptim ve yanina dünden kalanlar. Doyduk sükür.
Amin canım Allah razı olsun.

Acayip bir nem var, kronik hastaligi olanlara Allah acisin. 🤲

Kahvaltidan sonra Bim'e gittik. 72 tl biraktik geldik, ortada da dogru durust bir sey yok...😖 4×6 soda, 2 sise kefir, 3 paket kahve, 650 gr kokteyl domates, 900 gr siyah zeytin.

Marketten her dondugumde sinirlerim bozuluyor. Dar gelirli, hatta hic geliri olmayan vatandas nasil geciniyor?

Dun aksam kiz ve torunla disari cikacaktik, sonra torun istemedi cikmadik. En az 50 tl harcardim diye dusunup, varsay harcadin dedim cuzdan kumbaraya koydum...🙃

Acayip bir nem var, kronik hastaligi olanlara Allah acisin. 🤲

Kahvaltidan sonra Bim'e gittik. 72 tl biraktik geldik, ortada da dogru durust bir sey yok...😖 4×6 soda, 2 sise kefir, 3 paket kahve, 650 gr kokteyl domates, 900 gr siyah zeytin.

Marketten her dondugumde sinirlerim bozuluyor. Dar gelirli, hatta hic geliri olmayan vatandas nasil geciniyor?

Dun aksam kiz ve torunla disari cikacaktik, sonra torun istemedi cikmadik. En az 50 tl harcardim diye dusunup, varsay harcadin dedim cuzdan kumbaraya koydum...🙃

Aynen hava burada da öyle üstelik deniz yok
Deniz olan yerleri düşünemiyorum bile
Allah dışarıda çalışanlara, işi gücü olup dışarı çıkmak zorunda olanlara kolaylıklar versin

Annemle uzun uzun oturduk, sohbet ettik.
Evlatlari torun torba sahibi de olsa, anne iste...Onlar icin halâ kaygisi olabiliyor.

Gencler simdi curukmus, tahammulsuzmus. Calisirken kendi evlerine zor yetiyorlarmis. O yuzden bizim yasliligimizda maas disinda bir gelirimiz daha olmaliymis ki, tam gun birini tutup kendimize baktirirmisiz. Ben dengeliymisim de, koca kizi eline geceni cocuklara veriyormus. Veriyormus da noluyormus, gencler gezmelere doyamiyormus. Ablama soyleseymisim, kendini de dusunseymis. Kendine hic bakmiyormus, ne zaman ne de para ayirmiyormus.
Benim soylemem yakisik almaz, istiyorsan sen soyle dedim. O gelince soylermis, ben de telefonda on hazirlik yapaymisim...😳
Onun silkelenmeye ihtiyaci varmis.

Sakin ve pek soze karismayan, 86 yasinda bir kadindan bahsediyorum.
Hayat tecrubesi zaten cok zengin.
Gozlem ve analiz yeteneginden zerre bir sey kaybetmemis, aksine uzerine koymus.

Kulagima kupemi taktim...🥰

X