Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Annemle uzun uzun oturduk, sohbet ettik.
Evlatlari torun torba sahibi de olsa, anne iste...Onlar icin halâ kaygisi olabiliyor.

Gencler simdi curukmus, tahammulsuzmus. Calisirken kendi evlerine zor yetiyorlarmis. O yuzden bizim yasliligimizda maas disinda bir gelirimiz daha olmaliymis ki, tam gun birini tutup kendimize baktirirmisiz. Ben dengeliymisim de, koca kizi eline geceni cocuklara veriyormus. Veriyormus da noluyormus, gencler gezmelere doyamiyormus. Ablama soyleseymisim, kendini de dusunseymis. Kendine hic bakmiyormus, ne zaman ne de para ayirmiyormus.
Benim soylemem yakisik almaz, istiyorsan sen soyle dedim. O gelince soylermis, ben de telefonda on hazirlik yapaymisim...😳
Onun silkelenmeye ihtiyaci varmis.

Sakin ve pek soze karismayan, 86 yasinda bir kadindan bahsediyorum.
Hayat tecrubesi zaten cok zengin.
Gozlem ve analiz yeteneginden zerre bir sey kaybetmemis, aksine uzerine koymus.

Kulagima kupemi taktim...🥰
Abla anneciğine senden yardım istediği konuda bence yardımcı olmalısın.
Ablan da aklı selim düşünürse onu uyaracağın konuda senin bir çıkarın yok tamamen kendi iyiliği için.

Abla anneciğine senden yardım istediği konuda bence yardımcı olmalısın.
Ablan da aklı selim düşünürse onu uyaracağın konuda senin bir çıkarın yok tamamen kendi iyiliği için.
Yeri geldiginde soylemisligim var, ablam her yuku sirtlanmayi seviyor. Her kaplicaya gidisimizde, tatile gidisimizde cagiririm. Hep cocuklarinin eksigi vardir, gelemem der...Fikir sorar ama dinlemez. Yillar oldu kendi haline biraktim. Alttan alttan bana kizdigini da hissediyorum...🤭

Yeri geldiginde soylemisligim var, ablam her yuku sirtlanmayi seviyor. Her kaplicaya gidisimizde, tatile gidisimizde cagiririm. Hep cocuklarinin eksigi vardir, gelemem der...Fikir sorar ama dinlemez. Yillar oldu kendi haline biraktim. Alttan alttan bana kizdigini da hissediyorum...🤭
Benim ablam da aynısı 🤭

Son düzenleme:
Screenshot_20200720-133046_Aktel rnler Cepte.jpg
Screenshot_20200720-133038_Aktel rnler Cepte.jpg

Hayırlı günler 😘 bir türlü yazamadım kahvaltı, temizlik, çamaşır birkaç arkadaşımla telefon da görüştüm. Bu saat oldu
Yemek olarak ezo gelin çorba, et tava, bulgur pilavı, salata, biber yoğurtlaması muhtemelen iki gün yeter bize.

Paylaştığım Bim kataloğundan stoğa atmak için
Un ,pirinç, tuvalet kağıdı, havlu kağıt almayı planlıyorum ,evde hepsi de en az 2 ay gidecek şekilde var ama bana fiyatları uygun geldi

190 bin civarı alacağımiz araç en fazla 90 bin kredi kullanmak istiyorum eşim de 100 çekelim hiç sıkıntıya girmeyelim diyor 😅şu ara bunu hesaplayıp duruyorm

X