• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

4 tane triko tunik aldım nasibimde peşin fiyatına 3 taksit ödemesi varmış, çok şükür iyi denk geldi
Toplam 1220 tl idi 😊
Ne güzel denk gelmiş güzel günlerde keyifle kullan ablacım 😘

Geçen babama gözlük aldık Uzak yakın bir arada bi de iyi olsun dedik 19.000 tuttu ve çoğu karta taksit yok yapıktedi ye de iki taksit yaptı. Kartlarda taksit olayı artık zorlaşıyor herhalde iyice

Bizim okuldaki Türkçe öğretmeni bir arkadaşın kitaplığından kitap almıştım 2 tane dün birine başlamıştım ,çok sürükleyici idi hemen bitti

Bugün nasipse diğerine başlarım
Adetliyim ,yalnızım evde yapacak pek bir işim de yok bol bol kendime ayırmaya çalışıyorum böyle zamanları 😊
Dışarısı oldukça soğuk en güzeli böyle zamanlarda sıcacık evde meşgul etmek kendimi 😊

Bizim okuldaki Türkçe öğretmeni bir arkadaşın kitaplığından kitap almıştım 2 tane dün birine başlamıştım ,çok sürükleyici idi hemen bitti

Bugün nasipse diğerine başlarım
Adetliyim ,yalnızım evde yapacak pek bir işim de yok bol bol kendime ayırmaya çalışıyorum böyle zamanları 😊
Dışarısı oldukça soğuk en güzeli böyle zamanlarda sıcacık evde meşgul etmek kendimi 😊
İyi okumalar ablacım Regl iken insanın canı sıkılıyor demi 🤣 bi düzensiz oluyor her şey namaz kılarken öğleye kadar şunu yaparım ikindi namazına bunları yaparım diye düşününce planlı oluyor 🥰

Kıaaazzz burası da buzzzz gecen beş dk otobüs bekledim okuldan çıkınca (normalde dakikasına göre geliyor) anaaammm nasıl donduuuummmnm

Arabam olmadığına üzüldüğüm nadir anlardan biriydi sonra dedim milyonerim dolarım, evini al hayırlısıyla o da olur inşallah 🤣

Ne güzel denk gelmiş güzel günlerde keyifle kullan ablacım 😘

Geçen babama gözlük aldık Uzak yakın bir arada bi de iyi olsun dedik 19.000 tuttu ve çoğu karta taksit yok yapıktedi ye de iki taksit yaptı. Kartlarda taksit olayı artık zorlaşıyor herhalde iyice
Allah razı olsun canımın içi
Geçen bana da uzak ve de sık kullanmayı gerektirmeyen yakın gözlüğü verildi

Çerçevesiz benim gözlüğüm ve de yeniydi ona sadece cam aldım
Bir de yedek yaptırmıştım ama hiç kullanmadım çekmecede duruyordu
Yedek yaptırma nedenim 4 ya da 5 sene önce ılçede 12 mart programı bize verilmişti, çalışma yaptığımız alanda öğrencinin eli gelip kırılmıştı

Bu 2 çerçeveye sadece cam ücreti olarak 3800 tl ödedim

Allah razı olsun canımın içi
Geçen bana da uzak ve de sık kullanmayı gerektirmeyen yakın gözlüğü verildi

Çerçevesiz benim gözlüğüm ve de yeniydi ona sadece cam aldım
Bir de yedek yaptırmıştım ama hiç kullanmadım çekmecede duruyordu
Yedek yaptırma nedenim 4 ya da 5 sene önce ılçede 12 mart programı bize verilmişti, çalışma yaptığımız alanda öğrencinin eli gelip kırılmıştı

Bu 2 çerçeveye sadece cam ücreti olarak 3800 tl ödedim
Sağlıkla kullan ablacım inşallah faydasını görürsün de numarası ilerlemez

Bugün oğlanları da yolcu ettim 😊
Allah kavuştursun ablacim
Herkese merhaba hanımlar
Varyemez Varyemez yeniden aranıza kabul ederseniz ben geri döndüm
Sende ismini değiştirmişsin sanırım
Konu başlığı olmasa tanımaz kaybettim diye üzülürdüm
Hosgeldin canım bebeğini sağlıcakla büyüt thewitcher ben🤣🤣
4 tane triko tunik aldım nasibimde peşin fiyatına 3 taksit ödemesi varmış, çok şükür iyi denk geldi
Toplam 1220 tl idi 😊
Güzel günlerde giy ablacim

Mutlu pazarlar
Bugün kahvalti hazirlamadım
Büyükbaş tost yaptı yanına pattis kizarttim öyle yediler
Akşam içinde kısır yapacağım bayadır yemiyoruz özledik
Mr sonucum temiz çıktı çok şükür boyun duzlesmesinden kaynaklı olabilir dedi baş ağrım için. Okul değiştirince göz seğirmesi de gecti🤣🤣🤣
Temizliği de dün yaptım nevresimleri değiştirip. Ütü yaptim biraz
Pazartesiye haziriz😂
Market dolaştık abur cubur istediler 2 süt 1 cips 4 cikolata ve bi kaç bisküviye 450tl verdik yuh dedik🫢

Mutlu pazarlar
Mr sonucum temiz çıktı çok şükür boyun duzlesmesinden kaynaklı olabilir dedi baş ağrım için. Okul değiştirince göz seğirmesi de gecti🤣🤣🤣
Pazartesiye haziriz😂
Market dolaştık abur cubur istediler 2 süt 1 cips 4 cikolata ve bi kaç bisküviye 450tl verdik yuh dedik🫢
Aferin eşine
Mr sonuçlarının temiz çıkmasına çoookkkk sevindim, çok şükür canım 😘🤗
Paranın hiç alım gücü yok ,Allah bereketini artırsın kazançlarımızın Rabbim bereket vermese geçinmek mümkün değil

Mutlu pazarlar
Pazartesiye haziriz😂
Çok sevindim canım sonucların için Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı ömürler versin 🤲🏻🌸

Allah kavuştursun ablacim

Hosgeldin canım bebeğini sağlıcakla büyüt thewitcher ben🤣🤣

Güzel günlerde giy ablacim

Mutlu pazarlar
Pazartesiye haziriz😂

isimler değişince eski dostlar yok diye üzülmüştüm
Seni gördüğüme sevindim
Yalnız şu büyükbaş lafını bir sende duymuştum
Ne yalan söyleyeyim hem çok gülmüştüm hemde çok hoşuma gitmişti 😀
Bu sözünden tanırdım seni 😂

Tek tek alıntılayamadım hepinize çok teşekkürler kızlar

Çok yakın bir arkadaşımın eşi ameliyat olmuştu
Bugün onu ziyarete gittik
Bir yaş pasta aldık 470 TLye
2 yaşına girmek üzere olan bir kızı var. Onada bir hediye kutusu hazırladım evdeki hediyeliklerden çok mutlu oldu yavrum.
Suluk, oyuncak, hikaye kitabı, etkinlik kitabı, boyalar, eğitici kartlar vs koydum içine.
Bugün gidip almaya kalksam 2000 TL rahat tutardı aldıklarım
Ama ben indirimden yaklaşık hepsini 500TLye falan halletmiştim zamanında

Hem yetişkinler için hemde çocuklar için Uygun fiyatlı bir şeyler birşeyler bulunca mutlaka alıp kenara koyuyorum hediyelik olarak
Sonra bu tarz ani durumlarda iki ayağım bir pabuca girmeden hemen evden alıp gidiyorum.
Hemde Yarı fiyatına halletmiş oluyorum çok işime geliyor böyle durumlarda.

Şuan maddi olarak sıkışık bir dönemdeyiz bu yüzden aylık max 1 çeyrek alabilirim hedef olarak. Yani onuda zar zor başarabilirim

Fakat şubat ve mart için hedefimde çeyrek yok
Annemin martta doğum günü ona güzel bir hediye almak istiyorum

Bugün 300 TL attım zulaya :KK9:

Tek tek alıntılayamadım hepinize çok teşekkürler kızlar

Çok yakın bir arkadaşımın eşi ameliyat olmuştu
Bugün onu ziyarete gittik
Bir yaş pasta aldık 470 TLye
2 yaşına girmek üzere olan bir kızı var. Onada bir hediye kutusu hazırladım evdeki hediyeliklerden çok mutlu oldu yavrum.
Suluk, oyuncak, hikaye kitabı, etkinlik kitabı, boyalar, eğitici kartlar vs koydum içine.
Bugün gidip almaya kalksam 2000 TL rahat tutardı aldıklarım
Ama ben indirimden yaklaşık hepsini 500TLye falan halletmiştim zamanında

Hem yetişkinler için hemde çocuklar için Uygun fiyatlı bir şeyler birşeyler bulunca mutlaka alıp kenara koyuyorum hediyelik olarak
Sonra bu tarz ani durumlarda iki ayağım bir pabuca girmeden hemen evden alıp gidiyorum.
Hemde Yarı fiyatına halletmiş oluyorum çok işime geliyor böyle durumlarda.

Şuan maddi olarak sıkışık bir dönemdeyiz bu yüzden aylık max 1 çeyrek alabilirim hedef olarak. Yani onuda zar zor başarabilirim

Fakat şubat ve mart için hedefimde çeyrek yok
Annemin martta doğum günü ona güzel bir hediye almak istiyorum

Bugün 300 TL attım zulaya :KK9:
Hediyelik eşyaları uygun fiyata alıp evde bulundurma işini ben de yaparım
Hem maddi hem manevi büyük kolaylık
Allah hayrını kabul etsin canım benim 😘

Günaydın kızlar hepinize mutlu ve bol bereketli bir gün diliyorum

Sabah 200 TL zulaya attım yine
Cuma günü 2 adet halıyı yıkamaya göndermiştim
Toplam 10 m2 bugün teslim edeceklermiş faturaydı atmışlar 1500 TL

6 m2 salon halım vardı o bambu halı diye geçiyor
Onu pahalı yıkıyor vicdansızlar