• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Şimdi köşeme çekildim güzel bir iman tazeleyici kitapla meşgul oldum bir müddet (yaklaşık 30 sayfa kadar)

Biraz da zikir vakti

Bir ara kahvaltı yaparım inşaallah

Dün annemle bir yere gittim dönüşte anneme geçtik ve de orada yemek yedim

Sabahtan buzluktan çıkardığım tavuğu akşam demedim saat 21.00 civarı haşladım

Bugüne yemeğim hazır yanına nohutlu bulgur pilavı yaparım nasipse yoğurt turşu tamamdır Allah bol bereket versin 😊

Benim branşım sınıf... aynı amaçla girdim geçen sene 72 aldım yetiyor ama dur dedim bu sene yine gireyim çünkü dediğin gibi koç burcuyuz 100 almalıyız :) Lakin bu 4 yıldan önce istifa işi biraz kararsız bıraktı beni de, henüz sınav başvurusu yapmadım. Ama dediğim gibi burası Türkiye, sınav parası çok geldi bana bi de sen madem yatırmışsın mutlaka gir. Google'a bi yaz istersen idarecilikten 4 yıldan önce istifa... diye daha net bilgiler çıkıyor. 3 gün kaldı sanırım başvuru için belki her şeye rağmen ben de tekrar girerim, puanın bulunması zarar getirmez.
Ahaha koç burçları sayfası olmuş burası desene 🤣
Ben daha parayı yatırmadım canım bana sa çok geldi 950 nedir sanki tus a girecez neyse bugün ögrenecem o konuyu idarecimle konuşayım da

İdarecimle konuştum böyle bir şey varmış gerçekten, bi de ben proje okulunda olduğum için geri dönme ihtimali de olmuyor ilçe deposuna verirler . Orda da görevlendirme ile her yere gönderebilirler dedi. Midyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayayım. İnşallah il içinde açılır gönlümüze göre yerlere gitmek, gittiğimiz okulda keyifle huzurla çalışmak nasip olur. Aminnnn🤲🏻

İdarecimle konuştum böyle bir şey varmış gerçekten, bi de ben proje okulunda olduğum için geri dönme ihtimali de olmuyor ilçe deposuna verirler . Orda da görevlendirme ile her yere gönderebilirler dedi. Midyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayayım. İnşallah il içinde açılır gönlümüze göre yerlere gitmek, gittiğimiz okulda keyifle huzurla çalışmak nasip olur. Aminnnn🤲🏻
Insan sevdiğini alamıyorsa aldığını sevmeli 🤣🤣🤣🤣

Dün bu sözü beni ilgilendiren farklı birşey için kullanmıştım balımmm

Şimdi de senin için söylüyorum 😘😘

Back