Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bereketli olsun canımVaryemez temmuz birikimi 400 ₺
Amin canım. Hepimizin hanelerine bereket versin rabbim.Bereketli olsun canım
Allah güzel günlerde yedirsin içisin bereketlendirsin inşallah ❤.
Amin Allah razı olsun güzel temennilerin içinKolay gelsin canım.
Kolay gelsinBugun de b.dolabinin dondurucu cekmecelerini bosalttim, digerine aktardim. Guzelce yikadim, birazdan takarim yerine. Esim pazardan varsa visne alacak, onlari şoklayinca daha uzun dayaniyor. Onumuzdeki cuma da bamya alirsak, once şoklar sonra digerine aktaririm.
Kedinin encegini tasidigi gibi, ordan oraya aktar dur...
Yapayim dedikten sonra ogrencinin odeviyle, kadinin ev isi bitmez...
Salonun perdelerinin yarisini yikadik, ihtiyar isi oldu. Digerleri camlar acilmadigi icin kirli degilmis, esim oyle dedi...Ne yapsin adam, mekanizmali kruvaze perdelerle ugrasmak zor. Bizim salona da duvar yapmayi unutmuslar, her taraf cam...
Aksam yemek listemiz:
Mercimek corbasi
Et sote
Sehriyeli pilav
Cacik
Karpuz
Geçmiş olsun canım,Selamlar hayırlı günler. Kahvaltımızı yaptık, yengem by pass amaliyatı oldu eve çıktı oraya geçmiş olsuna gidip kısa süre durup, eşimin arkadaşı ve ailesiyle ormana çay içmeye gideceğiz evden bişeyler götüreceğiz kısır, börek, erik kaynattım onu içeçek yaptım.
Bilemiyorum canım ama astrolojik yorumunda altın ve doların temmuz ortasına doğru bir miktar düşüş olabileceğini öngörmüştü, ytdVirüs vakaları düştükçe acaba altın fiyatlarıda düşer mi 9 ceyregim var 5 tane daha alacağım hayırlısıyla inşallah düşmesini beklemeli miyim yoksa hemen almalı mıyım ciddi miktarda düşüş olur mu acaba
Kesin düşeceğini bilsem elimdeki altını satar beklerdimVirüs vakaları düştükçe acaba altın fiyatlarıda düşer mi 9 ceyregim var 5 tane daha alacağım hayırlısıyla inşallah düşmesini beklemeli miyim yoksa hemen almalı mıyım ciddi miktarda düşüş olur mu acaba
Evet haklısın uyarın için sağolasın canım, yengem kızının evinde kalıyor ziyaretçi kabul etmiyor, biz amcamın kendi evine gittik diğer kızı da evle vede gelen misafirler le ilgileniyorGeçmiş olsun canım,
Enfeksiyon kapmasini engellemek için ziyaretçi yasağı koyarlar genelde
Geçmiş olsun ALLAH şifa versin inşallah..
Kilosunu 2.5 tl aldımKilosu 6 tl'dan 5 kg visne almis esim. Ayikladim, yikadim, suzuldu ve dondurucuya kondu. Esimin gozune yine az geldi, cuma da alalim diyor. Meyvenin zarari yok, her sekilde tuketiliyor...
Afiyet bal şeker olsunHafta sonu kahvaltısı faslı, üstten ev süpür, toz al,
Sabah kahvesi iç
Köye gidip gel, manava uğra (patates 1.50,
Domates 1.50,
Nektarin ve muz 9 tl)
22 tl ödedim
Giderken anneme babama döner yatırmıştım 20tl
Bahçeden salatalık, patlıcan, biber, yeşillik, azar armut, şeftali ve yumurta aldım..
Yemek olarak da domates çorbası, fırında karışık kızartma, bulgur pilavı, cacık yapt im
Haaa, nihayet 3 kaşık tatlısını yaptım, çoook güzel oldu çok beğendim dikdörtgen küçük borcamda yaptım teşekkürler S Salty
Az kaldi, oraya yerlesecegiz...Kilosunu 2.5 tl aldım