Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bugun de b.dolabinin dondurucu cekmecelerini bosalttim, digerine aktardim. Guzelce yikadim, birazdan takarim yerine. Esim pazardan varsa visne alacak, onlari şoklayinca daha uzun dayaniyor. Onumuzdeki cuma da bamya alirsak, once şoklar sonra digerine aktaririm.
Kedinin encegini tasidigi gibi, ordan oraya aktar dur...😂
Yapayim dedikten sonra ogrencinin odeviyle, kadinin ev isi bitmez...
Salonun perdelerinin yarisini yikadik, ihtiyar isi oldu. Digerleri camlar acilmadigi icin kirli degilmis, esim oyle dedi...Ne yapsin adam, mekanizmali kruvaze perdelerle ugrasmak zor. Bizim salona da duvar yapmayi unutmuslar, her taraf cam...🤭

Aksam yemek listemiz:
Mercimek corbasi
Et sote
Sehriyeli pilav
Cacik
Karpuz

Bugun de b.dolabinin dondurucu cekmecelerini bosalttim, digerine aktardim. Guzelce yikadim, birazdan takarim yerine. Esim pazardan varsa visne alacak, onlari şoklayinca daha uzun dayaniyor. Onumuzdeki cuma da bamya alirsak, once şoklar sonra digerine aktaririm.
Kedinin encegini tasidigi gibi, ordan oraya aktar dur...😂
Yapayim dedikten sonra ogrencinin odeviyle, kadinin ev isi bitmez...
Salonun perdelerinin yarisini yikadik, ihtiyar isi oldu. Digerleri camlar acilmadigi icin kirli degilmis, esim oyle dedi...Ne yapsin adam, mekanizmali kruvaze perdelerle ugrasmak zor. Bizim salona da duvar yapmayi unutmuslar, her taraf cam...🤭

Aksam yemek listemiz:
Mercimek corbasi
Et sote
Sehriyeli pilav
Cacik
Karpuz
Kolay gelsin
Yemekler de afiyet şifa olsun

Virüs vakaları düştükçe acaba altın fiyatlarıda düşer mi 9 ceyregim var 5 tane daha alacağım hayırlısıyla inşallah düşmesini beklemeli miyim yoksa hemen almalı mıyım ciddi miktarda düşüş olur mu acaba

Selamlar hayırlı günler. Kahvaltımızı yaptık, yengem by pass amaliyatı oldu eve çıktı oraya geçmiş olsuna gidip kısa süre durup, eşimin arkadaşı ve ailesiyle ormana çay içmeye gideceğiz evden bişeyler götüreceğiz kısır, börek, erik kaynattım onu içeçek yaptım.
Geçmiş olsun canım,
Enfeksiyon kapmasini engellemek için ziyaretçi yasağı koyarlar genelde
Geçmiş olsun ALLAH şifa versin inşallah..

Hafta sonu kahvaltısı faslı, üstten ev süpür, toz al,
Sabah kahvesi iç
Köye gidip gel, manava uğra (patates 1.50,
Domates 1.50,
Nektarin ve muz 9 tl)
22 tl ödedim
Giderken anneme babama döner yatırmıştım 20tl
Bahçeden salatalık, patlıcan, biber, yeşillik, azar armut, şeftali ve yumurta aldım..
Yemek olarak da domates çorbası, fırında karışık kızartma, bulgur pilavı, cacık yapt im
Haaa, nihayet 3 kaşık tatlısını yaptım, çoook güzel oldu çok beğendim dikdörtgen küçük borcamda yaptım teşekkürler S Salty

Virüs vakaları düştükçe acaba altın fiyatlarıda düşer mi 9 ceyregim var 5 tane daha alacağım hayırlısıyla inşallah düşmesini beklemeli miyim yoksa hemen almalı mıyım ciddi miktarda düşüş olur mu acaba
Bilemiyorum canım ama astrolojik yorumunda altın ve doların temmuz ortasına doğru bir miktar düşüş olabileceğini öngörmüştü, ytd

Kesin düşeceğini bilsem elimdeki altını satar beklerdim
Ama eldekinden olmak da var o nedenle al sat yapmıyorum uzun zamandır

20200719_183919.jpg

Bu hafta sadece ihtiyaçlarımı alarak 150 tl koyduğum hedefi aşmayıp 67.50 tl artırmış bulunuyorum

Uzun zamandır et stoğu için biriktirdiğim paranın bir kısmını (340 tl ) harcadım.

Bu hafta kışlık hazırlığı yapmadım annemin komşusu abla vişne getirmiş kesesine bereket

Önümüzdeki haftaya devreden toplam miktar 196 tl

Geçmiş olsun canım,
Enfeksiyon kapmasini engellemek için ziyaretçi yasağı koyarlar genelde
Geçmiş olsun ALLAH şifa versin inşallah..
Evet haklısın uyarın için sağolasın canım, yengem kızının evinde kalıyor ziyaretçi kabul etmiyor, biz amcamın kendi evine gittik diğer kızı da evle vede gelen misafirler le ilgileniyor

Kızlar bugün bankadan maaşın bir kısmını çekip eve getirdim ;Banka ortamında birikim yapmak istemediğim için.

Ama o parayı cüzdan kumbarama koyarken ayrı bir zarfa koyup da koyayım dedim
Çekmeceden kimlik değiştirdiğim zaman gelen zarf ve onun içinde kağıt filan vardı.Ben dikkat çekmeyecek şekilde altın filan almaya giderken o zarfla götürmüştüm parayı öncelerden.

O zarfın içerisine içindeki kağıt, paraları koymayı engellemesin diye düzeltmeye çalışırken kağıdın arasında 50 tl buldum 🙄😀😂
O para ne zamandır oradaydı hiçbir fikrim yok

Hafta sonu kahvaltısı faslı, üstten ev süpür, toz al,
Sabah kahvesi iç
Köye gidip gel, manava uğra (patates 1.50,
Domates 1.50,
Nektarin ve muz 9 tl)
22 tl ödedim
Giderken anneme babama döner yatırmıştım 20tl
Bahçeden salatalık, patlıcan, biber, yeşillik, azar armut, şeftali ve yumurta aldım..
Yemek olarak da domates çorbası, fırında karışık kızartma, bulgur pilavı, cacık yapt im
Haaa, nihayet 3 kaşık tatlısını yaptım, çoook güzel oldu çok beğendim dikdörtgen küçük borcamda yaptım teşekkürler S Salty
Afiyet bal şeker olsun 🥰♥️♥️

X