Kreş ve bitmek bilmeyen hastalıklar

Bizim evi b.k goturuyor, bebenin kustugu yerleri silmeye kalksam gun yetmez, kusmadigi dk yok. Ust bas yetmiyor, yikamadan kurutup giydiriyorum. Bu sartlarda bagisikligi guclense bari, pisligimizin bir getirisi olsa

Bizim evi b.k goturuyor, bebenin kustugu yerleri silmeye kalksam gun yetmez, kusmadigi dk yok. Ust bas yetmiyor, yikamadan kurutup giydiriyorum. Bu sartlarda bagisikligi guclense bari, pisligimizin bir getirisi olsa

Üç gündür konuma yazılan yorumlara cevap vermeye çabalıyorum. Bulaşık makinesi hortumu ve banyo faciasından sonra bahçede lağım patladı :) ay ben gülerim. Biri lanetlemiş beni kesin.

Ben canım çıkana kadar uğraşır yine de evi bok götürmesine müsaade etmem. İyi mi yapıyorum, tabi ki hayır. Ancak takıntılar... Mesela dört gün yorgunluktan öldüğüm halde bugün camları sildim. Çünkü içimdeki ses "e madem bu kadar yoruldun evi kırkladın camlar pis mi kalsın" dedi. İyi halt etti. Ellerim titriyor yeminle. Neyse ki bahçenim temizliğini sevgili kocam üstlendi.

Hem de ne lanet. Doğduğundan beri böyle. Bu konudaki en büyük facia, yine böyle kumsalı bir hastalıkta dört günlük su kesintisi yaşamamdı. Delirmek üzereyken sular geldi. İnanılmaz tiksiniyorum ben bir de kusma olayından.

Eşimi ikna ettim devam etmesi konusunda. Tabi ağır hastalanır ise yine başa sarar alalım diye ama şimdilik sustu.

Aynı benim oğlan da böyle. Yediği bi rşey midesini bulandırır kısar, öksürür kusar, hasta olur kusar. Hep kusar. Kusmadığı zamanlarda da beğenmediği yemeği tükürür, çıkarır.

Kusarken itiyor beni. Sinirleniyor çünkü kustugu için. Benim midem de çok hassas öyle kucağımda kussa ben de kusarım kesin. Temizlerken bile öğürüyorum sürekli. Normalde hassas bir tip değilim neredeyse hiçbir şey midemi bulandırmaz. Tek zayıf noktam bu kusma işi, Allah da ondan sınıyor beni.

Sağol öneriler için de içmez ki dediğin gibiyse. Belki pekmez ile denesem içebilir. Cins benimki biraz.

Temizlik konusunda bence normalim ama yazılanları okuyunca kendimi sorguladım :) çılgınlar gibi temizlik yapmıyorum her daim. Ancak pis eve de tahammülüm yok pek. Dağınıklığa hiç yok :)

Aşkolsun ben temizlik hastası değilim ki :) biraz düzen ve temizlik takıntım var o kadar. Biraz ama :) eşim kreşten alma fikrinden vazgeçti ben de öyle. Devam edeceğiz bakalım. İnşallah tez zamanda bağışıklık kazanır.

Ahshsh yok benim ev temiz ve düzenli. Esasında öyle her gün çılgınlar gibi temizlik yapmıyorum ama haftada bir gün mutlaka ev baştan aşağı temizleniyor. Günlük süpürme ve gerek varsa silme o kadar. Tuvalet konusunda titizim fazlasıyla.

Başladım bir haftadır balık yağına, iki gündür de propolis veriyorum. İnşallah ile yarar.

Amanın benim sıpa daha küçük diye böyle düzelecek diye kendimi avutuyorum ben. Umarım sizinki gibi daimi bir durum olmaz.

Amanın benim sıpa daha küçük diye böyle düzelecek diye kendimi avutuyorum ben. Umarım sizinki gibi daimi bir durum olmaz.
Ben de bi de bunun yaninda cok gulersem kusma fonksiyonu da var Allah size onlari gostermesin umarim daimi olmaz cok gonulden diliyorum Allah dusmanima vermesin cunku

Çok geçmiş olsun senin yavruya da. Iş için de sana. Hayırlısı olur inşallah. Ben de çok direndim antibiyotik için ama doktor enfeksiyon var içmesi lazım deyince mecbur verdim. Benim oğlan üç yaşına kadar neredeyse hiç ağır hastalık geçirmedi. Basit bir gripte bile kusar o ayrı mevzu ama antibiyotik kullanacak kadar hasta olmadı. İlk kez bu kadar uzun ve ağır hasta oldu. Şu an hala öksürüyor deli gibi. Buhar, bal, solüsyon Allah ne verdiyse deniyorum ama yok geçmiyor. Deli çıkıcam.

Ya ömrün tükenmiyor mu şu kusma konusunda. Oğlan hasta ilgi bekliyorxystak yorgan temizlemeyi bekliyor. Bir de ben illa her çarşafı nevresimi ütülüyorum. Dağ gibi ütü birikiyor. Yıka ütüyle döngüsü ile kendimi yatağa zor atıyorum yorgunluktan.

Vazgeçtim almaktan şimdilik. En azından bir iki ay daha sabredeceğim. Baktım çok kötüye gidiyor o zaman ara vermeyi düşünürüm.

Bu surec cok normal gecen sene kizim 4 yasindaydi krese basladi surekli oksuruk kusma ates ile gecti yarim donem.. bende sizin gibi isyan ettim.. gidip gidip kreşe saldırdım.. siz bakamiyormusunuz camlarimi aciyorsunuz yeterince isinmiyor mu diye car car kresin başının etini yedim...

Megerse cok normalmis dr dedi bagisikligi güçlenecek annesi demisti.. ilk defa antibiyotik 4 yasinda kullandı kizim...bu yil anaokuluna başladı gectigimiz hafta hastalandi serum aldi yine.. ama vücudu hemen toparladi alışıyor vucud...
Buyuzden gondermemezlik yapmayin bu donem boyle gecer ama çocuğunuz bağışıklıgi güçlenir...

Çok geçmiş olsun size de. Annem hep derdi ki "keşke rahat biri olsaydın" ben çok takılıyorum böyle şeylere. Aman sal gitsin diyemiyorum. Evet eninde sonunda iş bitiyor, temizleniyor ev ama benim bedenimden çok ruhum yoruluyor.

Propolisi tükürüyor iki gündür deniyorum ama yoğurt fikri iyiymiş bir de öyle deneyeyim. Balık yağı da içiyor. Sıkma portakal suyu da içmiyor haspam, hazır olabildiğince doğal olanı alıp işitmeye çabalıyorum.

Çok mecbur kalmadıkça (enfeksiyon iltihap yoksa) ilaç kullanmıyorum zaten. Ama benimki cins, doğal ne ürün varsa içmiyor ve yemiyor. Süt içmez, peynir yemez. Meyveyi seçerek yer. Sıkma portakal suyu içmez. Balık yağı ve Propolise başladık bakalım zorla da olsa içiyor bir şekilde yarısını tükürüyor olsa da :) öksürüğe çare bulamadım. Ne yaptıysam geçmedi.

Heh benim eşim de böyle. Dünyanın en pimpirikli insanı. Oturduğu yerden çocuğun başına gelebilecek tüm kazaları düşünüp sürekli uyarıyor manyak. Neyse ki bebekliğinde olduğu kadar değil. Bebekken ya uyurken boğulursa ya meme emerken süt genzine kaçarsa deyip dururdu.

O korktukça benim sıpanın başına da gelmedik kalmadı. Çok hızlı emerdi benim süt de tazyikli gelirdi. Her seferinde boğulma tehlikesi atlatırdık. Ben bir şekilde soğukkanlı kalmaya çalışsam da eşim o kadar panik yapardı ki bir ara "tamam artık emmesin yeter" diyordu. Hastalık konusunda a aşırı takıntılı. Kendi için de oğlu için de. Ufacık bir ağrısı olsun hemen hastaneye gider. Oğlan hasta olunca dünyanın sonu gelmiş gibi davranır. Yıldım yeminle.

Şimdilik vazgeçti çocuğu alma kararından ama bakalım ne kadar sürecek bu durum :)

Valla ayni durumdayiz , hayatimda ilk defa bir doktordan antibiyotik istedim ama cok sukur 2 gundur gece daha rahat uyuyoruz
Insallah sizde atlatirsiniz en kisa surede

Mutfaktan nefret eden biri olarak bu dediklerini yapmaya zorlayacağım kendimi :) bütün evi temizlerim ama yemek olayı bana çok uzak. Oğlum olmasa muhtemelen yemek bile yapmazdım. O kadar sevmiyorum mutfağı. Yemek yemeyi de sevmem zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…