Kreş ve bitmek bilmeyen hastalıklar

Kehribar kolyeyi tavsiye ederim, bir nebze olsun işe yarayabilir. Ayda 3 kutu antibiyotik kullanan ben 2 ay önce takmaya başladım kolyeyi ve çok şükür en ufak bir hastalık yaşamadım. Boğazlarım asla geçmezdi, öğretmenim bir de.. Sürekli çocuklardan hastalık geçer, yüksek sesle ders anlatmaktan boğazım pert olurdu.

Aslinda bunlari yapabilirseniz hic sıkıntı kalmaz insallah. Sadece bal pekmez bol c vitamini bile alsa hastaliklara direnci artiyor.

oğlum anaokulunda.bu 3. farklı kurum.şükür burada bir hastalığı olmadı.ufak burun akmaları, küçük öksürükler dışında.ıhlamur içiriyorum düzeliyor.şükür.bu sene el yıkama alışkanlığı kazandı.dört yaşında belki ondandır diye düşünüyorum ve okula giderken su geçirmez ayaklarını sıcak tutacak bot ve kalın birşapkayla gidiyor bakalım...bir önceki anaokulunda sizin dediğiniz gibi rahatsızlandı.39 derece ateşle acile gittik.iğne vurdular falan. bir daha da oraya göndermedim.kreşin genel temizliği de etkiliyor çocukları

Alma derim.
Benim kızımda ilk sene çok hasta oldu,aynı oğlun gibi kusardı ve serum takılır,5 gün antibiyotik iğne vurulur öyle ayaklanırdı. Tabi alışkın değiller o kadar mikrobun bir arada olduğu ortamlara haliyle hastalaniyorlar. Düşün ben portatif tuvaletini taşıdım yanımda, dışarda tuvalete girmedi hiç,okulda onca kişinin kullandığı tuvaleti kullanınca,birinde enfeksiyon varsa ister istemez bulasıyor. Biz koruyup kolluyoruz,park dönüşü eller yıkanıyor,üst baş değişiyor en basitinden,doğal olarak alışkın değiller. Hastalanmaları çok doğal.
Şu an 6 yaşında kızım iki senedir rahatım ayakta atlatıyor.
Bağışıklık kazanıyorlar hastalandıkça.
Şöyle düşün,şimdi okuldan aldın,ilkokul zamanı gelince mecbur gidecek ve o zaman yaşayacaksınız bu hastalık sürecini.
Sen beslenmesine dikkat et, ev yoğurdu,kefir vb probiyotik gıdalardan güzelce tüketsin,mevsim meyvesi,sebzesi verebilirsin,balık verebilirsin ,yemeklerine ilikli kemik suyu ekleyebilirsin daha kolay toparlanir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…