Kredi ile araba almak

Şu an uygulamada bir değişiklik var mı bilmiyorum ama ben Şubat ayında araç kredisi için görüşmeye gittiğimde 6 yaş altına kredi verildiğini,onun da kasko değeri 0-400 TL arasında ise yüzde 50'sini kasko değeri 400-800 TL arasında ise yüzde 60 ini fln verebildiklerini söylemişlerdi.(yuzdeleri yanlış hatırlıyor olabilirim)
Model yükseltmek için kredi çekilir bence,ben de öyle yapmayı düşünüyorum.Ocakta sizin araç da yükselecek ama km de yükselecek
Bu arada branş mısınız?
Ek ders ile birlikte 26-27 bin az geldi bana

Arkadaş bu nasıl akıl tutulması bak işte tam köle sistemin canlı kanlı üyesi.
Kredi üstüne kredi çekmek, borç borç borç, model yükseltmek.

Sizin kendi maaşınızı kendinize harcamak gibi bi hakkınız yok mu???
Dilediğiniz yere gitmek yemek içmek vs…

Şuan öyle bir araç kredisi verilmiyor zaten diye biliyorum. Karı koca memur iki arkadaş geçen başvurdu 47 bin verebiliriz demişlerdi.

Geçenlerde banka beni aradı 200 bin ihtiyaç kredisı verelim diye
Size nasıl vermedi şaşırdım açıkcası
Bugünlerde herkesten duyuyorum kredi çıkmadığını
Geçen ay ev kredisine başvurduk ve son alabilenlerdendik. Sonrasında durum değişti mi bilmiyorum ama ev kredisinde de limiti 200 e dusurmuslerdi o zaman.

Size yüksek ihtimal kredi çıkmaz, çıksa yüksek faizle çıkar. Bu arada ben de öğretmenim. 8 bin liraya güveniyorsunuz şu an için iyi paraymış gibi duruyor da kışın pul olacak bu para, vergi dilimş vs. Bunları iyi düşünün. Bir diğeri satacaksınız üstüne 200 koyacaksınız. Ne almak istiyorsunuz akşamdan sabaha zam geliyor. Evet bu deyip kapora verdiğiniz araba yoksa bulurum diyorsanız paranız elinizde kalır iyi bir şey bulamazsınız. Gözüne kestirdiğiniz araç varsa hızlıca harekete geçin.

Eşiniz ogretmense ne öğretmeni?
Sınıf Öğrt ise İlksan dan da çekebilirsiniz 120 veriyor, üzerini bir bankadan tanamlarsiniz ben öyle yapmıştım.

Hem de çok az biz öğretmenler en düşük memur maaşı alır olduk

Çok haklısınız. Şimdi bir tura katılmak istiyorum fakat inanın gözümde büyüyor. Vazgeçeceğim araba almaktan

Ocakta araba daha da artacak da. 8 bin ile nasıl gecineceksiniz. Sadece arabanın vergisi kaskosu bile baslı basına bir maliyet. Hayat çok zor oldu çok
Bekar ve aile evindeyseniz 8 bin el harclığı olacaksa ocaga kadar idare edilebilir.

Çok haklısınız. Şimdi bir tura katılmak istiyorum fakat inanın gözümde büyüyor. Vazgeçeceğim araba almaktan
Size hayattan edindiğin en iyi tecrübeyi yazacağım. Parayı sadece tatil için, ruhsal açıdan beni doyuracak ne istiyor isem onun için biriktiririm.

Ve evlendiğimizde eşimden hiç bir şey istemedim. Şu an evinde en iyisi, arabanında en iyisi, toprağında en iyisine sahibiz. Zorlamadan içsel sıkıntı yaratmadan olur dediğin olur…

Şu bi gerçek sistem insanın kendisinin ne kadar mucizevi bir varlık olduğunu keşfetmesin diye borç batağı icinde süründürüyor.
Farkına varan zaten herseyin sahibi oluyor.

İstediğin tura git savur rüzgarda saçlarını, bas çıplak ayakla toprağa, içsel sesini dinle…

Para kazanıyorsun,parana sistem el koyuyor, olan varlığına yok diyorsun insan düşününce vay anasını diyor…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…