- 14 Ağustos 2018
- 19.737
- En iyi cevaplar
- 2
- 74.084
- 598
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Sırıtma emojisi koymadım, gergin surat ve bozuk surat koydum. Senin telefonun ne gösteriyor bilemem. Emoji anlamayana açıklamam kalmıştı burda bi!sırıtma emojisinden
Sırıtma emojisi koymadım, gergin surat ve bozuk surat koydum. Senin telefonun ne gösteriyor bilemem. Emoji anlamayana açıklamam kalmıştı burda bi!
Tamam Einstein fark etmemiştim sağolEki Görüntüle 3268962
laptoptan giriyorum, açıklayacağınız bir şey yok sağ üstte sırıtma emojisi koymuşsunuz, ARABANIZIN FİYATIYLA BİRLİKTE HER ŞEY ZAMLANDI bu bir gerçek ve bu kadar yükselmenize de gerek yok :)
Peki kredi vermiyor bankalar diyorlar peşin mi aldınız?
220 bin liram var. Kalanını kredi çekerek sıfır araç almayı düşünüyorum ama bulamazsın sıfır diyorlar ve kredi de vermezler diyor herkes.
Simdi bana 500 bin kredi vermezler mi sıfır araç için acaba?
Hanfendi o sırıtma emojisi değil ki kızgın surat emojisiEki Görüntüle 3268962
laptoptan giriyorum, açıklayacağınız bir şey yok sağ üstte sırıtma emojisi koymuşsunuz, ARABANIZIN FİYATIYLA BİRLİKTE HER ŞEY ZAMLANDI bu bir gerçek ve bu kadar yükselmenize de gerek yok :)
elde malzeme olmayınca kişisel alanlardan, foruma sorulan sorulardan saldırmak forever ha?Tamam Einstein fark etmemiştim sağolhadi kızım git işine bak tinder sayfanı falan yenile alıntılama beni
ss attım gayet de sırıtm çıkıyor görüdğümüz gibi.Hanfendi o sırıtma emojisi değil ki kızgın surat emojisi
Pekiss attım gayet de sırıtm çıkıyor görüdğümüz gibi.
Ekim ayında 800 bin liralık araç için 250 bin krediyi zor çektik. Karı koca kamu personeliyiz. Max bu kadar araç kredisi dediler o zaman. Şimdi onu da vermiyorlar bildiğim kadarıyla. Zaten sıfır araç da yok, bulanlardan da baya hava parası alıyorlarmış.Peki kredi vermiyor bankalar diyorlar peşin mi aldınız?
220 bin liram var. Kalanını kredi çekerek sıfır araç almayı düşünüyorum ama bulamazsın sıfır diyorlar ve kredi de vermezler diyor herkes.
Simdi bana 500 bin kredi vermezler mi sıfır araç için acaba?
Tek başınızaysanız gayet yeter 8000 lira. Bi kaç ay dişinizi sıkın. Alınmış alınmıştır. Fiyatlar artmaya devam ediyo ve edecekte. Zaten 6 ay sonra bi zam daha gelecek ozaman rahatlarsınız. Ben olsam alırdım.Merhaba arkadaşlar. İsin içinden çıkamadım. Lütfen fikir verir misiniz bana. Ben arabamın modelini yükseltmek istiyorum. 2 senedir bende olan 2012 model i20 arabam var. Onu da krediyle aldım. Arabamın 40 bin kadar borcu kaldı. Temmuz zammıyla beraber ek ders ile 26 27 bin olacak maaşım. Şimdi ben 200 bin civarı bir kredi çekmek istiyorum. İstediğim şekilde bir araba alabileceğim bu krediyle. Ama benim eski borcum ve ekstra eşya borcum da var. Yani şöyle özetleyecek olursam : kredi çekersem iki kredimle beraber 9 bin, eşya borcum 5 bin, kiram 4 bin yani toplamda bana kalacak faturalarla birlikte 8 bin. Geçinmem zor olur mu ? Eşya borcum ocakta bitecek bu arada. Ya da ocakta mı düşünsem araba almayı? Ne dersiniz. Sizce ne yapayım. Lütfen fikir verir misiniz bana.T
Ekim ayında 800 bin liralık araç için 250 bin krediyi zor çektik. Karı koca kamu personeliyiz. Max bu kadar araç kredisi dediler o zaman. Şimdi onu da vermiyorlar bildiğim kadarıyla. Zaten sıfır araç da yok, bulanlardan da baya hava parası alıyorlarmış.
bu kadar hesap yapmışsınız daMerhaba arkadaşlar. İsin içinden çıkamadım. Lütfen fikir verir misiniz bana. Ben arabamın modelini yükseltmek istiyorum. 2 senedir bende olan 2012 model i20 arabam var. Onu da krediyle aldım. Arabamın 40 bin kadar borcu kaldı. Temmuz zammıyla beraber ek ders ile 26 27 bin olacak maaşım. Şimdi ben 200 bin civarı bir kredi çekmek istiyorum. İstediğim şekilde bir araba alabileceğim bu krediyle. Ama benim eski borcum ve ekstra eşya borcum da var. Yani şöyle özetleyecek olursam : kredi çekersem iki kredimle beraber 9 bin, eşya borcum 5 bin, kiram 4 bin yani toplamda bana kalacak faturalarla birlikte 8 bin. Geçinmem zor olur mu ? Eşya borcum ocakta bitecek bu arada. Ya da ocakta mı düşünsem araba almayı? Ne dersiniz. Sizce ne yapayım. Lütfen fikir verir misiniz bana.
2. El araç alacağım. Hiç sormadım bankalara. Bakmak lazımEkim ayında 800 bin liralık araç için 250 bin krediyi zor çektik. Karı koca kamu personeliyiz. Max bu kadar araç kredisi dediler o zaman. Şimdi onu da vermiyorlar bildiğim kadarıyla. Zaten sıfır araç da yok, bulanlardan da baya hava parası alıyorlarmış.
Yok sormadım.bu kadar hesap yapmışsınız da
önce bir bankaya gidip kredi veriyorlar mı diye hiç sordunuz mu?
çünkü vermiyorlar da....
Bende de var altın. Ona dokunmadım dokunmak istemiyorum. Ev alamam tek maaşlaKiraniz artmazsa gecinirsiniz.Ama ben konut almayı daha cazip buluyorum kira getirisi var.arabayi sıfır alıp carparsaniz ekstra maliyet değer kaybı ve sigorta kasko vergisi yüksek.Sadece kredilerle bitmeyecek.bende 2006 model Ford Fiesta var.Vergisi düşük vs. Bunun yanında tlde.para.tutmam dolar altın yaparım.
1 milyon kredi çekseniz bile sıfır araç alacak para olmuyor ki. :/ Ne kadar istediğiniz araç? Piyasa ciddi yükseldi 220bin tl peşinat olacak para değil artık.
Kia Picanto | Fiyat Listesi | Hatchback | Kia Türkiye
Kia Picanto modelinin tüm motor ve donanıp paketi seçenekleri ve fiyatlarını görmek, fiyat opsiyonlarına bağlı ek donanımları incelem ve daha fazlası için tıklayın!www.kia.com
Kia picanto istiyorum sitesinde 700 yazıyor ama :/ yanlış mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?