Kredi ile araba almak

Sırıtma emojisi koymadım, gergin surat ve bozuk surat koydum. Senin telefonun ne gösteriyor bilemem. Emoji anlamayana açıklamam kalmıştı burda bi!

laptoptan giriyorum, açıklayacağınız bir şey yok sağ üstte sırıtma emojisi koymuşsunuz, ARABANIZIN FİYATIYLA BİRLİKTE HER ŞEY ZAMLANDI bu bir gerçek ve bu kadar yükselmenize de gerek yok :)

Tamam Einstein fark etmemiştim sağol hadi kızım git işine bak tinder sayfanı falan yenile alıntılama beni

1 milyon kredi çekseniz bile sıfır araç alacak para olmuyor ki. :/ Ne kadar istediğiniz araç? Piyasa ciddi yükseldi 220bin tl peşinat olacak para değil artık.

Hanfendi o sırıtma emojisi değil ki kızgın surat emojisi

Banka kredi veriyorsa bir gün bile beklemeyin bence Arkadaşlarım karı koca öğretmen, ev kredisini sadece 200 bin TL verdi banka

Ekim ayında 800 bin liralık araç için 250 bin krediyi zor çektik. Karı koca kamu personeliyiz. Max bu kadar araç kredisi dediler o zaman. Şimdi onu da vermiyorlar bildiğim kadarıyla. Zaten sıfır araç da yok, bulanlardan da baya hava parası alıyorlarmış.

Tek başınızaysanız gayet yeter 8000 lira. Bi kaç ay dişinizi sıkın. Alınmış alınmıştır. Fiyatlar artmaya devam ediyo ve edecekte. Zaten 6 ay sonra bi zam daha gelecek ozaman rahatlarsınız. Ben olsam alırdım.

1700lük arabaya 80 bin attılar geçenlerde, anca öyle geldi arabaları bi tanıdığın. Ortalamanın altı bi araba için ödenen paralara bakın.

Ben almazdım sanırım arabandan memnunsam. Yerel seçimler sonrası ciddi vergi artışı olacak deniyor özellikle sıfır araçlarda
Farklı bit yatırım düşünülebilir bence

bu kadar hesap yapmışsınız da
önce bir bankaya gidip kredi veriyorlar mı diye hiç sordunuz mu?
çünkü vermiyorlar da....

2. El araç alacağım. Hiç sormadım bankalara. Bakmak lazım

Kiraniz artmazsa gecinirsiniz.Ama ben konut almayı daha cazip buluyorum kira getirisi var.arabayi sıfır alıp carparsaniz ekstra maliyet değer kaybı ve sigorta kasko vergisi yüksek.Sadece kredilerle bitmeyecek.bende 2006 model Ford Fiesta var.Vergisi düşük vs. Bunun yanında tlde.para.tutmam dolar altın yaparım.

Bende de var altın. Ona dokunmadım dokunmak istemiyorum. Ev alamam tek maaşla sıfır değil 2. El 2017 model alacaktım. Bankalar kredi vermiyor sanırım

1 milyon kredi çekseniz bile sıfır araç alacak para olmuyor ki. :/ Ne kadar istediğiniz araç? Piyasa ciddi yükseldi 220bin tl peşinat olacak para değil artık.

Kia picanto istiyorum sitesinde 700 yazıyor ama :/ yanlış mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…