Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altın güzel düşüşte aslında tam alma zamanıBenimde elime birikim amaçlı hiç para geçmiyor tıkandı hesabım resmen hshsjs
Gel gör ki en pahalı olduğu zaman daha da pahalı olur düşüncesiyle aldım iki çeyrek Allah'tan param o an çok yoktu da durdum mecburAltın güzel düşüşte aslında tam alma zamanı
Altın güzel düşüşte aslında tam alma zamanı
Gel gör ki en pahalı olduğu zaman daha da pahalı olur düşüncesiyle aldım iki çeyrek Allah'tan param o an çok yoktu da durdum mecburşuan da düşüyor ama elime geçmiyor malesf
Bu ay kredi kartı çok yüksek bizim 36 bin çok iş görüyor kredi kartı belki ama daha bu ay 9 bin kadar gereksiz masraf var gelecek ay yine alacağımız şeyler var yine artacak muhtemelenBenim de gelirim durdu şu an. Birikim alım yapamıyorum. 6500 lira kredi kartı borcumu ödedim. Diğer ay daha fazla olacak borcum. Uzun vadede altın yine artar diye düşünüyorum. Ytd
Uygun almışsın güle güle giysinlerÇocuklara yazın giyecek pijama, tişört, şort vs aldım. Çok güzel bir indirim denk getirdim. 9 parça ürünü 830 liraya aldım.
Haftasonunu para harcamadan geçirdim.
Kızıma doğduğunda bir sürü kıyafet hediye geldi ama kış mevsimş olduğu için hep kalın ve uzun kollu kıyafetler. Yaza giyecek hiçbir şeyi yok şu an. Yavaştan ona almaya başladım. Oğlumun geçen seneden kalan tişört ve şortları var. 1-2 de bu sene alırım, seneye de giyebileceği şekilde.
Uzun vadede bozdurmayı düşünmüyorsan toplu paranla al bence sanmıyorum daha düşsün şimdi ben böyle dedim diye kesin düşerBiraz daha düşecek diyorlar 3500 civarı o zaman almayı düşünüyorum toplu param var ne yapacağımı bilmiyorum hala
Eğer eşinin maaşı iyiyse sıkıntı değilde diğer türlü senin maaş gittiyse biraz zor olabilir sizin için. Borçları ödemekte birikim sayılır benim açımdan en azından eksiyi kapatıyorsnzBenim de gelirim durdu şu an. Birikim alım yapamıyorum. 6500 lira kredi kartı borcumu ödedim. Diğer ay daha fazla olacak borcum. Uzun vadede altın yine artar diye düşünüyorum. Ytd
830 a iyi almissn bence, güle güle giysinlerÇocuklara yazın giyecek pijama, tişört, şort vs aldım. Çok güzel bir indirim denk getirdim. 9 parça ürünü 830 liraya aldım.
Haftasonunu para harcamadan geçirdim.
Kızıma doğduğunda bir sürü kıyafet hediye geldi ama kış mevsimş olduğu için hep kalın ve uzun kollu kıyafetler. Yaza giyecek hiçbir şeyi yok şu an. Yavaştan ona almaya başladım. Oğlumun geçen seneden kalan tişört ve şortları var. 1-2 de bu sene alırım, seneye de giyebileceği şekilde.
İşte ona da güvenmiyorum kocamın arabasını satarsak belki 1+1 alabiliriz ya da arsa. Fon bakıyorumUzun vadede bozdurmayı düşünmüyorsan toplu paranla al bence sanmıyorum daha düşsün şimdi ben böyle dedim diye kesin düşer![]()
Ben nedense o kadar düşeceğini sanmıyorum. 4 bini geçti. 500tl kadar geriye gideceğini düşünmüyorum. Tabi belli olmaz bu durum ekonomimize güvenemiyoruzz her an her şey olabiliyor gördükBiraz daha düşecek diyorlar 3500 civarı o zaman almayı düşünüyorum toplu param var ne yapacağımı bilmiyorum hala
Ben daha önce 1000 tlye yakın altın bozdurdum bir gecede 700 lere düştü yüzde 30 bunda %10 olabilir benceBen nedense o kadar düşeceğini sanmıyorum. 4 bini geçti. 500tl kadar geriye gideceğini düşünmüyorum. Tabi belli olmaz bu durum ekonomimize güvenemiyoruzz her an her şey olabiliyor gördük![]()
Altın düşünce emlak piyasasıda düşer inşallahBen daha önce 1000 tlye yakın altın bozdurdum bir gecede 700 lere düştü yüzde 30 bunda %10 olabilir bence
O biraz zor düşeceğine ihtimal vermiyorum abim 1 2 ay önce ev aldı 1,5 ödedi 15 bin kiracısı var 2 aya 22 olacak aynı evler şuan 150 200 300 artmış aynı şartlarda ev yok. İnşaat giderleri pahalı.Altın düşünce emlak piyasasıda düşer inşallahiçim yanmaz o zaman. yatırım diye aldığım düşünce almak istediğim şeyin fiyatı sabit kalıyor çok Can sıkıcı.
Bizim burda derler ki çocuklar bi kıyafeti 3 yıl giyermiş. İlk yıl büyük, ikinci yıl denk, üçüncü yıl küçükEğer eşinin maaşı iyiyse sıkıntı değilde diğer türlü senin maaş gittiyse biraz zor olabilir sizin için. Borçları ödemekte birikim sayılır benim açımdan en azından eksiyi kapatıyorsnz
Bence de altın yine yükselir hatta haddinden fazla yükselir gibi
830 a iyi almissn bence, güle güle giysinler
Evet bende kıyafetleri hep 1 beden büyük alırım uzun süre giysin diye çocuk bu üzerinde paralanmiyor ki bari çabuk küçülmesin.
Doğudayz burada hava halen soğuk yaza geçemedik bende bı kaç haftaya kızın yazlıkları döküp bakcam neyi eksik ona göre ufak bir alışveriş yapcam.
Batıda da hava soğuk Bursadayız montları kaldırmıştım yeniden çıkardım kıştan farkı yok şuan havanınEğer eşinin maaşı iyiyse sıkıntı değilde diğer türlü senin maaş gittiyse biraz zor olabilir sizin için. Borçları ödemekte birikim sayılır benim açımdan en azından eksiyi kapatıyorsnz
Bence de altın yine yükselir hatta haddinden fazla yükselir gibi
830 a iyi almissn bence, güle güle giysinler
Evet bende kıyafetleri hep 1 beden büyük alırım uzun süre giysin diye çocuk bu üzerinde paralanmiyor ki bari çabuk küçülmesin.
Doğudayz burada hava halen soğuk yaza geçemedik bende bı kaç haftaya kızın yazlıkları döküp bakcam neyi eksik ona göre ufak bir alışveriş yapcam.
Annem çocukluğumda çarşıda hep bir büyüğü var mı diye sorardı sinir olurdum şimdi ben yapıyorum aynısınıBizim burda derler ki çocuklar bi kıyafeti 3 yıl giyermiş. İlk yıl büyük, ikinci yıl denk, üçüncü yıl küçük![]()
Ayy ne kadar doğru bir söz ben yüzde yüz katılıyorumBizim burda derler ki çocuklar bi kıyafeti 3 yıl giyermiş. İlk yıl büyük, ikinci yıl denk, üçüncü yıl küçük![]()
EVet evet cidden nereye baksan soğuk diyorlar hele bide ansızın bastıran yağmurlar yok mu o an dona kalıyor insanBatıda da hava soğuk Bursadayız montları kaldırmıştım yeniden çıkardım kıştan farkı yok şuan havanın
Bende çoğu konuda annem oldum resmen ve en çok neye sinir olduysamAnnem çocukluğumda çarşıda hep bir büyüğü var mı diye sorardı sinir olurdum şimdi ben yapıyorum aynısınıhemen küçük kalıyor