Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Bu haftasonu asırı para harcadım.
Çocuğa oyuncak 2000 gitti.
Terapi parası 2000 gitti.
Abur cubura tatlı vs 2000 gitti.
Haftaya da boyle başladım.
Altın vs de alamadım.
Yıne harcama perılerım geldı.
Evın toplam giderlerı ana giderler hep eşimde.

Bu haftasonu asırı para harcadım.
Çocuğa oyuncak 2000 gitti.
Terapi parası 2000 gitti.
Abur cubura tatlı vs 2000 gitti.
Haftaya da boyle başladım.
Altın vs de alamadım.
Yıne harcama perılerım geldı.
Evın toplam giderlerı ana giderler hep eşimde.
Şükürler olsun çok harcayan tek değilmişim🤭

Ben de iki haftalık harcamalarımı kurusu kuruşuna yazdım 13.831.5 TL harcamışım ana giderler derken siz neleri katıyorsunuz faturalar eşimde
Evın herşeyi esımde borclar fatura yemek içme cocukların kıyafetı sağlık vs.
Bende olan şeyler keyfı şeyler genelde şahsıma aıt yada çocuklara daha marka oyuncak daha ozel kiyafet almak istersem dısarda yemek vs benden gidiyor.

Ben kendımı durduramadıgım ıcın maasımdan esıme her ay yatırım ya da araba borcu gıbı şeyler ıcın para yolluyorum.
Her ay bana en az 25 bın para kalıyor sahsım için 😂
Ama her ay bır gram alsam kar yanı benım amacım bu👌ne büyük hedef😁

Ben de 300 liraya oyuncak aldım. 1200 liraya da dışarda yemek yedik, tatlı aldık. 350 lira da telefona yükledim. 200 lira taksi, 250 lira da kermeste harcadım

Hatta bu hafta çocuklara alacagım kiyafetlerı de esıme kıtledım😁
Benden hıc çıkmasın dıye😁
Ama yıne gram alamadım😆
Ya ben tam olarak anlayamadım ana paradan harcıyorum ben kızımın kıyafetlerini veya eve alınacak ne varsa fatura vergi o bu eşime geri kalan para da yatırımlık kenara koyma

Ya ben tam olarak anlayamadım ana paradan harcıyorum ben kızımın kıyafetlerini veya eve alınacak ne varsa fatura vergi o bu eşime geri kalan para da yatırımlık kenara koyma
Bizim faturalar, kredi, yakıt, market alışverişleri eşimde.
Çocuklara oyuncak, bez, kıyafet, kendi kıyafet kozmetik vb harcamalarım, ekstra bir şey alınacaksa bende.
Birikimimizi ayrı ayrı yapıyoruz, ortak hesabımız yok.

Bizim faturalar, kredi, yakıt, market alışverişleri eşimde.
Çocuklara oyuncak, bez, kıyafet, kendi kıyafet kozmetik vb harcamalarım, ekstra bir şey alınacaksa bende.
Birikimimizi ayrı ayrı yapıyoruz, ortak hesabımız yok.
Ben bırıkım için her ay esıme yolladığım bır mıktar var o altın alıyor yada araba borcu var diyelim ya da ev aldık onu ödüyor.bana da her ay özel kendı ıhtıyaclarım ıcın 25 ya da 30 bın kalıyor.

Ben bırıkım için her ay esıme yolladığım bır mıktar var o altın alıyor yada araba borcu var diyelim ya da ev aldık onu ödüyor.bana da her ay özel kendı ıhtıyaclarım ıcın 25 ya da 30 bın kalıyor.
Kendi ihtiyaçların için mi 25 30 bin o zaman çok iyi 🤭

Bır de alışkanlık bendekı.
Sımdı kargo gelmediği gün yok evıme.
Çocuk bahanesiyle al al dur.
Kendini frenleyenlere hayranım.
[/QUOTE]

İlk çocuğumda öyleydim ben de. Oyuncak, kitap, kıyafet vs çok almışım. Şimdi yeni doğum yaptım, hiç bir şey almıycam. Onun yerine çeyrek altın alıp çocuklar için kenara koyayım dedim. Aslında her şey alışkanlık. Alışveriş yaptıkça o keyifli geliyor. Birikim yaptıkça da o keyifli geliyor 😃
[/QUOTE]
Çocuklar için aylık altın yatırımı yapmak çok mantıklı. Biz böyle evi büyüttük🤭

Bayram harçlıklarına vs hep altın alıyorum. Az az oluyor ama ne koysak kar kenara 😊
İlk çocuğumda öyleydim ben de. Oyuncak, kitap, kıyafet vs çok almışım. Şimdi yeni doğum yaptım, hiç bir şey almıycam. Onun yerine çeyrek altın alıp çocuklar için kenara koyayım dedim. Aslında her şey alışkanlık. Alışveriş yaptıkça o keyifli geliyor. Birikim yaptıkça da o keyifli geliyor 😃
[/QUOTE]
[/QUOTE]

Bayram harçlıklarına vs hep altın alıyorum. Az az oluyor ama ne koysak kar kenara 😊
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Kesinlikle katılıyorum. Bu a rada neden alıntı yapamıyoruzzz

Benimde elimde bugünlük 2800 vardı. 1300 harcadım 1.500 kaldı yarın da harcamaz isem gider dolar yaparım diye düşünüyorum.
Rica ediyorum böyle yaz ve bizi gaza getir az önce arkadaşların yazdıklarından sonra az harcadığımı düşünüp internetten alışveriş yapmaya karar verdim :KK70: şimdi hemen alıyorum hatta 😂

Rica ediyorum böyle yaz ve bizi gaza getir az önce arkadaşların yazdıklarından sonra az harcadığımı düşünüp internetten alışveriş yapmaya karar verdim :KK70: şimdi hemen alıyorum hatta 😂
Bende baktım ve farkettim bu hafta herkes bi salmış kendini, birikimleri faln hep harcama hep harcama olmazz ki canim öyle 😂😂
Mesala yanlış anlaşılmasın sadece Kendi fikrim bakıyorum da her harcama içerisinde oyuncak var 😶‍🌫️ cidden çok gerekli oluyor mu bu oyuncaklar onun yerine çocuklar için o Ufak meblağlar köşeye atılsa iyi olmaz mı🫣

Bende baktım ve farkettim bu hafta herkes bi salmış kendini, birikimleri faln hep harcama hep harcama olmazz ki canim öyle 😂😂
Mesala yanlış anlaşılmasın sadece Kendi fikrim bakıyorum da her harcama içerisinde oyuncak var 😶‍🌫️ cidden çok gerekli oluyor mu bu oyuncaklar onun yerine çocuklar için o Ufak meblağlar köşeye atılsa iyi olmaz mı🫣
Aynen oyuncak konusunda çok açıldım ben de. Son olarak basketbol potası aldık 😂

Back
X