- 6 Ekim 2024
- 705
- 2.197
- 28
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şükürler olsun çok harcayan tek değilmişimBu haftasonu asırı para harcadım.
Çocuğa oyuncak 2000 gitti.
Terapi parası 2000 gitti.
Abur cubura tatlı vs 2000 gitti.
Haftaya da boyle başladım.
Altın vs de alamadım.
Yıne harcama perılerım geldı.
Evın toplam giderlerı ana giderler hep eşimde.
Ayıp olmasın dıye bazı yerleri es geçtimŞükürler olsun çok harcayan tek değilmişim![]()
Ben de iki haftalık harcamalarımı kurusu kuruşuna yazdım 13.831.5 TL harcamışım ana giderler derken siz neleri katıyorsunuz faturalar eşimdeAyıp olmasın dıye bazı yerleri es geçtim![]()
Evın herşeyi esımde borclar fatura yemek içme cocukların kıyafetı sağlık vs.Ben de iki haftalık harcamalarımı kurusu kuruşuna yazdım 13.831.5 TL harcamışım ana giderler derken siz neleri katıyorsunuz faturalar eşimde
Ya ben tam olarak anlayamadım ana paradan harcıyorum ben kızımın kıyafetlerini veya eve alınacak ne varsa fatura vergi o bu eşime geri kalan para da yatırımlık kenara koymaHatta bu hafta çocuklara alacagım kiyafetlerı de esıme kıtledım
Benden hıc çıkmasın dıye
Ama yıne gram alamadım![]()
Bizim faturalar, kredi, yakıt, market alışverişleri eşimde.Ya ben tam olarak anlayamadım ana paradan harcıyorum ben kızımın kıyafetlerini veya eve alınacak ne varsa fatura vergi o bu eşime geri kalan para da yatırımlık kenara koyma
Ben bırıkım için her ay esıme yolladığım bır mıktar var o altın alıyor yada araba borcu var diyelim ya da ev aldık onu ödüyor.bana da her ay özel kendı ıhtıyaclarım ıcın 25 ya da 30 bın kalıyor.Bizim faturalar, kredi, yakıt, market alışverişleri eşimde.
Çocuklara oyuncak, bez, kıyafet, kendi kıyafet kozmetik vb harcamalarım, ekstra bir şey alınacaksa bende.
Birikimimizi ayrı ayrı yapıyoruz, ortak hesabımız yok.
Kendi ihtiyaçların için mi 25 30 bin o zaman çok iyiBen bırıkım için her ay esıme yolladığım bır mıktar var o altın alıyor yada araba borcu var diyelim ya da ev aldık onu ödüyor.bana da her ay özel kendı ıhtıyaclarım ıcın 25 ya da 30 bın kalıyor.
[/QUOTE]Bır de alışkanlık bendekı.
Sımdı kargo gelmediği gün yok evıme.
Çocuk bahanesiyle al al dur.
Kendini frenleyenlere hayranım.
Çocuklar için aylık altın yatırımı yapmak çok mantıklı. Biz böyle evi büyüttükBayram harçlıklarına vs hep altın alıyorum. Az az oluyor ama ne koysak kar kenara
İlk çocuğumda öyleydim ben de. Oyuncak, kitap, kıyafet vs çok almışım. Şimdi yeni doğum yaptım, hiç bir şey almıycam. Onun yerine çeyrek altın alıp çocuklar için kenara koyayım dedim. Aslında her şey alışkanlık. Alışveriş yaptıkça o keyifli geliyor. Birikim yaptıkça da o keyifli geliyor![]()
[/QUOTE]Çocuklar için aylık altın yatırımı yapmak çok mantıklı. Biz böyle evi büyüttük![]()
Rica ediyorum böyle yaz ve bizi gaza getir az önce arkadaşların yazdıklarından sonra az harcadığımı düşünüp internetten alışveriş yapmaya karar verdimBenimde elimde bugünlük 2800 vardı. 1300 harcadım 1.500 kaldı yarın da harcamaz isem gider dolar yaparım diye düşünüyorum.
Bende baktım ve farkettim bu hafta herkes bi salmış kendini, birikimleri faln hep harcama hep harcama olmazz ki canim öyleRica ediyorum böyle yaz ve bizi gaza getir az önce arkadaşların yazdıklarından sonra az harcadığımı düşünüp internetten alışveriş yapmaya karar verdimşimdi hemen alıyorum hatta
![]()
Aynen oyuncak konusunda çok açıldım ben de. Son olarak basketbol potası aldıkBende baktım ve farkettim bu hafta herkes bi salmış kendini, birikimleri faln hep harcama hep harcama olmazz ki canim öyle
Mesala yanlış anlaşılmasın sadece Kendi fikrim bakıyorum da her harcama içerisinde oyuncak varcidden çok gerekli oluyor mu bu oyuncaklar onun yerine çocuklar için o Ufak meblağlar köşeye atılsa iyi olmaz mı
![]()