Kredi ile araba almak

Bende de var altın. Ona dokunmadım dokunmak istemiyorum. Ev alamam tek maaşla sıfır değil 2. El 2017 model alacaktım. Bankalar kredi vermiyor sanırım
2017 model vardı bunun öncesi 700 kusurlardaydi şuan 800 civarı olmuştur o yaşta araçlar ama kredi veriyorlarsa alın derim.Ben eskisi araba ve ev için yeni arabadan vazgeçtim.Ayda 10 bin taksitle ev aldık.Arabadan daha karlı gibi konut aslında.Bugun yarından ucuzdur o yüzden ne alsanız kar yani.

Haklısınız. Bakacağım artık. Normalde galericiler kredi imkanı sunardı o da mı kalktı

ben de bir süredir 0 almayı düşünüyorum
ama şu anda tr'de değilim tr'de olduğumda da ameliyat filan oldum çok yoğundum ve bayi gezmelik bir zamanım olmadı

benim etraftan duyduğum şu

evet öyle bir liste fiyatı var
ama
1 ) bayiye gidiyorsunuz araç yok diyorlar
bazı bayiler mesela geçen seneye kadar sıraya alıyorlardı, şu anda sıra olayı da kalkmış

ama KİA özelinde bilmiyorum bu dediğim daha çok satılan araçlar için -VW Renault vs. gibi 1-1.5 milyondan aşağı aracı da olmayan firmalar için.
KİAda durum nedir gidip bakmak lazım.

bu durumda sizin araca ulaşabilmeniz için araya birini koymanız
bi 80 100 rüşvet vermeniz lazım -yukarıda hava parası denilen şey.. tabii araç yok diye bir şey yok bu arada araçlar otoparklarda stok edildi, bekliyor.

2) bayiye gidiyorsunuz araç var ama yok sunroof yok mavi renk yok bilmem ne kaplamalı olan var alacaksan sadece bu var değilse yok diyorlar

siz de mecburen istemediğiniz bir donanımda belki renkte aracı alıyor ve bu ekstra şeylere -gerek duymadığınz halde mecbur kaldığınız için -bi 50 100 fazladan veriyorsunuz

3) bayiye gidiyorsunuz, araç yok ama 6 aya gelcek diyorlar ve sizden ücetini alıyorlar
ama 6 ay sonra araç gelince o zamanki fiyatı neyse aradaki farkı tekrar alıyorlar
o zaman 6 ay önce ödeme yapmamın anlamı neydi derseniz, bize böyle canın isterse diyorlar. adamlara bedava 6 aylık 1 - 1.5 milyon kredi açmış oluyorsunuz yani, sevabınıza.

benim piyasa araştırmam bu. ama mazdadır KİAdır gibi firmalar özelinde ilgim yok.

Eşya borcun bittikten sonra al derim.
Yeni yıl zamlarını da hesaba katmış olursun.
İleriyi görmen daha kolay olur

Öğretmenler arasında şöyle bir söylenti vardır: ek derse güvenip kredi çekme. Okula gelen olur, kapanan sınıf olur…

Borcla bile araç kismet olmuyor bana cidden..
Tanıdık falan şart bu durumda.
Kimsem de yok.

Nasıl 200 bin kredi çekeceksiniz ve nasıl sadece 2 kredi ile 9 bin olacak. Şu an araç kredisi sadece 2018 model üstü arabakra çıkıyor 36 ay vadeli. İhtiyaç kredisi çekerseniz max 70 bin. Kredi çekmek için banka ile gorustunuz mu ? Ben faizler bu kadar yüksek değilken 140bin çektim 9bin ödüyorum.

2017 model üstü araç için düşünüyorum ben de. Bankaların sitelerinde öyle görünüyor işte. Bilemiyorum tam olarak durumu. Görüşmedim açıkçası.

2017 model üstü araç için düşünüyorum ben de. Bankaların sitelerinde öyle görünüyor işte. Bilemiyorum tam olarak durumu. Görüşmedim açıkçası.
2018 üstü bakman lazım. Bankaların sitelerine göre de 200 bin kredinin 36 ay vadeli aylık ödemesi 10bck görünüyor en uygun. Mevcuttaki kredin ne kadar bilmiyorum ama iki kredi toplamda ayda 9bin öderim matematiği tutmaz onu söyleyeyim.

48 vadeyle baktım ben bir siteden. Tabi suan durum nedir bilmiyorum genel söylenti verilmediği yönünde. Maaşlar tam belli olduktan sonra faizler de belli olur diye düşünüyorum bakalım

bize vermediler oldukca iyi gelire ragmen .kredi notu falan da iyi .100 bin 24 ay olacak sekilde teklif etmisti banka
Geçenlerde banka beni aradı 200 bin ihtiyaç kredisı verelim diye
Size nasıl vermedi şaşırdım açıkcası
Bugünlerde herkesten duyuyorum kredi çıkmadığını

Geçenlerde banka beni aradı 200 bin ihtiyaç kredisı verelim diye
Size nasıl vermedi şaşırdım açıkcası
Bugünlerde herkesten duyuyorum kredi çıkmadığını
200 bin ihtiyaç kredisi diye bir şey yok artık. Yasal mevzuat bu. Daha önce de yoktu hatta sanırım Bence sizi dolandırıcı aradi. Ya da borç yapılandırmalari alışveriş kredileri gibi farklı bir kredi türü olabilir. Ihtiyac kredilerk maximum 70bin şu anda. Devlet bankaları da 2 hafta kadar önce 70 veriyordu. 50bine düştü. Daha fazla verilmiyor. Kredi çıkmaması başka bir mevzuat. Araç kredisi için soyluyor arkadaşlar.

200 bin ihtiyaç kredisi diye bir şey yok artık. Yasal mevzuat bu. Sizi dolandırıcı aramış. Max 70bin şu an. Devlet bankaları da 2 hafta kadar önce 70 veriyordu. 50bine düştü. Daha fazla verilmiyor.
Seçim haftasından 1 hafta önceydi belki ondan öyle olmuştur dolandırıcı olduğunu düşünmüyorum

48 vadeyle baktım ben bir siteden. Tabi suan durum nedir bilmiyorum genel söylenti verilmediği yönünde. Maaşlar tam belli olduktan sonra faizler de belli olur diye düşünüyorum bakalım
BDDK'nın 10099 sayılı kararı gereği, 48 ay vade seçeneği sadece 400.000 TL'ye kadar olan araçlar için geçerli. 2018 model üstü 400bin alti araba yok. 800bine kadar 2018 model üstü araçlar için 36 ay vade çekebilirsiniz

Ben de ekleyeyim kasko değeri var aracın 400 bin altı olanlar icin onun da yüzde yetmişini veriyor 400 bin üstü olan için yüzde ellisi

Arabanızın km yüksek değil,arıza çıkarmıyorsa borca girmeyin derim. Kenara koyun yiyip içip gezin biraz da. Model yükseltmenin sonu yok. Memur halimizle biraz da keyif almayı bilerek yaşamalıyız diye düşünüyorum.

Kmsi yüksek maalesef. Zaten öyle almıştım. Trameri değişeni yok ama. Hiç problem de yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…