- 3 Eylül 2012
- 21.840
- 57.441
- 798
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Öyle bayi bayi gezerken eğer senin ismini alalım listeye yazalım diyorlarsa inanma. Liste falan yok aldıkları isimler yalan. Tek tek bütün bayileri gezdik anne babamıza haber verdik onları da gezdirdik, her ay başı ve ayın 15 inde.2 ay sonra Birinde denk geldi ve atladık
Almayayım mı diyorsunuz
Ne alırsanız alın krediyle ne alırsanız kardır,seneye kuş kadar kalacak. Ocakta arabayı şu anki fiyata alamayabilirsiniz. Tek iseniz geçinirsiniz sankiMerhaba arkadaşlar. İsin içinden çıkamadım. Lütfen fikir verir misiniz bana. Ben arabamın modelini yükseltmek istiyorum. 2 senedir bende olan 2012 model i20 arabam var. Onu da krediyle aldım. Arabamın 40 bin kadar borcu kaldı. Temmuz zammıyla beraber ek ders ile 26 27 bin olacak maaşım. Şimdi ben 200 bin civarı bir kredi çekmek istiyorum. İstediğim şekilde bir araba alabileceğim bu krediyle. Ama benim eski borcum ve ekstra eşya borcum da var. Yani şöyle özetleyecek olursam : kredi çekersem iki kredimle beraber 9 bin, eşya borcum 5 bin, kiram 4 bin yani toplamda bana kalacak faturalarla birlikte 8 bin. Geçinmem zor olur mu ? Eşya borcum ocakta bitecek bu arada. Ya da ocakta mı düşünsem araba almayı? Ne dersiniz. Sizce ne yapayım. Lütfen fikir verir misiniz bana.
bize vermediler oldukca iyi gelire ragmen .kredi notu falan da iyi .100 bin 24 ay olacak sekilde teklif etmisti bankaPeki kredi vermiyor bankalar diyorlar peşin mi aldınız?
220 bin liram var. Kalanını kredi çekerek sıfır araç almayı düşünüyorum ama bulamazsın sıfır diyorlar ve kredi de vermezler diyor herkes.
Simdi bana 500 bin kredi vermezler mi sıfır araç için acaba?
Almanya’da yaşasam bende girmezdim,ama Türkiye’de girmek lazım,tl ile borçlanmak aşırı mantıklı. Buralar fenaSirf model yükseltmek icin bu kadar borcun altina girmem ekonominin bu durumunda. Enflasyon henüz durmayacak
Ben nakit aldım.Peki kredi vermiyor bankalar diyorlar peşin mi aldınız?
220 bin liram var. Kalanını kredi çekerek sıfır araç almayı düşünüyorum ama bulamazsın sıfır diyorlar ve kredi de vermezler diyor herkes.
Simdi bana 500 bin kredi vermezler mi sıfır araç için acaba?
tl ile borçlanmak mantıklı. Model yükseltmek için girilir, çünkü makas aşırı açılıyor büyük bir hızla.Sirf model yükseltmek icin bu kadar borcun altina girmem ekonominin bu durumunda. Enflasyon henüz durmayacak
Ne zaman çektiniz krediyi. Maaşlardan sonra netleşir bencebize vermediler oldukca iyi gelire ragmen .kredi notu falan da iyi .100 bin 24 ay olacak sekilde teklif etmisti banka
2017 üstü araçlar için kredi imkanı var diye biliyorum ben de. Zaten 200 bin civarı çekmeyi düşünüyorum diğeri peşin olacakBen nakit aldım.
Ama kredinin sıfır araçlar ve ikinci el araçlar için ayrı ayrı şartları var. 800 binin altı, üstü gibi ikiye ayrılıyor. Ben aldığım zamanda 800 binden ucuz araçlar için %50 peşin %50 kredi, 800 bin üzeri araçlar için %80 mi ne nakit %20 kredi gibi oranları vardı. İnternette (hangikredi.com da mesela) peşinat-kredi oranları var. İkinci eller in daha sıkıntı kredi mevzusu, sıfırlarda zaten direkt bayiden araç bedelini belgelediğin için biraz daha sağlam. Ama kredi çıkması her türlü kişinin kredi skorundan maaşından da etkileniyor.
cekemedik ihtiyac denedik olmadi .arac kredisi icin de cok farkli sartlar vardi olmadi nasip bakalim ocak gibi dusunuyorum tekrarNe zaman çektiniz krediyi. Maaşlardan sonra netleşir bence
Almanya’da yaşasam bende girmezdim,ama Türkiye’de girmek lazım,tl ile borçlanmak aşırı mantıklı. Buralar fena
Şuan bekarım. Ev almam imkansızEvet Türkiyede arabalar da yatirim araci olarak kullaniliyor, ama ben hep "aciliyete" bakarim. Ev fiyatlarin düsecegi yok. Ben imkanlarimi o tarafa kullanirdim.
Arabanızda sorun yoksa neden kendinizi zorluyorsunuz? kalan parayla tatile gidin yiyin için bi sakin olun hayat kısaMerhaba arkadaşlar. İsin içinden çıkamadım. Lütfen fikir verir misiniz bana. Ben arabamın modelini yükseltmek istiyorum. 2 senedir bende olan 2012 model i20 arabam var. Onu da krediyle aldım. Arabamın 40 bin kadar borcu kaldı. Temmuz zammıyla beraber ek ders ile 26 27 bin olacak maaşım. Şimdi ben 200 bin civarı bir kredi çekmek istiyorum. İstediğim şekilde bir araba alabileceğim bu krediyle. Ama benim eski borcum ve ekstra eşya borcum da var. Yani şöyle özetleyecek olursam : kredi çekersem iki kredimle beraber 9 bin, eşya borcum 5 bin, kiram 4 bin yani toplamda bana kalacak faturalarla birlikte 8 bin. Geçinmem zor olur mu ? Eşya borcum ocakta bitecek bu arada. Ya da ocakta mı düşünsem araba almayı? Ne dersiniz. Sizce ne yapayım. Lütfen fikir verir misiniz bana.
Sadece arabanız zamlanmadı ötv vergi muayene gıda, giyim, ev, arsa vb. ülke komple zamların zirvesine girdi, sevinecek bir şey yok bence...Ocak ayini bekleme bence, ben mart ayında aldım aracımı (sıfır aldım) bu sabah kontrol ettim mart ayından beri liste fiyatı tam 350 bin zamlamışaraba alacaksınız beklemeyin. Ben olsam girerim borca eğer kredi çıkarsa tabi
Evet babam da diyor. Aslında gezmek de istiyorum ama işteArabanızda sorun yoksa neden kendinizi zorluyorsunuz? kalan parayla tatile gidin yiyin için bi sakin olun hayat kısai20 zaten iyi bir araba
Sevindiğimi tam olarak nereden çıkardın?Sadece arabanız zamlanmadı ötv vergi muayene gıda, giyim, ev, arsa vb. ülke komple zamların zirvesine girdi, sevinecek bir şey yok bence...
sırıtma emojisindenSevindiğimi tam olarak nereden çıkardın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?