Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Aynen oyuncak konusunda çok açıldım ben de. Son olarak basketbol potası aldık 😂
Yaa aslında çocukları uzun süre oyalayacak veya gelişimene katkı sağlayacak oyuncaklarsa alınabilir ama her vakitte istedikleri her oyuncağı almak çok doğru değil bence 😅 bu uzun bir süre için son oyuncak olsun diyelim ve birikime odaklanalımm 🤓

Bende baktım ve farkettim bu hafta herkes bi salmış kendini, birikimleri faln hep harcama hep harcama olmazz ki canim öyle 😂😂
Mesala yanlış anlaşılmasın sadece Kendi fikrim bakıyorum da her harcama içerisinde oyuncak var 😶‍🌫️ cidden çok gerekli oluyor mu bu oyuncaklar onun yerine çocuklar için o Ufak meblağlar köşeye atılsa iyi olmaz mı🫣
Ben harcadım altın da aldım hocam 🤭

Yaa aslında çocukları uzun süre oyalayacak veya gelişimene katkı sağlayacak oyuncaklarsa alınabilir ama her vakitte istedikleri her oyuncağı almak çok doğru değil bence 😅 bu uzun bir süre için son oyuncak olsun diyelim ve birikime odaklanalımm 🤓
Bir nebze katılıyorum bizim de çok kayda değer oyuncaklar var küçük bir servet 😄

Ben baştan cok alsitirdim ve önünü alamıyorum.
Asırı pısmanım kendım de çok heveslıydım para harcamaya çocuğum olunca ona yöneldim.
Sımdı çocuğum da her gün oyuncak istiyor işte sımdı sınır koymaya çalışıyorum.
Çünkü sadece istiyor boyutunda çok da oynamıyor.

Ben baştan cok alsitirdim ve önünü alamıyorum.
Asırı pısmanım kendım de çok heveslıydım para harcamaya çocuğum olunca ona yöneldim.
Sımdı çocuğum da her gün oyuncak istiyor işte sımdı sınır koymaya çalışıyorum.
Çünkü sadece istiyor boyutunda çok da oynamıyor.
Aslında biz kendimiz istiyoruz😄çocuk bahane küçüklüğümde dayımın bir treni vardı gardolapta kutusunda dururdu bize göstermişti ama tabii bozarız diye oynayamazdık yerine geri koyulurdu ben şimdi o trenden kızıma aldım 😄çünkü önce kendim istiyorum pişman mıyım aldığım için asla😄

Ücretsiz izne çıkacağım için artık maaşım olmayacak kızlar. Harcama kısıtlamamı yüzde yüz gerçekleştiremesem de baya yol kat ettim. İzne çıkmadan 5 ajda yapsam diyordum, oldu çok şükür.
En çok ekstra harcamam oyuncağa gidiyordu. Bez vs zaruri ihtiyaçlar. Oyuncak çeşidimizi de tamamladığımı düşünüyorum, ekstra bir şey çıkmazsa.
Bundan sonra harcamalarım minimumun da altına iner artık. İnternetten aldığım ajdayı, 3 taksit yapmıştım. Kredi kartı ekstre günümü değiştirince, taksitin biri bu ödemeye yansımayacak, diğer aya yansıyacak. Onu eşim ödeyecek artık mecbur 😁

İndirimde büyük paket görünce aldım 🤭haftalık abur cubur harcamasını da ayarladım daha eksiklerim var indirimli marketten 677.44 TL lik alışveriş yaptım maden suyu ve pil alacağım bugün onları başka yerden alıyorum.

Eklentiler

• 1000056416.webp
    1000056416.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 13
Back
X