Kpss belası

kızlar yaa ben cok uyuyorum sabah erken kalkmam ve calışmam lazım.ama olmuoyr napayım sizce az uyumak için yoksa hiç zaman kalmıcak bana.

Bir kaç gün zoraki de olsa kalk sinşr olacaksın ama ama gerekirse eğer sahile yakınsan yürüyüşe çık 15-20 dk kada yeter. Gelince de güzel bir kahvaltı. Bak nasıl dinç olacaksın. Önce tabiki nefret dahi edebilirsin ama bu durumua alılman lazım. Ben evliyim ve eşim ile düzenli kalkarım, kahvaltı yaparız ve o çıkar gider, Benim gündüzleri asıda işim yok evdeyim anlayacağın ama bu hafta Kpss ye başladım ve aldığım yolu görmeni isterdim. Bence günü şimdi değerlendirin. Sınava yakın çalışmak uygun olmayan bir davranış, birikir ve sonra mecburen konu çıkarmak zorunda kalıp ya da konu bitse bile az soru çözmüş olursunuz. Bakın Ben matematikçiyim ben yeni gireceğim yani 6 yıldır denemedim planlarım farklıydı. ama diğer matematikçi arkadaşlarım girenler 94,97,93 gibi puanlarda gezdiler ve hepsi atandı şimdi. Ama güzel bir çalışmaya oldu bunlar.

kızlar ön lisans sınavları açıklandı mı, ağustostan beri bekliyoruz onlarınkinin açıklanması tercihler ne zaman yapılacak bilgisi olan?

bu kpss yi çıkaran sahısa küfürmü etsek duamı etsek anlamıyorum...gecen bi meslek lisesinde bi öğretmenle tanıştım 10 yıldır öğretmenim dedi hiç belli etmio..giyim öğretmeniyim dedi..mezun olur olmaz atandım dedi...şimdi mümkünmü ...giyim öğretmenliği 90-95 üzeri alacaksın 3 tane ancak atarlar..yazık bu gençliğe çok yazık yılda 100 emekli varsa hükümet bunun yerine 5 yeni mezun alıyor..
atanmayanlar bekliyor bir de yeni mezunlar var..büyüdükçe bu furya işsizlik artıyor..çok yazık ne olacak en güzel-en verimli yıllarımız hala sonucunu bilemediğimiz sonu olmayan bir sınava bağlı.

bu kpss yi çıkaran sahısa küfürmü etsek duamı etsek anlamıyorum...gecen bi meslek lisesinde bi öğretmenle tanıştım 10 yıldır öğretmenim dedi hiç belli etmio..giyim öğretmeniyim dedi. kpss yoktu.mezun olur olmaz atandım dedi...şimdi mümkünmü ...giyim öğretmenliği 90-95 üzeri alacaksın 3 tane ancak atarlar..yazık bu gençliğe çok yazık yılda 100 emekli varsa hükümet bunun yerine 5 yeni mezun alıyor..
atanmayanlar bekliyor bir de yeni mezunlar var..büyüdükçe bu furya işsizlik artıyor..çok yazık ne olacak en güzel-en verimli yıllarımız hala sonucunu bilemediğimiz sonu olmayan bir sınava bağlı.

walla bız ogretmen olana kadar yaslancaz:çok üzgünüm: anane gıbı olcaz:çok üzgünüm:

evet sizde haklsınız kpss hayatını mahfeti atma yapmıyorlar çok sayıda mezun var ama atama çok az sayıda okulu bitirmek suç oldu. bir iş girme sansı çok zor keşke kpss olmasaydı atama daha çok olurdu belki işsizlik oranıda bukadar çok olmazdı.bir emekli çok var ma yerine atama çok az sayıda.

ya arkadaşlar sınava sıkı hazırlanın çünkü çok emek verdiniz okulu bitirmek için bu sınavı başaracaksınız allah kimsenin emeğini boşnu vermesin bizlerin boşuna vermesin emeğimizi allah yardımcınız olsun.....

arkadaşlar ben kimya lisanstan bu sene mezun olcam,öğretmenlik istiyodum ama burda kpss için yorumlarınızı okuyunca baya cnm sıkıldı:çok üzgünüm:zor bi sınav galiba?bi de kimya bölümünden çok az kişi atanıyomuş nolcak böyle ya:çok üzgünüm: atanamadıkça tekrar tekrar mı sınava giriliyo

evt canım kazanamayınca diğer yıl gene sınava giriyoruz.ama ara atamalar oluyor.o zmn puanlar düşebiliyor.kimya bölüm mezunu musun?formason gerekiyor bir de öğretmenlik için.

benim bi tanidigim ogretmen, okuldan mezun olunca girdi kpss ye ama basvuru barajini bile asamamisti...sonra bi torpil bulup memleketine (batida) ve merkezdeki bi okula tayinini aldirdi ama yine de sikayetci bos gunum yok diye

Ben daha başlamadım ders calısmaya :bbo: Ne yapıcam bilmiyorummm

evt canım kazanamayınca diğer yıl gene sınava giriyoruz.ama ara atamalar oluyor.o zmn puanlar düşebiliyor.kimya bölüm mezunu musun?formason gerekiyor bir de öğretmenlik için.

ewt cnm bölümden mezun olcam malesef,daha yolum çoook uzun galiba.kötüymüş ya her seferinde sınava mı girilir yazık bize ya

ewt cnm bölümden mezun olcam malesef,daha yolum çoook uzun galiba.kötüymüş ya her seferinde sınava mı girilir yazık bize ya

evt canım ama ben calışınca olacağına inanıyorum.gecen sene calışmadım olmadı.arkadasım 90 aldı atandı.bizim neyimiz eksik.yaparız biz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…