Kpss belası

Duyduguma kendı adıma sevındım en azından ama adına üzüldüm.Bİr an önce baslamamız lazım :KK43: Ama nasıllllll ??? offf

ah arkadaşlar ahh allah size sabır azim metanet versin.. işin içine sınav girince herşey çok zor.. biz de tus'u bekliyoruz işte yine olmadı yine olmadı.. umut bir başka bahara, moral bozmakla olmaz..

yaw şu sınava deli oluyorum bir kere girdim annemin zoruyla 63 aldım ,neden bizim devletimiz böyle madem işveremiceksin alma üniversiteye ben şimdi beden eğitimi mezunuyum neden bir matematik öğretmeniyle aynı soruları yanıtlamak zorunda oluyorum aynı puanı almak zorunda oluyorum,tüm mezunların girmeyi reddedmesi gerekirken koyun gibi her sınava giriyoruz kızmayın bana sakın bu benim delirdiğim bi konuda ,girmiyorum girmicemde...

mrb arkadaşlar..
naçizane bi kaç fikrimi belirtmek istiyorum.
eğer alt yapınız iyiyse, konuları biliyosanız ders çalışmaya biraz geç başlamakta fayda var.
erken başlayınca konular çabuk bitiyor ve de sıkılmaya başlanıyor..
hemen sınav gelse de girsem gibi bir düşünce alıyor.
o yüzden çok acele etmeyin... konulardan, ders çalışmaktan iyice soğuyun; sonra canınız ders çalışmak isteyecektir.
Şahsen ben ocak veya şubat gibi başlamayı düşünüyorum.. şu an uzun bi tatil yapıyorum ve canım yavaş yavaş ders çalışmak ister gibi..

Ben birazdan Kadıköy'e gideceğim. Kursları araştıracağım dediğim gibi Matematik öğretmeniyim ama tarihim ve anayasa gibi konularım çok kötü. Türkçe ve matematik ve eğitimden full yapıyorum. Kurslarda Matematik ve türkçeyi çıkaracağım onlar dhil olmadan fiyat alacağım ortalama 1200 -1300 gibi fiyat verdiler telefonda gelince konuşuruz dediler bakalım umarım uyar ben gündüzleri boşum sadece her akşam 5:30-7:30 arası özel ders veriyorum. Şükür gelirim iyi. evliyim bütçeme zarar vermeden gireceğim. Lise matematik öğretmenlerini 3 yıl kadar atamadılar bu yıl alımlara başladılar ama ben de bu yıl girmemiştim inşallah 2009 da alırlar bu kadar hazırlık yapacağım. Herkese başarılar.

merhabalar bende bu yıl gireceğim 5. girişim olacak nefret ediyorum artık sınav kelimesinden. tarihçiyim ve atanmam için en az 85 almam gerekiyor sıkıldım artık

arkadaşlar ben gittim dershanelerle görüştüm ben akşamları özel ders verdiğim için bana en uygun olan saatleri başarı eğitim dershanesi verdi. genel yetenek istemedim. eğitim bilimleri ve genel kültüre temmuza kadar dersler var ayrıca denemeler ve tesltler toplam 1000 ytl dediler. sanırım başlayacağım. en azından toplulukla t

ben kursa gitmeyi düşünmüyorum.
geçen sene gittim pek bi faydası olmadı.
ama çevrende çalışan insanları gördükçe benimde ders çalışasım geliyodu.
o açıdan iyi oldu ama onun dışında zaman kaybı..
evde olursam daha iyi çalışacağıma inanıyorum.. bakalım artık...

ben de gittim gecen sene bir faydasını görmedim.sadece gaz verme acısından iyi oluyor kurslar bi de planlı calışmanı etkiliyor biraz.onun dışında ben zaman kaybı olarak görüyorum dershaneyi.tabi alt yapı yoksa gerekli.şimdi kendi kendime calışıyorum inşallah atancaz bu sene...

merhaba arkadaslar..bende bir arkadasımız yazmış ona katılıyorum.bende ocak gibi baslıcam ve kesinlikle çok fazla sıkmak istemiyorum kendimi..zaten ücretli çalışıyorum..bırakmayıda düşünmüorum..
çaresi olan şeylere canımı asla sıkmamaya karar verdim kızlar...hayırlısı:)

......................................................................................................

Son düzenleme:
isteyen herkes girebiliyor tabii.
fakat lise ve ön lisans mezunları 2 senede bir girebiliyor.
mesela bu sene 22 eylülde kpss lise ve önlisans sınavı yapıldı.
2 senede bir olduğu için 2010 da bi kez daha lise ve önlisans mezunları için kpss yapılacak.
2009 da ki kpss ise lisans eğitim mezunları için.

....................................................................................................................................

Son düzenleme:
rica ederim canım...
bu konuda uzman oldum maalesef.. kpss ye 3.kez gircem bu sene..

]
576jq5.jpg

577bd0.jpg

581gc4.jpg

adsiz.bmp

10.bmp

3.bmp

2.bmp

huseyin-celik.bmp
[/QUOTE]

ahh ahhh.. ağlanacak halimize gülüyoruz..
ama ne yapalım hayata küsecek değiliz yaa :))
tşkler çok güzeller..

X