benim bi tanidigim ogretmen, okuldan mezun olunca girdi kpss ye ama basvuru barajini bile asamamisti...sonra bi torpil bulup memleketine (batida) ve merkezdeki bi okula tayinini aldirdi ama yine de sikayetci bos gunum yok diye
arkadaşlar kpss belasıyla uğraşmak gerçektende çok zor alah sabır versin inşallah atanırsınız ben bu yaz atandım gerçi bizim puanlar düşük ama....
data yayınları çoookkk güzel biraz ayrıntılı anlatıyo ama bu sene girenler varsa sınav formatı acayip değişti bu formata uygun bir kitap bide arkadaş dersaneye gidiyo eğitimi kesinlikle yargıdan çalışmayın demişler çok çelişkili konular varmış bizede tavsiye etmemişlerdi....belki faydası olur sizlere....kolay gelsin....
HADİ YAA HEP YARGI İİ DERLERDİ AMA.PEKİ HANGİ YAYIN İYİYDİR SİZCE YENİ CIKAN YAYINLARDAN ALCAM DA HATA YAPMIYIM.BUGÜN DE ATAMA VARDI SINIFTA 76.6 YA KADAR İNMİŞ. BNM DE 76YDIçok üzgünüm:
ya ben de senin gibi durumdayım. fenciyim ben..
86,5 te kaldı ve benim puanım 86,117 ydi.. çok az kaldı..senağlama
inşallah ikimiz de şubatta atanırız canım ve burdan herkese duyururuzz :dance:
geçen sene kpss e girip çok sıkı hazırlanmış biri olarak kesinlikle yargıyı tavsiye etmiyorum ben aldım çok pişman oldum sonra birsürü kitap daha almak durumunda kaldım kızlar
tarih'e data yayınlarından çalışmanızı ve bol miktarda test çözmenizi öneririm:icecream:
geçen sene kpss e girip çok sıkı hazırlanmış biri olarak kesinlikle yargıyı tavsiye etmiyorum ben aldım çok pişman oldum sonra birsürü kitap daha almak durumunda kaldım kızlar