Merhaba arkadaşlar bende İstanbuldayım aslında iki master yaptım ama türkiye de nafile üniversitede kalma imkanım olmadı torpilim yok ya:) sonra 3 yıl ücretli çalıştım ve son iki yıldır da sadece özel ders veriyorum inanın çok fazla kazanıyorum ama asıl dert para değil. Ben kpss ye girmeye karar verdim bu yıl. Matematik öğretmeniyim. 3 yıl üst üste almadılar ama sanırım bu yıl aldıklarına göre önümüzdeki sene de baya alacaklar sistem böyle işliyor. Dershaneleri araştırdım öğretmenlik için olan gruplar 1700-1800 gibi fiyatlardan başlıyor. Ama ben akşamları özel ders verdiğim için bana uymmuyor . Matematik ve türkçem çok iyi. asıl tek eksiğim sözel yani coğraftya da bir nebze ama tarifi ve anayasa yı çalışırken sıkılıyorm ve anlamıyorum gibi geliyor. Bana evde nasıl çalıştığınızı yazar mısınız. mesela tarihte neler yapıyorsunuz.Yazılı Plan çıkarıyor musunuz kendinize. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Aslında yakın olsak gün düzenleriz Ben matematikçiyim matematik anlatırım size. Tarihçi tarih gibi paylaşım yaparız. ben maltepe de oturuyorum.gündüzleri müsaitim. Akşamları özel derslerim var doluyum,