Kpss belası

valla o soruların yargıyla da ilgisi yoktu ben yargıdan çalıştım ama sorular bana çok değişik geldi ve çok yanlışım çıktı

canım ben de giricem 2.olcak benim de.daha başlamadım ama bugün yarın başlıcam senin branş ne

Merhaba arkadaşlar bende İstanbuldayım aslında iki master yaptım ama türkiye de nafile üniversitede kalma imkanım olmadı torpilim yok ya:) sonra 3 yıl ücretli çalıştım ve son iki yıldır da sadece özel ders veriyorum inanın çok fazla kazanıyorum ama asıl dert para değil. Ben kpss ye girmeye karar verdim bu yıl. Matematik öğretmeniyim. 3 yıl üst üste almadılar ama sanırım bu yıl aldıklarına göre önümüzdeki sene de baya alacaklar sistem böyle işliyor. Dershaneleri araştırdım öğretmenlik için olan gruplar 1700-1800 gibi fiyatlardan başlıyor. Ama ben akşamları özel ders verdiğim için bana uymmuyor . Matematik ve türkçem çok iyi. asıl tek eksiğim sözel yani coğraftya da bir nebze ama tarifi ve anayasa yı çalışırken sıkılıyorm ve anlamıyorum gibi geliyor. Bana evde nasıl çalıştığınızı yazar mısınız. mesela tarihte neler yapıyorsunuz.Yazılı Plan çıkarıyor musunuz kendinize. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Aslında yakın olsak gün düzenleriz Ben matematikçiyim matematik anlatırım size. Tarihçi tarih gibi paylaşım yaparız. ben maltepe de oturuyorum.gündüzleri müsaitim. Akşamları özel derslerim var doluyum,

canım ben calışmaya basladım hepsinden karısık olarak calışıyorum.tarih gercekten cok sıkıcı.ben asla yazarak calışamam cok sıkılıyorum.konu konu calışıyorum ama ezberlemiyorum konu bittikten sonra o konunun testini cözüyoru.ama tarih o kadar nankör bi ders ki 2 gün önce calıştığım konudan tekrar test cözeyim yanlışlarım cıkıyor.cep kitabı aldım yolda fln okuyorum.ayrıca bir arkadasım tel.ine okumuştu yolda kulaklıkla dinliyordu.ben de matematiğimie güvenirdim gecen sene kpss de 2 yanlışım cıkmıştı ama bu sene 15 soruya bakamadım bile sürem yetmedi.yaptıklarımdan da yanlışım hiç yok.bu da gecen sene hiç türkçe ve mat. calışmamaktan sanırım.türkçeden bile 6 yanlışım vardı.gecen sene full tarih calıştım.ama 9 yanlışım cıktı.neden böyle oluyor bilmiyorum.TARİH ÖĞRETMENLERİ YADA TARİHİ İYİ OLAN ARKADASLAR Bİ YOL SÖYLERSE COK İYİ OLUR.ben calışırken plan yapmıom ama mesela eğitim calışıom sıkılınca bırakıp mat.calışıom.ücretli öğretmenlik yapıom öğlenciyim bu yüzden sabah erken kalıyorum.aksam da ancak 9da baslayabiliyorum 12 ye kadar.belki 2.dönem ücretli yapmam sırf ders calışırım.
ay cok uzun oldu kusura bakmayın.

Burçak09 canım teşekkür ederim bilgin için bende sanırım cep kitabı alacağım tarihten şimdi ben yoğun bir tempo ile özel ders verdiğim için matematiğe zaten bakmış oluyorum ona hiç zaman ayırmayacağım bu zamanımı da diğer derslere paylaştırırım diyorum kendimce ve bu da büyük avantaj olsa gerek

Burçak09 canım teşekkür ederim bilgin için bende sanırım cep kitabı alacağım tarihten şimdi ben yoğun bir tempo ile özel ders verdiğim için matematiğe zaten bakmış oluyorum ona hiç zaman ayırmayacağım bu zamanımı da diğer derslere paylaştırırım diyorum kendimce ve bu da büyük avantaj olsa gerek

bende ücretliye basladım bu sene;ömrümün sonuna kadar ücretli çalışçam galibaocaktan sonra baslamayı düşünüyorum.sosyal bilgiler öğretmeniyim ve eşim tarih öğretmeni..yinede tarihte takılıyorum..size tavsiyem tarih siteleri var isim veremiyorum..birinde sunumlar var;eşimde hazırlıyor..izlemek çok yararlı ve kalıcı oluyor..

evt mat. öğretmeni olman cok büyük avantaj.
ben de ücretli yapıyorum ve okulda bir sürü sorun yasadım müdür yüzünden nefret ediyorum yani verimli calışamıyorum.artık atanmak istiyorum.2. sınıf insan gibi hissediyorum kendimi ya...

derya özel mesajın kapalı..açarsan yazarım tabi:)

Seni Allahım mı gönderdi acaba bana bu tarih sunum stelerinin adresini bana da özelden gönderirsen çok sevinirim canım Ben matematik öğretmeniyim ama ne yazık ki tarihim çok kötü umarım bana da yarar. Arkadaşlar bu arad ben evliyim, dediğim gibi gündüzleri boşum ve ders çalışlmaya başladım konuları bitirip kalan b
ütün zamanımı test çözerek geçirmeyi düşünüyorum ayrıca dershanelerin denemelerine de katılacağım böylece kendimi objektij ölçme şansım olur bunu sizde yapın bu ay başlıyor çogu dershane İstanbulda denemelere

çalışmalar nasıl gıdıo kıslarrrrrrrrrrrr

ben başladım daha dün canım tabiki evli olnca misafir olayı da devam ama vazgeçmek yok ben geceleri yatmadan eğitim bilimlerinde biraz okuyorum zaten okulda iyi hocalarımız vardı hakla aklımda tüm konular ama olsun pekiştirmek gerekir konuları bitirip soru çözümüne geçeceğim.

Slm kızlar bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum 2009da lanet olsun ki 3. girişim olacak türkçe öğretmeniyim bizibu hale düşürenler belalarını Allahtan bulurlar inş o kadar yıl oku emek ver daha sonra atanamama ne haldeyiz ya resmen psikolojim bozuldu. burdan bilgi alışverişi ile destek olalım birbirimize

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni geldim, bende ne yazıkki KPSS hazırlanıyorum... KPSS ye çalışmak istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum:1no2:, ama inşallah en kısa zamanda başlamaya çalışacam... KPSS deyince bile tüylerim diken diken oluyor, atanmamak değil bu sistem beni sinir ediyor...neyse arkadaşlar inşallah bu sene iyi geçer ve atanırızkaydirigubbakcemile5

sistem sinir edio ama hiç mücadele eden yok:çok üzgünüm:

canım hiç beklemeyelim düzelmez kimsenin umrunda değiliz çünkü ücretli öğretmenlik devam ettikçe ve bizler bu şekilde çalıştıkça atama olmayacak onların işine geliyor çünkü ben bu yıl çalışmıyrum ücretli çünkü aynı sıkıntıyı çekiyorsun en fazla 600 ytl alıyorsun oda ay tam olursa ve okulda 2. sınıf insan muamelesi ile:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben yarım saat ders calışamayıp sıkılanlardanım.bu sene cok fazla gaza geldim okulda hep yeni öğretmenler var onları gördükçe calışasım ve kazanasım geliyor.günde 3 saat calışıyorum suan yavas yavas artırıcam bunu.insan oturttukca biras calışmasın vicdanım hadi kalk calış diyor.insallah bu sene kazanırız.kendime hedef koydum 90 diye.belki fazla ama sınıf öğretmeniyim anca yeter.bir de hedefleri yüksek tutmak lazım derler yaaa.arkadaslar burda yardım edelim birbirimze. zaman cok gibi görünse de aslında değil.

kızlar bırbırımıze destek olalım nasıl calısıosunuz haangı konulardasınız hangı sıtelerden calısıosunuz

Ben niye daha motive olamadım.Oturuyorum dersin başına yarım saat dolmadan ya uykum gelıyor ya kalkıp başka şeylerle ilgileniyorum.Nolucam ben böyle senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…