Kpss belası

benim bi tanidigim ogretmen, okuldan mezun olunca girdi kpss ye ama basvuru barajini bile asamamisti...sonra bi torpil bulup memleketine (batida) ve merkezdeki bi okula tayinini aldirdi ama yine de sikayetci bos gunum yok diye

nasıl yani yaa barajın bile altında ama torpille batıya mı atandı?kafamçokkarıştı

sade_kahve kullanıcısından alıntı
benim bi tanidigim ogretmen, okuldan mezun olunca girdi kpss ye ama basvuru barajini bile asamamisti...sonra bi torpil bulup memleketine (batida) ve merkezdeki bi okula tayinini aldirdi ama yine de sikayetci bos gunum yok diye

bizim burda böle yakınsa (şikayet etse) ona tek bi cevap sölerler sana sağlam bi kızlcık sopası lazım diye.millet kpss den iyi, not alıp bi yuere memur olmak için çırpınmırken o boş zamanım yok diye yakınıyor adam olsun işine şükrertsin maDEM ŞİKAYETÇİ BIRAKSIN İŞİ GÜCÜ GİTSİ,N SICAK Bİ ÜLKEYE TATİL YAPSIN DURSUN adamı sinğir etmesin öle söle ona

arkadaşlar kpss belasıyla uğraşmak gerçektende çok zor alah sabır versin inşallah atanırsınız ben bu yaz atandım gerçi bizim puanlar düşük ama....

data yayınları çoookkk güzel biraz ayrıntılı anlatıyo ama bu sene girenler varsa sınav formatı acayip değişti bu formata uygun bir kitap bide arkadaş dersaneye gidiyo eğitimi kesinlikle yargıdan çalışmayın demişler çok çelişkili konular varmış bizede tavsiye etmemişlerdi....belki faydası olur sizlere....kolay gelsin....

arkadaşlar kpss belasıyla uğraşmak gerçektende çok zor alah sabır versin inşallah atanırsınız ben bu yaz atandım gerçi bizim puanlar düşük ama....

data yayınları çoookkk güzel biraz ayrıntılı anlatıyo ama bu sene girenler varsa sınav formatı acayip değişti bu formata uygun bir kitap bide arkadaş dersaneye gidiyo eğitimi kesinlikle yargıdan çalışmayın demişler çok çelişkili konular varmış bizede tavsiye etmemişlerdi....belki faydası olur sizlere....kolay gelsin....

HADİ YAA HEP YARGI İİ DERLERDİ AMA.PEKİ HANGİ YAYIN İYİYDİR SİZCE YENİ CIKAN YAYINLARDAN ALCAM DA HATA YAPMIYIM.BUGÜN DE ATAMA VARDI SINIFTA 76.6 YA KADAR İNMİŞ. BNM DE 76YDI:KK43::-)çok üzgünüm:

hadi yaaa..:KK43: çok az farkla kaçırmışsın cnm...şubatta olmazmı acaba...

bize data ve teoremi tavsiye etmişlerdi bende çok memnun kaldım....

HADİ YAA HEP YARGI İİ DERLERDİ AMA.PEKİ HANGİ YAYIN İYİYDİR SİZCE YENİ CIKAN YAYINLARDAN ALCAM DA HATA YAPMIYIM.BUGÜN DE ATAMA VARDI SINIFTA 76.6 YA KADAR İNMİŞ. BNM DE 76YDI:KK43::-)çok üzgünüm:

ya ben de senin gibi durumdayım. fenciyim ben..
86,5 te kaldı ve benim puanım 86,117 ydi.. çok az kaldı..senağlama
inşallah ikimiz de şubatta atanırız canım ve burdan herkese duyururuzz :dance:

ya ben de senin gibi durumdayım. fenciyim ben..
86,5 te kaldı ve benim puanım 86,117 ydi.. çok az kaldı..senağlama
inşallah ikimiz de şubatta atanırız canım ve burdan herkese duyururuzz :dance:

inş.canım ama şöyle birşey duydum üzüldüm.şubatta sadece okul tercihleri kadrolu için yapılıyormuş.söz. için ise sadece 21 işaretleyebiliyormuşuz.

beden eğitimi mezunuyum kızlar ama bu sınava ikinci girişim olacak. bende bar bar bağırıyodum girmicem işte ben matematiği en son lise 1 de gördüm,beni böyle atayacak devlet atamasın diye ama mecburen bu sene çalışarak gireceğim. yoksa sevgilim benimle evlenmeyecek kafamçokkarıştı motivasyon kuvvetli yani :CüvCüv:
ben yeni çalışmaya başladım. sadece tarih ve matematiği sona bırakmayı düşünüyorum. çünkü ikisindende çabuk sıkılıyorum. :sm_confused:

ama şaşırdığım ve neden atamaların yapılamadığı konusuna açıklık getirdim geçen gün. annemi hastaneye götürürken okuduğum lisenin bahçesinden geçiyordum. ve baktımki beden eğitimi öğretmenin 60 lı yaşlarına yaklaştığı ve neredeyse elinde bastonla ders işleyecek konumda olduğu halde birşeyler yapmaya çalışıyordu.....-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ben sınıf öğretmenliği son sınıftayım, bu sene ilk girişim olacak, Ales'e çalıştığım için Kpss'ye başlamadım henüz. Şükür Ales'ten 92 aldım, sırada Kpss var, umarım iyi bir puan alıp istediğimiz yerlere yerleşebiliriz a.s.

Benim bu 4.girişim olacak

Artık umudumun tükendiği noktadayım

Öğretmeni olmayan okullara,"haydi kızlar okula" diyen

zihniyeti ayakta alkışlıyorum!! :1no2:

kızlar hangi yayınlarla hazırlanmayı düşünüyorsunuz. ben yargı düşünüyorum hem genel yenetek genel kültür hemde eğitim bilimleri için.. birde cep serisi almayı düşünüyorum.

geçen sene kpss e girip çok sıkı hazırlanmış biri olarak kesinlikle yargıyı tavsiye etmiyorum ben aldım çok pişman oldum sonra birsürü kitap daha almak durumunda kaldım kızlar:kahve:

tarih'e data yayınlarından çalışmanızı ve bol miktarda test çözmenizi öneririm:kahve::icecream:

geçen sene kpss e girip çok sıkı hazırlanmış biri olarak kesinlikle yargıyı tavsiye etmiyorum ben aldım çok pişman oldum sonra birsürü kitap daha almak durumunda kaldım kızlar:kahve:

kesinlikle yorumlarına katılıyorum bende yargı almıştım ama sonrada yeni kitap almak zorunda kalanlardanım çok eksiği ve yanlış soruları var kesinlikle önermiyorummmmmmmmmmm almak isteyenlere data yada yedi iklim öneririm özellikle yediiklim diyenlerdenim bu iki kitap çok güzelyergının çok acısını çektim:kahve::nazar:

ilk olarak birçok konuda eksiği var konuyu anlatmıyor bi bakıyorsun sorularda var ve kesinlikle güncelleme yapmamış yıllardır yani anlayacağınız sadece yargının adı var .bunu kitapçılarda söylüyor.alıyorsun çalışmaya başlıyuorsun soruları çözemiyorsun neden konu anlatılmamış.
data tarih vatandaşlık iyidir
mat için öss mat1 bulursanız daha iyi olur
coğrafya da datayı öneririm türkçe çok sorun olmuyor yargıda idare etti beni

X