Valla arkadasım.Bende senınle aynı durumdayım .Benımde 2. girişim olucak.Ve daha hiç çalışmaya başlamadım.Yargının o mavi ciltli 5 kılo agırlıgındakı eğitim kıtabını aldım önüme açtım sayfayı.Birden aklıma gecen sene nasıl calıstıgım geldıResmen midem bulantı kapattım.Ve bır daha hıc acmadım.Bayramdan sonra yavas yavas baslamak istiyırum.
Bu arada yeni kontenjanlardan umudurn varmı ??Bransın nedir??Bizde 1396 kişi alıcaklarımıs 200 kısıyle kacırıyorum ,şubatta belkı şansım olur dıyorum ama yinede çalışayım ders kadrolu olmak gibisi yok çünkü.
evt canım yaa valla.aslında cok acık var yani suan mezun olanlar ve bekleyenlerin hepsi atansa ihityac kapanmıyor ama atamıyorlar işte.size kolay gele kızşlar valla işinz çok zor ben hala anlamadım şu işi b,r sürü öğretmen adayıo mezun oluyor okullardan ama kadro sayıosının mezunların sayısın yanında devede kulak kalıyor nasıl bişi bu
ben daha öğrenciyim. vaktim kısıtlı değil ama. bende de azim denen şeyin zerresi yok. çalışamam ki ben. :çok üzgünüm:
Türkçeciyim 76 küsür aldım ama bu kontenjanlarla ihtimal sıfır
Şaka gibi,resmen dalga geçiyorlar
2009'da 3.girişim olacak
Bayram sonrası çalışmaya başlamam lazım diye düşünüyorum ama heves bırakmadılar ki
GY-Gk ihtiyaç ve yargıdan çalışmayı düşünüyorum
Ama Eğitim Bilimleri'ne hala karar veremedim
Başımıza gelen malum
Bakalım yeni kitaplar çıksın araştırıp alıcam kaynak
Bİr de ücretli çalışıyorum, nasıl altından kalkıcam bilmiyorum
Off ne hallere düştük ya
Allah hepimize kolaylık versin