Kpss belası

ben gecen sene data tarihi almıştım acaba bu sene yeni basımını almalı mıyım yoksa gecen senekini kullansam eksik olurmu?

bende data tarihden çalıştım ama geçen sene kpss sorularında kitapta olmayan konular vardı bence güncelleme yapmışlardır ama elinde varsa alma derim nette araştır yeni konulara bak.
ihtiyacın da fena değil arkadaşlar ona da bakın derim

öncelikle herkeslere kolay gelsin, kpss gerçekten baş belası, ben kurtuldum çok şükür o beladan, sınavdan iki ay önce başladım çalışmaya ama şanslıydım galiba, evdekiler memlekete gitti, kardeşim kaldı benimle oda yemek ve temizlik işini üstlenince bana ders çalışmaktan başka bir iş kalmadı. evden çıkmadım bile haftalarca, önce konuları bitirdim, bitirdiğim her konudan sonra o konuyla ilgili bütün soruları çözdüm, tüm konular bitince deneme çözmeye başladım, günde yaklaşık 600 soru çözdüm 10 dan fazla kitap bitirdim hatta sınava beş gülün kala yeni kitap almıştım dalga geçti arkadaşlarım. sonuç...... 96
:lepi: :hooray: atandım şimdi çalışıyorum, darısı hepinizin başına :teytey:

kızlar şimdi kitapçıdan geldim. ona da sordum en çok hangi yayınlar diye.
1-yargı
2-ihtiyaç
3-pegemakademi.

yediklim yokmuş ellerinde ama ben eğitim bilimlerini hangisinden çalışayım ona karar veremiyorum.:uhm::uhm::uhm:

huuulya sen hangi yayınla çalıştın en çok???

Son düzenleme:
Ben geçen yıl GK-GY'e Yargı ve İhtiyaç'tan çalışmıştım.Yeterli de gelmişti.
İkisininde eksikleri vardı birbirine tamamladım.
Eğitim Bilimlerine sadece İhtiyaç'tan çalışmıştım sonuç hüsran 30 küsür yanlış.
Bizim bölümden de atamaları iyice düşürüp barajı da yükseltikten sonra malum atanamadım.
76.326 ile Şubatta da umudum yok.
Eğitim Bilimleri'ne hangi kaynaktan çalışacağım hakkında bir bilgim yok.
Yargı alayım diye düşünüyorum bir de Pegem A ama herkes Yargı'ya kötü diyor.
Zaten bu yıl da atanamazsam birdaha girmeyi düşünmüyorum sınava.
Hayatım boyunca ücretli de yapamam.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

ben yargıyı artık siliyorum aklımdam. yediiklime de baktıktan sonra ya pegem ya ihtiyaç yada yediiklim. yargının demekki sadece adı var.

hemen karamsar olma diyemiyorum çünkü malum halimiz ortada ama ne demişler UMUT FAKİRİN EKMEĞİ... biz çalışalım atamayanlar utansın...

Allah bütün işsizlere yardım etsin...
%50 alım olacak demişlerdi,krizden dolayı % 25 e indirmişler...
ne diyeyim,Allah emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah...
sevgiler...

huuulya sen hangi yayınla çalıştın en çok???

konu anlatıma güvenderden çalışmıştım, bide yargıdan, diğerlerini hatırlamıyorum inan yaprak test falan da almıştım bi sürü.
bide sevgilimde {artk eşim }benden bi sene önce girmişti kpss ye,

ay yarım gitti pardon

bide sevgilimde {artk eşim }benden bi sene önce girmişti kpss ye, telefonda konuşurken, yapamadığım soruları ona soruyodum, tarihim kötüdür o anlatıyodu, öyle olunca daha kalıcı oluyo kaydirigubbakcemile5

slm kızlar ebnde kpssye gırecegım edebıyatı 79 la kapattılar ne olur seney bılemem ben yavas yavas basladım açlışmaya hayırlısı bakalım herkes tarıh dıyo matematık belası halledılır mı ya

Arkadaşlar kitap -yayınevi önerilerinizi "KPSS için önerebileceğiniz kitaplar" başlığından paylaşırsanız daha düzenli olur.
Aradığımızı daha kolay buluruza.s.

bugün deneme sınavına girdim Sadece 6 matematık yapabıldım.Eğitimden bir ton yanlış

burcak eylulde ya da ekımde konusmustuk burda ben calısamadıgımı soyluyordum.ocak 18 oldu hala calısamıyorum sende mı calısamıosunn

bugün deneme sınavına girdim sadece 6 matematık yapabıldım.eğitimden bir ton yanlış

evt canım ben sene basında calışıyordum.artık calışamıyorum baslamam lazım ama aynı zamanda vekil öğretmenlik yapıyorum.çok zor oluyor.
Hangi yayınevinin sınavına girdin?dershaneye mi gidion?

bugün deneme sınavına girdim Sadece 6 matematık yapabıldım.Eğitimden bir ton yanlış

Canım bu seni üzmemeli hatta sevindirmeli..
Eksikleriniz görmene yaramış..
Seni gaza getirsin böyle durumlara.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…