Kpss belası

kızlar bende önlisans kpss girdim. bu kez öncekine göre daha umutluydum. fakat ben kitapçığın arkasını okumadım. daha önce 4 yanlış 1 doğruyu götürüyordu. şimdi 3 yanlış omuş diye duydum. bu konuda bilginiz var mı?

kızlar bende önlisans kpss girdim. bu kez öncekine göre daha umutluydum. fakat ben kitapçığın arkasını okumadım. daha önce 4 yanlış 1 doğruyu götürüyordu. şimdi 3 yanlış omuş diye duydum. bu konuda bilginiz var mı? eğer öyle ise fazladan yaptığımı düşündüklerim uçmuş oluyor.:teytey:

evet kızlar bugün gelişim psikolojini bitirdim.darısı diğer konuların basına tabi bitirmekle olmuyor.soru cözmek ve sürekli tekrar lazım.offf offf..........

evet kızlar bugün gelişim psikolojini bitirdim.darısı diğer konuların basına tabi bitirmekle olmuyor.soru cözmek ve sürekli tekrar lazım.offf offf..........

Canım ne güzel başlamışsın
ben hala başlayamadım inş bayramdan sonra
hangi yayından çalışıyorsun
bir de pegem a hakkında bi bilgin var mı kaynak araştırıyorum da

suan eğitimden sadece gelişimi calıştım.o da yargıdan önce yargıyı tam olarak bitirip daha sonra ihtiyac ve 7iklimden tekrar yapmayı düşünüyorum.gk-gy ise gecen seneden data var ve güvender var.yine ihtyac alıcam onlar içinde.bunların hepsini bitirsem zaten adam olurum:teytey:

Allah kolaylık versin.Güvender ve datadan memnun musun
Ben hala hangisini alacağıma karar vermedim
gk gy ihtiyaçla yargı var ama yeterli değil
eğitimde pegem a düşünüyorum ama bakalım

en fazla 2 kaynaktan çalışmak lazım özellikle eğitimden,sonra kafa karışıyo

ihtiyaç alcam ben bu sene,geçen sene almadım ama aklım kalmıştı

en fazla 2 kaynaktan çalışmak lazım özellikle eğitimden,sonra kafa karışıyo

ihtiyaç alcam ben bu sene,geçen sene almadım ama aklım kalmıştı

Canım haklısın çok kaynak kafa karıştırıyor
Ama sadece ihtiyaç yeterli değil
Ben geçen yıl sadece ihtiyaçtan çalıştım sonuç 30 yanlış
Ama yanında başka kaynakla iyi olur
Konuları anlaşılır anlatıyo

benimde 2. girişim olcak ingilizce mezunuyum 72 puanla umutlanmakla umutlanmamak arasında kaldımCADIARZU

benimde 2. girişim olcak ingilizce mezunuyum 72 puanla umutlanmakla umutlanmamak arasında kaldımCADIARZU

benımde puanım 72.Şubatta ne kadar alırlar bılmıyorum ama sıra bize gelebilecek gibi duruyor.Ama ben söyle dusunuyorum.Şubata kadar ders calısmısım sözleşmeli atancagıma 4 ay daha sıkar dişimi kadrolu giderim.Bu 72 puanı mezun olmakla ugrasırken aldım sonucta.Sdece kpss ye yonelırsem daha ıyı alırdım.Onun için kadrolu istiyorum ben.Bu atamalardan o kadar medet ummak ıstemıyorum bu yuzden.

Allah kolaylık versin.Güvender ve datadan memnun musun
Ben hala hangisini alacağıma karar vermedim
gk gy ihtiyaçla yargı var ama yeterli değil
eğitimde pegem a düşünüyorum ama bakalım

güvenderi yüksek puan alan bir arkadasım tavsiye etti o yüzden ondan calışmayı düşünüyorum.bi de genelde gk-gy için öss kitapları calışsan bile olur dedi.illa kpss kitabı almana gerek yok dedi.ama tarih coğ.türkçe için sözel bölüme göre olan öss kitapları cünkü daha fazla ayrıntı oluyormuş.soru bankası için ise kpss kitabı al cünkü öss soru bankaları yoruma dayanıyor dedi.

arkadasın dediği gibi eğitimden sadece 2 kaynak yeterli bence.yargı iyi ama o da cok ayrıntılı o yüzden ilk ona calışıyorum.daha sonra ihtiyactan tekrar yapıcam.yeter bence eğitim için.

ben 1 hafta önce falan sormuştum daha cıkmadı dediler.yeni basın yayınlardan cıkan varsa haberi olan arkadaslar söylesin ltfn.a.s.

canım ben bu yıl pegemden çalışmıştım çokta memnundum tam kpss ye göre diyordum çünkü pegem basit ve ayrıntısızdı bu nedenle yargıdan çalışmak bana saçma geliyordu çünkü yargı malum en ince detayları bile atlamamış ama bu yılki sorular tam yargılıktı bence ondan önceki sınavlarlada pegem uyumluydu ama artık sınav gittikçe zorlaşıyor bu nedenle bu yıl bende pegemi değilde yargı gibi zorlayıcı kaynakları tercih edeceğim:bbo:

zorlayıcı kaynak ve sorular istiyorsanıs güvender'i tavsıye ederim.
Sınava 2 hafta kala guvender 10 'luk deneme sınavı almıstım.Bunlar ne bıcım soru hayatta cıkmaz boyle bılgı soruları demıstım ama malum

chelzy arkadasım sen atandın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…