-
- Konu Sahibi Gerginbiri35
anlamamıştım ya şu an hissettim sorular bitincekendimi nasıl kaptırdıysam.
gelinlerin savaşını izledin mifilm önerisi olan var mı? bugün biraz kafamı toplamaya karar verdim. olmuyor işte..
gelinlerin savaşını izledin mi
zaman geçirmelik bir romantik komedi.
tam sana göre o zaman :) iyi seyirlerizlemedim hemen bakıyorum.. çikolata yiyip depresyon yaşamak istemiyorum.. hemen toparlanıp kpss moduma girmem gerek.. çok teşekkürler
Tırnak batması vardı tırnağım çekildi yane okula gidebiliyorum ne kpss çalışabiliyorum ((
Freedom Writers - Özgürlük Yazarlarıfilm önerisi olan var mı? bugün biraz kafamı toplamaya karar verdim. olmuyor işte..
Cok gecmis olsun canim.yasamadim ama tahmin edebiliyorum acisini.
Cok teşekkür ederim kimse yaşamasın yürüyemiyorum resmen
Mine doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler görürsün insallah atanmış olarak :)
Freedom Writers - Özgürlük Yazarları
belki daha önceden izlemiş olabilirsin ama ben ne zaman izlesem ders calısmak için beni gazlayan filmlerdendir
tam sana göre o zaman :) iyi seyirler
Gerçekten çok memnun oldum buna :) iyi geceler canımizledim.. emin ol daha iyiyim.. çoooook teşekkür ederim canım benim ya.. yan yana yürüsek birbirimizi tanımayız belki de.. ama şu anda gerçekten mutsuz birinin gönlüne hoş bir iz bıraktın..
Tesekkur ederim canim. Ne zaman mezun oldun? Bizim bölüm de aldi basini gitti 81lere bakalim ne yapacagiz
uzaktan egitim alabilirsin canim??? dersane kadar olmasa da motive eder seni
hayirlisi olsunn.ben de edebiyatciyim.gecen sene kac aldn??
Çok teşekkür ederim canım. İnşaallah önümüzdeki hafta daha güzel düzene girecek. Allah hepimize kolaylıklar sağlasın bu marotonda.Canim evde calisabilsem aslinda cok daha rahat. Moralini bozma. Sistemini oturtursan ev daha verimli.
Ben 2013 mezunuyum canım. Formasyon aldım 2014 ü buldu yani mezuniyetim. Evet gerçekten giren kişi çok, puan yüksek, alım yeteri kadar fazla değilAma bu sene atanmamız gerek inşaallah hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim.
Uzaktan eğitim alan için istiyorum canım. Gk gy için evveliyat videolarını izliyorum bir kaç kez yazmıştım tekrar yazayım herkese tavsiye ederim özellikle tarihiEğitim için videolardan ve kitaplardan karma gideceğim inş daha başlamadım eğitime.
Geçen sene ücretli öğretmenlik yapıyordum canım o hengamede kpss yalan olup gitmişti. 69 aldım. İnşaallah bu sene daha iyi olur.
merhaba kızlarben de artık sizlerleyim. birkaç kere yazmıştım buraya. sınavın geç açıklanması ders çalışmayı da geciktirdi ama geç olsun da güç olmasın dedim, kitap siparişimi verdim, gelir gelmez başlıcam inşallah. branşım sosyal bilgiler. bu sene 80 aldım, seneye 90 alcam Allahın izniyle hepimize başarılar diliyorum