KPSS 2016(öğretmenlik)

Gelinlerin-Savasi-1289241291.jpg

Cok teşekkür ederim kimse yaşamasın yürüyemiyorum resmen :KK43:

Mine doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler görürsün insallah atanmış olarak :)

çoook teşekkür ederim canım :KK54: umarım hepimiz atanırız.. veee birbirimizi tekrar tekrar bıkana kadar kutlarız :KK71:sen de en kısa zamanda iyileşirsin inşallah

Freedom Writers - Özgürlük Yazarları
belki daha önceden izlemiş olabilirsin ama ben ne zaman izlesem ders calısmak için beni gazlayan filmlerdendir :KK66:

hemen not alıyorum bu filmi de.. bu süreçte çok lazım olacağa benziyor.. bugünkü kotamı doldurdum ama ilk bıktığımda izlerim inşallah.. çok teşekkür ederim :KK28:

Tesekkur ederim canim. Ne zaman mezun oldun? Bizim bölüm de aldi basini gitti 81lere bakalim ne yapacagiz:KK51:

Ben 2013 mezunuyum canım. Formasyon aldım 2014 ü buldu yani mezuniyetim. Evet gerçekten giren kişi çok, puan yüksek, alım yeteri kadar fazla değil :KK34:Ama bu sene atanmamız gerek inşaallah hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim.:KK68:

uzaktan egitim alabilirsin canim??? dersane kadar olmasa da motive eder seni

hayirlisi olsunn.ben de edebiyatciyim.gecen sene kac aldn??

Uzaktan eğitim alan için istiyorum canım. Gk gy için evveliyat videolarını izliyorum bir kaç kez yazmıştım tekrar yazayım herkese tavsiye ederim özellikle tarihi :KK24:Eğitim için videolardan ve kitaplardan karma gideceğim inş daha başlamadım eğitime.

Geçen sene ücretli öğretmenlik yapıyordum canım o hengamede kpss yalan olup gitmişti. 69 aldım. İnşaallah bu sene daha iyi olur.:KK37:

Canim evde calisabilsem aslinda cok daha rahat. Moralini bozma. Sistemini oturtursan ev daha verimli.
Çok teşekkür ederim canım. İnşaallah önümüzdeki hafta daha güzel düzene girecek. Allah hepimize kolaylıklar sağlasın bu marotonda.

Ben 2013 mezunuyum canım. Formasyon aldım 2014 ü buldu yani mezuniyetim. Evet gerçekten giren kişi çok, puan yüksek, alım yeteri kadar fazla değil :KK34:Ama bu sene atanmamız gerek inşaallah hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim.:KK68:

Uzaktan eğitim alan için istiyorum canım. Gk gy için evveliyat videolarını izliyorum bir kaç kez yazmıştım tekrar yazayım herkese tavsiye ederim özellikle tarihi :KK24:Eğitim için videolardan ve kitaplardan karma gideceğim inş daha başlamadım eğitime.

Geçen sene ücretli öğretmenlik yapıyordum canım o hengamede kpss yalan olup gitmişti. 69 aldım. İnşaallah bu sene daha iyi olur.:KK37:

insallah cnmm:KK200::KK200:

merhaba kızlar:KK3: ben de artık sizlerleyim. birkaç kere yazmıştım buraya. sınavın geç açıklanması ders çalışmayı da geciktirdi ama geç olsun da güç olmasın dedim, kitap siparişimi verdim, gelir gelmez başlıcam inşallah. branşım sosyal bilgiler. bu sene 80 aldım, seneye 90 alcam Allahın izniyleHoppa hepimize başarılar diliyorum:KK36:

merhaba kızlar:KK3: ben de artık sizlerleyim. birkaç kere yazmıştım buraya. sınavın geç açıklanması ders çalışmayı da geciktirdi ama geç olsun da güç olmasın dedim, kitap siparişimi verdim, gelir gelmez başlıcam inşallah. branşım sosyal bilgiler. bu sene 80 aldım, seneye 90 alcam Allahın izniyleHoppa hepimize başarılar diliyorum:KK36:

hoşgeldinn :) umarım hedeflediğin puanı alırsın

X