KPSS 2016(öğretmenlik)

gunaydinn

dun fazla calisamadim programdan bi unite bitirip test cozdumm..

bugun de disarda islerim var o yuzden anca bi konu calisabilirim :110::110:

kpss disindaki tum isler bos geliyo.keske evden hic cikmadan calisabilsem:KK14::KK14:

Dimi:)
Sabahtan aksama paso calissak.ev isiymis cocukmus carsi pazarmis kalsa hepsi:-(
Gunaydinlar bu arada..
Bilgili gunler diliyorum

Günaydın.Dogum günün kutlu olsun umarım en güzel hediyeyi temmuzda alırsın :)))
Sagol cnm. Insallah hepimiz.

gunaydinn

dun fazla calisamadim programdan bi unite bitirip test cozdumm..

bugun de disarda islerim var o yuzden anca bi konu calisabilirim :110::110:

kpss disindaki tum isler bos geliyo.keske evden hic cikmadan calisabilsem:KK14::KK14:
Ben evde calisamiyorum. O yuzden kursa yazildim. Tembelim biraz o konuda :) ogleden sonra esimin okuluna gidecegim. Bos bir odaya gecip calisicam ins. Ogrenme tarih ve matematige basladim. Evde calisabiliyorsaniz ne mutlu.

Dimi:)
Sabahtan aksama paso calissak.ev isiymis cocukmus carsi pazarmis kalsa hepsi:-(
Gunaydinlar bu arada..
Bilgili gunler diliyorum
Gunaydin. Evde kaldikca ise guce takiliyorum ben de. O yuzden evde durmuyorum pek.
Gunaydin. Sana da iyi calismalar.

Cok kaynak alan arkadaslara tavsiye. Bence kaynak bitirdikce alin. Yoksa insanin morali bozuluyor bitiremeyince.

Ben evde calisamiyorum. O yuzden kursa yazildim. Tembelim biraz o konuda :) ogleden sonra esimin okuluna gidecegim. Bos bir odaya gecip calisicam ins. Ogrenme tarih ve matematige basladim. Evde calisabiliyorsaniz ne mutlu.

baslangicta (yani su siralar) evde calisabiliyorm ama zaman gectikce ayni duzeni devam ettiremiorm sıkılıyorm tembellik yapiorm.duzen acisindan ben de kursa yazilldm Dolunay22 Dolunay22

günaydın arkadaşlar :)) evde bende çalısamıyorum örnegin aksam misafir gelecekti onlar gelene kadar temizlik ikramlıklar üstüne bide yemek bana kaldı annem kamelyaya komsularıyla çaya indi ..bu sabahta bir telefon kahvaltıya misafir gelicekmiş daha odamdan cıkmadım cıkarsam giremicem çünkü :)))
çalısabildinizmi derseniz cografya ve tarihten birer konu dinledim youtubedan not alarak ama sorularını çözemedim henüz :/

Günaydın arkadaşlar

bugün hedefim öğrenme ve gelişimden 100 er soru. Toplamda 200 soru çözmek.
Program geliştirmenin 3. konusu olan program geliştirmenin temellerini bitirip sorularını çözmek

baslangicta (yani su siralar) evde calisabiliyorm ama zaman gectikce ayni duzeni devam ettiremiorm sıkılıyorm tembellik yapiorm.duzen acisindan ben de kursa yazilldm Dolunay22 Dolunay22
Iste o kurs bizim gibiler icin sistemli calismaya tesvik edecek ins :) evde olunca insanlar da kpss konusunu pek ciddiye almiyorlar. Misafir bitmiyor. Kurs olunca bir bahane bile oluyor. Ben bu sene mecbur kalmadikca hafta sonu bile misafir kabul etmeyecegim. Gerekirse kursum var derim. 2012 de yilim misafir agirlamakla gecti. Sozde sinava hazirlaniyordum. Isin kotusu onlarla birlikte bir sure sonra insanin kendisi de ciddiye almamaya basliyor

Kizlar ayrica konu anlatimli kitap arayanlar icin beyaz kalemin gk gy setini onerebilirim. Fasikul fasikul yapmislar her dersi. Koca kitabi elinizde tutmak zorunda kalmiyorsunuz. Kurstan verdiler. Ben cok begendim.

Iste o kurs bizim gibiler icin sistemli calismaya tesvik edecek ins :) evde olunca insanlar da kpss konusunu pek ciddiye almiyorlar. Misafir bitmiyor. Kurs olunca bir bahane bile oluyor. Ben bu sene mecbur kalmadikca hafta sonu bile misafir kabul etmeyecegim. Gerekirse kursum var derim. 2012 de yilim misafir agirlamakla gecti. Sozde sinava hazirlaniyordum. Isin kotusu onlarla birlikte bir sure sonra insanin kendisi de ciddiye almamaya basliyor

Ne kadar güzel bir sisteme oturtabilmek. Benim bulunduğum yerde kpss kursu olmadığı için mecbur evde hazırlanıyorum ama çok dağılıyorum gerçekten zor oluyor böylesi :KK43:

ben de yeni evliyim.ev gormeye gelmek istyenler oluyor ama olabildigince az kisi agirlayacagim.gelecegimiz ve sinav her syden onemli.misafir agirlamak demek iki gunu cope atmak oluyor

Evet macaroncum biliyorum seni. Evlenmissin de gozunaydin:) ben de baktim kpssnin olacagi yok nisanlandim. :) Nikahta keramet vardir diyerek belki ugur getirir :KK70:

senin de hayirli olsun.baktim bunun garantisi yok.evlenince de hazirlanirim dedim.daha fazla ertelemedik

Ne kadar güzel bir sisteme oturtabilmek. Benim bulunduğum yerde kpss kursu olmadığı için mecbur evde hazırlanıyorum ama çok dağılıyorum gerçekten zor oluyor böylesi :KK43:

uzaktan egitim alabilirsin canim??? dersane kadar olmasa da motive eder seni

Allah tamamına erdirsin canım. Ben de edebiyatçıyım aynı mantıkla nişanlandım bakalım hayırlısı :KK37:

hayirlisi olsunn.ben de edebiyatciyim.gecen sene kac aldn??

Kizlar evlenmeden atanmaya bakin. Inanin evlenince cok daha zor. Hic bir rahatlik bekarlik gibi olmuyor. Yemek camasir bulasik utu her sey size bakiyor.
Evlenmeden once daha rahat calisirim diyordum evlenince. Imkansiz degil illaki yapan vardir ama cok daha zor. Kafanizda sadece sinav olmuyor.

Dershaneye gidenler dersleriniz başladı mı?
bizim haftaiçi grubu 12 sinde. Haftasonu grubu 17 sinde başlayacakmış. Haftasonu grubunda yer almayı istiyorum.
Çok geç başlamıyor mu ya.

="Mascara, post: 42903001, member: 546118"]Dershaneye gidenler dersleriniz başladı mı?
bizim haftaiçi grubu 12 sinde. Haftasonu grubu 17 sinde başlayacakmış. Haftasonu grubunda yer almayı istiyorum.
Çok geç başlamıyor mu ya.
[/QUOTE]
Ongore de gec bitiyor canim.kurs iyi oluyor.insan bahaneyle calisiyor.evde olunca olmuyor.yok surayi sileyim yok sunu yikayayim yok komsu kahveye gelmis.kapiya gelene git denmiyor ki....couklar da olunca zaten hic olmuyor.anne inu ver anne bunu yiyecegim anne oyun oynayalim..en iyisi kacmak:-)

@nur_nisa

Bende hem okul hem kpss nasıl götüreceğim diye hayıflanıyordum. Senin işin daha zormuş. Şu an halimr şükrettim :)

Canim benim insan alisiyor ya...benim bir de iki tane:-) simdi ellerine benim gecen yilki deneme dergilerimden almislar.kalemlerim de tabi ellerinde.daireler ciziyorlar.biz ders calisiyoruz anne diyorlar:-) simdiden basladilar yani:-)

Canim benim insan alisiyor ya...benim bir de iki tane:-) simdi ellerine benim gecen yilki deneme dergilerimden almislar.kalemlerim de tabi ellerinde.daireler ciziyorlar.biz ders calisiyoruz anne diyorlar:-) simdiden basladilar yani:-)
çok tatlılar ya
insan kıyamaz kızmayada :)) allah bağışlasın

X