- Konu Sahibi Gerginbiri35
hoş buldum canım amin, hepimiz...hoşgeldinn :) umarım hedeflediğin puanı alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş buldum canım amin, hepimiz...hoşgeldinn :) umarım hedeflediğin puanı alırsın
kitapçılarda yayınevlerinin çıkmış soruları oluyor. bir de büyük bir ildeysen fotokopicilerde de bulabilirsin. özellikle kpss lys dershanelerinin olduğu yerlerdebugün yattığım yerden ales çıkmış sorulara bir bakayım dedim onları çözdüm biraz
ya bu ösym'nin yaptığı bütün sınavlar ösym arşivinde var ama bunları nasıl çıkartabiliriz bende yazıcı yok internet cafelerden mi yada kitapçılarda var mıdır bilgisi olan var mı
kitapçılarda yayınevlerinin çıkmış soruları oluyor. bir de büyük bir ildeysen fotokopicilerde de bulabilirsin. özellikle kpss lys dershanelerinin olduğu yerlerde
merhaba kızlar ben de artık sizlerleyim. birkaç kere yazmıştım buraya. sınavın geç açıklanması ders çalışmayı da geciktirdi ama geç olsun da güç olmasın dedim, kitap siparişimi verdim, gelir gelmez başlıcam inşallah. branşım sosyal bilgiler. bu sene 80 aldım, seneye 90 alcam Allahın izniyle hepimize başarılar diliyorum
bugün yattığım yerden ales çıkmış sorulara bir bakayım dedim onları çözdüm biraz
ya bu ösym'nin yaptığı bütün sınavlar ösym arşivinde var ama bunları nasıl çıkartabiliriz bende yazıcı yok internet cafelerden mi yada kitapçılarda var mıdır bilgisi olan var mı
bir sorayım kitapçılara çok teşekkür ederim :)
benimde bölümüm sosyoloji 4.sınıfım bu yıl tanıştığıma memnun oldum :)
hosgeldinnn..insallah hedefledigimiz puanlari alicazz
kitapsecte kpss ales lys ygs cikmis sorular var canm
bugun sabahtan program bir unite calistim.gunduz arkadaslarimla gorustum.simdi de annemdeyim.bugunluk calisma yapamam.bu hafta karambol gecti
ben de memnun oldum canım. yaş kaç?
Maşallah yaa tazecik körpecik ben mezun olduğumda 21dim şimdi 28im23 yaşındayım :)
Maşallah yaa tazecik körpecik ben mezun olduğumda 21dim şimdi 28im
Böyle güncel bilgileride paylaşalım çok iyi düşündün :)
mum ışığında ders çalışarak Nobel ödüllüne kadar giden Mardinli Aziz SANCAR
Aziz Sancar, Mardin'in Savur İlçesinde, okuma yazma bilmeyen ancak eğitime önem veren sekiz çocuklu bir anne-babanın çocuğu olarak doğdu.İstanbul Tıp Fakültesi'ni bitirdi. Yurtdışında yaptığı çalışmalarla Amerikan Ulusal Bilimler Akademisi'ne kabul edilen üç Türk'ten biri oldu.
ABD'deki Kuzey Carolina Üniversitesi Biyokimya ve Biyofizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aziz Sancar, kanser tedavisinde 'ritmik saat' buluşuna imza atarak dünyaca çapında üne kavuşmuştu.
1946 yılında Mardin'de dünyaya gelen, Sancar, 'DNA tamiri' ve 'hücre döngüsü kontrol noktası' gibi konularda yaptığı çalışmalarla da adını duyurmuştu.
canlar duymayanınız vardır belki güncel bilgi bir yere not ediniz :)))
aynen canım ben elimden geldiğince yazacağım buraya :)Böyle güncel bilgileride paylaşalım çok iyi düşündün :)
Kizlar merhaba, uzun bi ara vermek zorunda kaldim. Annemin ameliyati, bayramda kiz tarafi erkek tarafi gezmeler, bayram sonrasi burgaza teyzemin yanina 1 hafta kalmaya gittik ve sukur evimdeyim. Biraz kafami bosaltmaya calisiyorum. Prison break izliyorum. Egitim bilimlerine baslamistim. Onceligim onu bitirmek, kisa zaten. Sonrasinda tarih, fizik, kimya, biyoloji, edebiyat,alan agirlikli gidicem. Yarin baslarim umarim.
Holom, belissam gelmis, hosgelmisler. Holom insallah atanirsin diyodum ama hayirlisi be kuzum
Baleram gecmis olsun
Yok kuzum gercekten de calisip calismama arasinda yine gitgeller yasamaya baslamistim. Nisanlim gaza getirdi, gir o siteye devami gelir diyo :) burayi kastediyo :) yarin baslicam insallahHoşgeldinnnnnnn
çok sağol çok sevindim gelmene daha gelmeyeceğini düşündüm ne kadar saçma olsada
Sedefcim sen de hos geldin. Anneni de yeni duydum canim ciddi bir durum yok insallah?Kizlar merhaba, uzun bi ara vermek zorunda kaldim. Annemin ameliyati, bayramda kiz tarafi erkek tarafi gezmeler, bayram sonrasi burgaza teyzemin yanina 1 hafta kalmaya gittik ve sukur evimdeyim. Biraz kafami bosaltmaya calisiyorum. Prison break izliyorum. Egitim bilimlerine baslamistim. Onceligim onu bitirmek, kisa zaten. Sonrasinda tarih, fizik, kimya, biyoloji, edebiyat,alan agirlikli gidicem. Yarin baslarim umarim.
Holom, belissam gelmis, hosgelmisler. Holom insallah atanirsin diyodum ama hayirlisi be kuzum
Baleram gecmis olsun
Nilosum maasallah sana da bebisine de. :) Biz de hala kaldığımız yerden devam maalesefmeraba kızlarım canlarım tanıdığım tanımadığım kimler var bilmiyorum ama bu sayfa bana çok değerli insanlar kazandırdı şubat 2015 te de 7. yılımda atandım :) Rabbim yar ve yardımcınız olsun
alperende büyüdü teyzoşlar geçen ay 1 yaşımızı doldurduk
bu da fotomuz
olsun yinede günün boş geçmemiş :) telafi edersin sen
ya bu çıkmış soruları sınava yakın bir zamanda mı çözmek gerekiyor acele ediyorum sanki ben
Kizlar merhaba, uzun bi ara vermek zorunda kaldim. Annemin ameliyati, bayramda kiz tarafi erkek tarafi gezmeler, bayram sonrasi burgaza teyzemin yanina 1 hafta kalmaya gittik ve sukur evimdeyim. Biraz kafami bosaltmaya calisiyorum. Prison break izliyorum. Egitim bilimlerine baslamistim. Onceligim onu bitirmek, kisa zaten. Sonrasinda tarih, fizik, kimya, biyoloji, edebiyat,alan agirlikli gidicem. Yarin baslarim umarim.
Baleram gecmis olsun