KPSS 2016(öğretmenlik)

Kizlar evlenmeden atanmaya bakin. Inanin evlenince cok daha zor. Hic bir rahatlik bekarlik gibi olmuyor. Yemek camasir bulasik utu her sey size bakiyor.
Evlenmeden once daha rahat calisirim diyordum evlenince. Imkansiz degil illaki yapan vardir ama cok daha zor. Kafanizda sadece sinav olmuyor.

aksine ben evlendikten snra evde saha rahat calismaya basladim.ailemle birlikteyken annemle kahve iceyim biraz tv bakayim misafir gelmis oturayim diyip gunu olduruodum.evlenince farkli bi semte tasindim ve tanidigim kimse yok.evde yalnizim.napcam bos bos diyip ders calisiorumm:KK54::KK54: ev islerini bazen aksatiorum ama cok sukur esim.anlayisli.mesela sevdigim dizi varken utu yapiorum.hem dizi izleyip kafa dagitiorm hem is yapmis oluorum:KK49::KK49: cocuk olunca farkli tabi.o zaman ders calisacagimi sanmam:eek::eek:

Dershaneye gidenler dersleriniz başladı mı?
bizim haftaiçi grubu 12 sinde. Haftasonu grubu 17 sinde başlayacakmış. Haftasonu grubunda yer almayı istiyorum.
Çok geç başlamıyor mu ya.

bu hafta vat. ve mat.ten hazirlik dersleri varmis.esas dersler 26sinda baslicakmis.hazirlik derslerine gitmiorm.hedefim dersane baslayana kadar evde egiitmi bitirmekk :nazar:

Ben matematikle basliyorum kizlar. Kitaplarimi cikardim ama hep gecen senenin yenisini alana kadar idare edeyim elimdekilerle bari:110:

bugün ben de kendimi iyi hissetmiyorum.. doğum günüm ve ailem tarafından kutlanmayan hatırlanmayan bir doğum günü geçiriyorum.. canım hiçbir şey istemiyor :110:

doğum günün kutlu olsun canım :KK60: dert etme benım kılerde hatırlamaz da ben bır hafta önceden sinyal verırım anca öyle :-) yoksa unutuyolar
benımde canım bısey yapmak istemiyor

Günaydın arkadaşlar

bugün hedefim öğrenme ve gelişimden 100 er soru. Toplamda 200 soru çözmek.
Program geliştirmenin 3. konusu olan program geliştirmenin temellerini bitirip sorularını çözmek
200 soru bitti.
Program geliştirmeyide yatmadan halledebilirim inşallah.
okul ödevimde vardı bugün masada oturmaktan sırtım acıdı.

X