KPSS 2016(öğretmenlik)

Yok kuzum gercekten de calisip calismama arasinda yine gitgeller yasamaya baslamistim. Nisanlim gaza getirdi, gir o siteye devami gelir diyo :) burayi kastediyo :) yarin baslicam insallah

ne iyi ettin gelmekle sendeki temele yazık etme çalışsan başaracaksın sende biliyorsun benim sana güvenim tammm :) bu yıl olacak bu iş artık

insallah canim.yarin ve cuma bomba gibi doncemmmuniteyi btirdikten snra cozuyorum.ben boylece osymnin mantigini kavrayip soru bankalarini da ole cozuorum.cikmis sorular cok cok onemli.simdi cozsek bile sinava yakin zaman kala tekrar goz atmaliyizz..:KK200::KK200: tavsiyem simdi cozup sinav yaklasinca tekrar gozden gecirmen hatta yeniden cozmen.yine de sen karar verr

hosgeldin bana meraba yok mu sedefimm.biz atanamayangiller yine burdayizz:KK23::KK23::KK23:

aynen öyle yapayım ben çok mantıklı :)))

Kizlar merhaba, uzun bi ara vermek zorunda kaldim. Annemin ameliyati, bayramda kiz tarafi erkek tarafi gezmeler, bayram sonrasi burgaza teyzemin yanina 1 hafta kalmaya gittik ve sukur evimdeyim. Biraz kafami bosaltmaya calisiyorum. Prison break izliyorum. Egitim bilimlerine baslamistim. Onceligim onu bitirmek, kisa zaten. Sonrasinda tarih, fizik, kimya, biyoloji, edebiyat,alan agirlikli gidicem. Yarin baslarim umarim.
Holom, belissam gelmis, hosgelmisler. Holom insallah atanirsin diyodum ama hayirlisi be kuzum
Baleram gecmis olsun

Çok geçmiş olsun canım :nazar:. Tekrar hoş geldinn :KK200:

2015 basım kpss kitapları almayı düşünenler pegemin sitesine bir baksınlar çoook ucuz çek kopar testler 1 tl soru bankası 5 tl denemeler 1 küsür falan :)

Hangi sitede canım kitapseç te falan mı ?

ben ygs lsy zamanı çalışmadım hiç temelim olduğu halde yıl kaybettim oradan baya ama aklım başımda değildi dünyada umrumda şimdi çok pişmanım artık yıl kaybetmek istemiyorum arkadaşlarım halen diyor temeline yazık ettin biraz çalışsan daha iyi bölümlerde olurdun diye ama işte :KK43: üzgünüm
Hayırlısı olsun canım işte kaderde beklemek varsa ya öncesinde oluyor ya da sonrasında. Her şey zamanını bekliyor gerçekleşmek için. İnşallah bundan sonra geç kalmazsın hiçbir şeye. Üzme tatlı canını:KK200:

Kizlar merhaba, uzun bi ara vermek zorunda kaldim. Annemin ameliyati, bayramda kiz tarafi erkek tarafi gezmeler, bayram sonrasi burgaza teyzemin yanina 1 hafta kalmaya gittik ve sukur evimdeyim. Biraz kafami bosaltmaya calisiyorum. Prison break izliyorum. Egitim bilimlerine baslamistim. Onceligim onu bitirmek, kisa zaten. Sonrasinda tarih, fizik, kimya, biyoloji, edebiyat,alan agirlikli gidicem. Yarin baslarim umarim.
Holom, belissam gelmis, hosgelmisler. Holom insallah atanirsin diyodum ama hayirlisi be kuzum
Baleram gecmis olsun
Merhaba canım. Annen nasıl oldu? Ohh iyi etmişsiniz gezerek, olumsuz düşünceleri de savmışsın başından. Bazen uzaklaşmak iyi geliyor ama çok soğumamak lazım. Ben eğitimi iki buçuk ayda bitirmiştim sonra da her hafta bi deneme çözerek bilgileri taze tutmaya çalıştım. Sınava az kala çıkmış birkaç yılı çözdüm. 67.5 netim vardı. Amin canım aynen hayırlısı hepimiz hakkında. Nasipten öte köy yok:KK51:

meraba kızlarım canlarım tanıdığım tanımadığım kimler var bilmiyorum ama bu sayfa bana çok değerli insanlar kazandırdı şubat 2015 te de 7. yılımda atandım :) Rabbim yar ve yardımcınız olsun
alperende büyüdü teyzoşlar geçen ay 1 yaşımızı doldurduk
bu da fotomuz
Maşallah canım ikinize de:nazar: Rabbim damat olduğu günleri görmeyi de nasip etsin:KK200: arada da olsa uğraman çok mutlu ediyor, umut oluyorsun:KK36:

merhaba kızlar:KK3: ben de artık sizlerleyim. birkaç kere yazmıştım buraya. sınavın geç açıklanması ders çalışmayı da geciktirdi ama geç olsun da güç olmasın dedim, kitap siparişimi verdim, gelir gelmez başlıcam inşallah. branşım sosyal bilgiler. bu sene 80 aldım, seneye 90 alcam Allahın izniyleHoppa hepimize başarılar diliyorum:KK36:
Hosgeldin canim.nasil aldin o puani ya.nasil calistin gecven yil

Gunaydinlar arkadaslar
Gunlerimiz aydin mutlu huzurlu ve zihin acikligi icinde verimli bir sekilde gecsin insaallah...hastasi olanlara acil sifalar diliyorum Rabbimden

X