KP ve Huzurevi

Sizene!!!

Gebersinler babam diye hiç acıyamam karısının koynu tatlıydı tabi çocuklarını görmedi aklı başında koca adamken şimdi omo vocdonsozlok bohono

Aynen. Adam mesela şiddet ve aç birakma değilde, cinsel istismarda bulunsaydi, acaba aynı duygu sömürüsü yapılırmiydi? Ac birakmak ve şiddet göstermek, sömürmek bundan az beter mi? Zamanında babaligini hiçe sayan, şimdi sokağa atilmadigina şükredip otursun. Ben eminim bu oğlundan asla özür dileyip hellalik de istememistir. Ondan bile mahrum kalmış birine kimse duygu sömürüsü yapmasin

o kısmı devletin bakımevleri ile gidip görüşmelisiniz.
maaşı 2bin küsür ise gelir araştırmasında sizin bahsettiğiniz şartları sağlamıyor büyük ihtimalle gelin babanızı/eşinizi alın derler.
benim bildiğim bazı huzurevleri alzheimerlı hasta da kabul ediyor. onların ücreti bu özel bakımevlerinden daha cüzi hatta çoğunun emekli maaşı yeterli oluyor.
siz bu konuda net bilgi aldıktan sonra kv nin elinden maaşı almak ve süreçleri sağlıklı yürütmek açısında bir an önce vasi atanması için mahkemeye başvurmalısınız. yoksa anlaşılan kv adamla ilgilenmeyecek..

Maaşında karısı hak iddia edemez, İstanbul a özel bir kuruma maaş karşılığı aldırın, maaşı tam yetmiyor diyorsunuz, bin lira gibi bir açık kalıyor sanırım, üstünü tamamlayabilir misiniz peki?

Zorlanırız ama mecbursak tamamlarız.
Eşim üzülmesin daha fazla yeter ki..
Kendimizden kısarız.

Öyle bir seçeneginiz neden Yok onu anlayamadım ileri derece alzhemir olması demek çok büyük bir rahatsızlığı var demek degil yani size zarar Verme gibi bi durum zaten Yok Emin’im ki suan olduğu yerde ücret olmasaydı olduğu yer de de bırakırdınız sırf para ödenmesin diye uğraşıyorsunuz gerçekten allah vicdan merhamet sahibi etsin herkesi ayni durumda kendi anneniz olsaydı bu sekil davranır mıydınız çok merak ettim

Konu sahibinin annesi elin adamıyla birlik olup siddet uygulayıp, aç bırakıp sömürüp durmuş mu ki bu adamla aynı tutulsun? Burda yetim kalan bir çocuğa bunları yapan bir adamdan bahsediyoruz.

Babaannem alzhemirdı rahmetli evden kaçıyordu sürekli. Kapıyı kitlerdik camdan bağırırdı imdat diyerek. Biz evde 4 kişi olmamıza rağmen evden kaçardı o kadar hızlı hareket ederdi yani. Öyle kolay değil yani hem kadın demiş çalışıyorum diye. Güvenilir bakıcı bulmakta zor. Yorum yaparken biraz dikkat edin. 2,5 senedir adam bakımevindeymiş zaten şimdi haberleri olmuş. Para umurlarında olsa ölü taklidi yapabilirlerdi. İncitmeyin insanları.

Bende huzurevi istiyorum neden huzurevi ajitasyonu var bilmiyorum. İnşallah işe geri dönüp emekli olabilirim. Emeklı maaşımı verip huzur evinde kalırım.

Bu huzurevleri-bakımevleri neden bu deneli öcü gibi gösteriliyor bende anlamadım,
Bir erkek evladım var hem anne hem babayım, her zaman oğluma söylerim.
Allah ömür verirse huzur evinde yaşayacağım yeri ve zamanı gelince diyorum,
Sen nerede okumak istiyorsan yurtiçi-yurtdışı beni ayak bağı görme,
Niye bu kadar korkutucu geliyor insanlara çok ciddiyim anlamıyorum

Kusurs bakmayın benim de etrafımda bu durumu yaşayanlar var insan bu genç yasında kalmıyor maalesef birsey yaparken ben bu duruma düşer miyim bana da aynısını yaparlarmı diye sorması lazım insanın kendine o adam haklıdır zaten demiyorum ama o bir baba iyi veya kötü herkes kendi yaptığından sorumlu ben bakıcaksam kotlugunu iyiliğini düşünmek icin degil kendi vicdanım merhametim icin bakarım

İyi de babalık yapmamış ki? Eşi ölünce aman kadınsız kalmayayım diye birini bulup çocuğuna eziyet çektirmiş. İlk önce babanın düşünmesi lazımdı ben düştüğümde bana evladım mı 2. Karım mı bakar diye.

Kolay sanıyorlar, biz annemi 9 yıl baktık ki aklı yerindeydi, 2 si çalışan, 2 si çalışmayan 4 kardeş ancak bakabildik, kalkamayan hasta öyle uzaktan göründüğü gibi değil, güç yetmiyor, çok zorlandığımız zamanlar oldu, o zaman evli değildik ayrı ev, çocuk sorumluluğumuz yoktu Allah'tan. Ben hastalıkta geçmişe bakmam, beni 30 yıl aramamış babamı can-ı gönülden affettim, herkesin günahı vebali kendine ancak herşey de imkanlar dahilinde, maddi-manevi zor şeyler bunlar, kınamamak lazım kimseyi. Çocuğum yok ama kardeşlerime hep derim, günün birinde bu duruma düşersem , aklım yerinde de olmayabilir beni kendinize yük etmeyin, özel bir kuruma yatabilecek kadar gelirim var, götürün yatırın, kimse beni o şekilde çekmesin. Kolay mı değil elbette, insanın ailesinin yanı gibi değil hiç bir yer ama akli melekesi olmayan, sürekli gözetim isteyen bir hastanın sorumluluğu öyle kolay değil. Biz 4 kardeştik yaptık ama herkesin şartları bir değil maalesef, o yüzden eleştirilere kulak asmayın

Kayınpederine hiç üzülmedim. Muhtemelen gelecekte biz de aynı şeyleri yaşayacağız. Benim kayınpederim de evlendiği ikinci eşi için çocuklarını yok saydı, hem de değmeyecek bir kadın için. Şu anda hayatında o kadından başka hiç kimsesi yok. Rabbim yaşlandığında bana muhtaç etmesin diye dua ediyorum hep.

En yakın devlet kurumuna naklini yaparlar, maaşı kuruma bağlanır, sokağa atmak gibi bir durum olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…