- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
-
En yakın devlet kurumuna naklini yaparlar, maaşı kuruma bağlanır, sokağa atmak gibi bir durum olmaz
O hasta icin en dogrusu bakimevi
Cunku zamanla yutmayi bile unutuyorlar 2 saat yemek yedirmek suruyor yemek yerken bogulsa evde ne yapilabilir
Bakimevi onun en dogru sekilde bakilmasi en rahat yasamasi demek
şunu biraz açmanızı rica etsem açar mısınız ?
- eviniz mi uygun değil ?
- babayı evde mi istemiyorsunuz ?
- etc etc etc
Gerçekten mi?
Buna o kadar sevindim ki...
Burada anlatmak istemediğim çok şey yaşandı. Bu sebeple böyle bir sorumluluk alacak kadar geniş bir gönlüm yok.
Ama hepsini bir kenara bırakırsak evde kalırsa bakıcı şart. İkimizde uzun saatler çalışıyoruz. Ben şehir dışında kalıyorum haftada 2 gün. Altını bile tutamıyormuş alzaymır hastası.
Ama bakıcıya sigorta artı maaş veremeyiz.
Bu da bir gerçek, realistik düşünmek zorundayım. Bir üye bunlar bahane demiş ama maddi ve manevi benim böyle bir gücüm yok.
kesinlikle hem fikirim ! Bu arada bir üye zart zurt beğenmedim butonuna basıyor yemin ederim onu unbeğeni manyağı yapacağım az kaldı !
Burada anlatmak istemediğim çok şey yaşandı. Bu sebeple böyle bir sorumluluk alacak kadar geniş bir gönlüm yok.
Ama hepsini bir kenara bırakırsak evde kalırsa bakıcı şart. İkimizde uzun saatler çalışıyoruz. Ben şehir dışında kalıyorum haftada 2 gün. Altını bile tutamıyormuş alzaymır hastası.
Ama bakıcıya sigorta artı maaş veremeyiz.
Bu da bir gerçek, realistik düşünmek zorundayım. Bir üye bunlar bahane demiş ama maddi ve manevi benim böyle bir gücüm yok.
bende bunu sordum, yani imkanlar el vermiyor ve geçmişte yaşanmışlıklar...
teşekkür ederim kısa da olsa fikir verdiniz, bunu ilk mesajınızda yazsaydınız tepkilerinde önünü bir nebze olsun kesmiş olurdunuz.
O üyelere de diyorum.
Beğenmiyorsunuz eleştiriyorsunuz. O zaman bana bir çözüm bulun.
Eve alın demek kolay. O zaman bana ya para versinler. Ya da gelip ücretsiz bakıcılık yapsınlar.
Kaldı ki bence bakıcı da profesyonel olmalı. Bu iş aman ne var yemek yedirir tv açarım gibi değil. Alzaymır git gide ağırlaşan bir durum. Alelade bir bakıcı da olmaz.
Tek dedikleri bahane üretiyorsunuz.
O zaman bulsunlar bir çare yapayım.
Kardeşim konu bu değil ki..Kusurs bakmayın benim de etrafımda bu durumu yaşayanlar var insan bu genç yasında kalmıyor maalesef birsey yaparken ben bu duruma düşer miyim bana da aynısını yaparlarmı diye sorması lazım insanın kendine o adam haklıdır zaten demiyorum ama o bir baba iyi veya kötü herkes kendi yaptığından sorumlu ben bakıcaksam kotlugunu iyiliğini düşünmek icin degil kendi vicdanım merhametim icin bakarım
kesinlikle hem fikirim ! Bu arada bir üye zart zurt beğenmedim butonuna basıyor yemin ederim onu unbeğeni manyağı yapacağım az kaldı !
Kardeşim konu bu değil ki..
Vicda merhamet vs. Bunlar şahsi bağlar bizi değil..
Konu sahibi zaten evimde bakmiycam demiş..
Varsa başka yolu onu öğrenmek istiyor...
Ay valla daral geldi....Zaten ben kurum bulamazsak mecbur eve de alıcaz diyorum. Sokakta kalması en büyğk korkum. Ama evde de bakanı olmayacak. Ondan çözüm soruyorum. Yani burada babasıyka ilgilenmeyen kötü hayırsız evlat durumu yok. Anlamıyorlar
Vallahi aynen böyle düşünüyorum ben de,bir tanıdık eşine çiçekler gibi bakıyor,ama eşi de zamanında karısını el üstünde tutuyordu.İyi de babalık yapmamış ki? Eşi ölünce aman kadınsız kalmayayım diye birini bulup çocuğuna eziyet çektirmiş. İlk önce babanın düşünmesi lazımdı ben düştüğümde bana evladım mı 2. Karım mı bakar diye.
Zaten bu halde ne kadar yaşar kim bilir böyle üstünü tamamlayıp yapabilirsiniz bencedeZorlanırız ama mecbursak tamamlarız.
Eşim üzülmesin daha fazla yeter ki..
Kendimizden kısarız.
Katılıyorum,sanki burada "kayınpeder daha sık gelin dedi,kayınvalide kahvaltıya çağırdı,mecburmuyum ha mecburmuyum" diye tepinip ağlayanlar marstan mesaj yazıyordu,bu tatlış ponçikliğe ben de bayıldım doğrusuSizi anlıyorum insalar gelecek dusunmeden coluguna cocuguna eziyet edilmesine göz yumuyor cnku gencken paaarası varken aşk meşk erkekler icin ozellkle cok onemli oluyor kimse bosuna burda adama uzuldum dıye duyar kasmasım boş yere herkes yapdıgının bedelini ödüyor... nitekim ben boyle dusunuyorum babasına sırf allah rızası için sahip çıkıyordur kocanızda zamannda o uvey ana ona neler etmiş niye ses cıkarmamıs !? Ben odeme yapmazdım yalan yok devlet de kalsın sizde gder ziyaret edersnz engel raporu işi kolaylastrırır bence
Bir spermini verdi diye kimseyi ömûr boyu düsünmek zorunda değil kimse hele de böyle babaları anneleri zaten yıllardır görüşmeyen insanlar biri söylemese bilmeyeceklerdi bileKusurs bakmayın benim de etrafımda bu durumu yaşayanlar var insan bu genç yasında kalmıyor maalesef birsey yaparken ben bu duruma düşer miyim bana da aynısını yaparlarmı diye sorması lazım insanın kendine o adam haklıdır zaten demiyorum ama o bir baba iyi veya kötü herkes kendi yaptığından sorumlu ben bakıcaksam kotlugunu iyiliğini düşünmek icin degil kendi vicdanım merhametim icin bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?