Çalışan anne ilkokula başlayacak çocuk sorunu

Annem babam memurdu, ilkokulum bitene dek annemin is yerine 2 adim mesafedeki bi okulda okudum. Her zaman sabahci oldum, annemle okula gelirdim, okul çıkışı annem veya is arkadaslarindan biri beni alir isyerine getirirdi, aksam mesai bitene dek isyerinde dururdum, odevlerimi falan hep isyerindeyken yapardim.

Su anda da yanlis bilmiyorsam devlet memurlari is adreslerini gösterip ona gore devlet okulu ayarlayabiliyor.

Sizde esinizin isyerini adres gosterin, cocugunuzu sabahci yazdirin, ogleden sonra isyerine gelsin, aksam babasiyla eve doner.
Çalışan anne cocuğu olmak zor gerçekten anne için de ayrı zor. Eşimin işi kötü bir ilçede oraya yazdıramam kendi iş yerimdeki okulları bilmiyorum ama evim iyi bir semtte okulları da iyiymiş etüt olayı varmıs o sekilde ilerleyeceğiz büyük ihtimal. Ah iş arkadasımı geçin bir tane tanıdığım yok ofiste tek çalışacağım :))

Çocuğunuzu servise yazdıracaksınız, çıkışlarda karşılayıp yedirip içirmesi için de birini tutacaksınız. İş yerinde olacak şey değil. Arada bir belki ama haftanın beş günü hiçbir kurum buna müsade etmez.
İş yerinde olmaz zaten 14:30 dan 17:30 a kadar cocuğumu tutamam musade etmeyebilirler göze batar bir süre sonra dediğiniz gibi. Yeme içmeyi çözerim sıkıntı yok etüt mantıklı geldi

Bakici sart yada eve kamera kuracaksiniz servis ile gelecek.
Evden calismaya gecmeniz mumkun mu?
Bakıcı değil ben evime temizlikçi almıyorum 😂 bakıcılar zaten çok istiyor ben de evime yabancı sokmuyorum prensip olarak ama etüt önerdiler burda bilgim yoktu

Benim dibimdeki okul 9da ancak toplanıyor. Bazen 14.00 olmadan dağılıyor. Çalışan annelerin cocuklari ne yapıyor diye düşünüyordum ben de. Böyle cirpiniyorlar işte demek. Allah yardımcınız olsun.

Ben de aynı durumdayım ama allahtan evden çalışıyorum. 5.30da gelen çocuğum 2de gelince ne yapacağım diyorum ama en azından başına durabileceğim buna da şükür.
Evden çalışmak çok iyi gerçekten ben de çok aradım öyle iş ama bulamadım. Muhasebe şefiyim işim şuan iyi çok memnunum yöneticilerimden de o yüzden işimi bırakmak istemem bana da çok iyi geldi yeniden çalışmak :) etütler varmış burda bilgi verdiler demek etütler servisle alıyor öyle çözüyorlar bu olayı

Sanırım herkesi cevapladım cevaplamadıklarım varsa kusuruma bakmasınlar hepinize teşekkür ederim. Verilen bilgiler doğrultusunda etüt merkezi fikrine çok sıcak baktım inşallah yüksek fiyatlı değillerdir. Bize en uygun etütün servisle alması 5:30 da eşim alabilir ordan içim rahatladı sayenizde iyi ki varsınız 🌷

Bakıcı değil ben evime temizlikçi almıyorum 😂 bakıcılar zaten çok istiyor ben de evime yabancı sokmuyorum prensip olarak ama etüt önerdiler burda bilgim yoktu

Bu nasil bir usluptur ya, Neyse nasil biliyorsaniz oyle yapin yorum yapmiyorum
Cocugun hasta oldugunda, yada cesitli sebepler ile ev ihtiyacini yok etmenize imkan yok hatirlatirim

X