Kova erkeği tripleri ve cehennem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayir o bahanesi.Bende kovayim gercekten hevesi gectigi icin dogruyu soyledigin icin bu halleri.Yakinda kacacak Uzgunum
Buna nereden vardın? Çünkü bu konunun asıl sorum olduğuna çok ciddi şekilde inandım. Gerçeği söylüyor gibiydi.

Şaka yaptım bu kadar alınmayın lütfen.
Hemen alınacağınızı tahmin etmiştim gerçi.
Eğlenceye alıyorum siz bu kadar ciddiye alarak yaşamayın hayatı lütfen yoksa hayatınızdaki kova burcu kaçar gider (şimdi buna da alınırsınız ama)
Ne sizin ilişkiniz beni ilgilendirir ne de benim “hayatıma girenler” ya da yaşadığım ilişkiler sizi ilgilendirir.
Bu yorumunuzla bence siz kendi kültürsüzlüğünüzü ve özgüvensizliğini belli ettiniz.

Buna nereden vardın? Çünkü bu konunun asıl sorum olduğuna çok ciddi şekilde inandım. Gerçeği söylüyor gibiydi.
Ya tabiki her burc ayni degildir ama genel hatlari vardir.Kendimden yola cikarak bu kaniya vardim sizin icin hayirlisyla yanilmis olurum insallah ❤

bir şeye alındığım yok tatlım sadece yazdıkların çok banal artık tahammül seviyesini aştı. uzatmayalım en iyisi

Kovalar kendini ağırdan alıp peşinden kosturulmasini seviyor sanırım bende de var bir adet

Ya tabiki her burc ayni degildir ama genel hatlari vardir.Kendimden yola cikarak bu kaniya vardim sizin icin hayirlisyla yanilmis olurum insallah ❤
Allah yardımcım olsun. Bugün çok yoruldum ,yarın istersen konuşuruz diye mesaj atmış mesela. Bilmiyorum gönülsüz gibi de durmuyor :/

Kovalar kendini ağırdan alıp peşinden kosturulmasini seviyor sanırım bende de var bir adet
Valla ben açık açık dedim peşinden koşmam diye eyvallah ya dedi e sen de benim peşimden kosmuyorsun dedim. Benim burcum aslan yukselenim terazi çok bekler peşinden kosmami

bir şeye alındığım yok tatlım sadece yazdıkların çok banal artık tahammül seviyesini aştı. uzatmayalım en iyisi
Bu “banal ve mantıksız” konuşmayı başlatan ben değildim zaten böyle düşünecekseniz baştan konuşmaya tenezzül etmemeniz gerekir de neyse

Valla ben açık açık dedim peşinden koşmam diye eyvallah ya dedi e sen de benim peşimden kosmuyorsun dedim. Benim burcum aslan yukselenim terazi çok bekler peşinden kosmami
Bende aslanım yukselenim kova benim

Eşimde kova ama yükselen i bilmiyoruz

Kova -aslan çekimi çok yüksek sanırım

Tüm burçlar bir değil ama inan bana kova erkekleri makineden çıkmış gibi aynilar.
Denk geldim değildi dediğiniz zaten imkansiz. Ay burcu diye de bir şey var zaten güneş burcu tek başına etken değil.
Algida secicilik olmus sizinki bence. Bunu bırakın baska kova bakın bakalım ne olacak

rahatsız olduğum şeylere müdahale etmeden duramıyorum işte...
Baştan rahatsız olmuyordunuz ama ya :) Bundan sonra müdahale etmemeniz gerektiğini öğrenmişsinizdir artık :)
İkizler öyle her şeye bulaşmaz zaten o derece “mantıklı”dır yani

Bende aslanım yukselenim kova benim

Eşimde kova ama yükselen i bilmiyoruz

Kova -aslan çekimi çok yüksek sanırım
Var var mesela ben olaylara duygusal bakıyorum ve onun soğukkanlılığı çok hoşuma gidiyor. O da sürekli benim zekami takdir eder ama işte aslanların sıkıntısı canını sıkan en ufak şeyde yıkar geçer gözünün yaşına bakmaz. Bizimki de bundan muzdarip böyle olman beni düşündürüyor diyor...

Denk geldim değildi dediğiniz zaten imkansiz. Ay burcu diye de bir şey var zaten güneş burcu tek başına etken değil.
Algida secicilik olmus sizinki bence. Bunu bırakın baska kova bakın bakalım ne olacak
İkincisini çeker miyim bilmiyorum

Baştan rahatsız olmuyordunuz ama ya :) Bundan sonra müdahale etmemeniz gerektiğini öğrenmişsinizdir artık :)
İkizler öyle her şeye bulaşmaz zaten o derece “mantıklı”dır yani
bana bir şey öğretmek senin mi haddine. senin gibilere her daim müdahale edicem tatlım hiç endişelenme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…