- 4 Temmuz 2016
- 2.352
- 4.304
aynen katılıyorum bende aynıyımBence sabit bir gelecek yok zaten secimlere gore ihtimaller degisiyor gibi geliyor bana bazi durumlar, o yuzden tahmin bile olsa onlari duymak istemem. Eger hosuma gitmeyecek bir tahmin duyarsam belki kafaya takabilirim
Buna nereden vardın? Çünkü bu konunun asıl sorum olduğuna çok ciddi şekilde inandım. Gerçeği söylüyor gibiydi.Hayir o bahanesi.Bende kovayim gercekten hevesi gectigi icin dogruyu soyledigin icin bu halleri.Yakinda kacacakUzgunum
Şaka yaptım bu kadar alınmayın lütfen.şu an hayatımdaki kişi kova. ayrıca neden kova burçları bir lutufmuş gibi konuşuyorsunuz. bakmayadabilir bu bir kayıpmı sizce? bu zihniyetinizle size bakan(!) kişilerinde sizinle aynı kültür seviyesinde yani kültürsüzlük derecesinde olduğu belli oldu
Tüm burçlar bir değil ama inan bana kova erkekleri makineden çıkmış gibi aynilar.Gerçekten tüm triplerin davranışların sebebi burç mu sanıyorsunuz. Bunu 15 li yaşlarda birakmaniz gerekirdi.
Ya tabiki her burc ayni degildir ama genel hatlari vardir.Kendimden yola cikarak bu kaniya vardim sizin icin hayirlisyla yanilmis olurum insallah ❤Buna nereden vardın? Çünkü bu konunun asıl sorum olduğuna çok ciddi şekilde inandım. Gerçeği söylüyor gibiydi.
bir şeye alındığım yok tatlım sadece yazdıkların çok banal artık tahammül seviyesini aştı. uzatmayalım en iyisiŞaka yaptım bu kadar alınmayın lütfen.
Hemen alınacağınızı tahmin etmiştim gerçi.
Eğlenceye alıyorum siz bu kadar ciddiye alarak yaşamayın hayatı lütfen yoksa hayatınızdaki kova burcu kaçar gider (şimdi buna da alınırsınız ama)
Ne sizin ilişkiniz beni ilgilendirir ne de benim “hayatıma girenler” ya da yaşadığım ilişkiler sizi ilgilendirir.
Bu yorumunuzla bence siz kendi kültürsüzlüğünüzü ve özgüvensizliğini belli ettiniz.
Kovalar kendini ağırdan alıp peşinden kosturulmasini seviyor sanırım bende de var bir adetMerhaba hanımlar,
Bir senedir kova erkeği ile görüşüyorum ve geçen ay da bana karşı hislerini açıkladı. Her şey çok iyiydi bayağı ilgiliydi. Sonra bir arkadaşı bizi görmüş ve bir şeyler demiş bunu takiben kova beyi bizi sorgulamaya başladığını söyledi. Soğuk atmaya başladı, bir hafta önce aşırı ilgili olan adam bir kişinin sözüyle araya kilometreler koydu.En son bana karşı hislerinin bir heves olduğunu çabucak bittiğini söyledim. O günden beri ne mesaj ne arama. Duvar oldu resmen. Sözüme kırıldığını biliyorum o yuzden en son müsait olunca soyle arayayım bu durumu konuşalım dedim. İki gündür müsait olmadı ne hikmetse. Ben ne yapayım, nasıl davranayim? Kova erkeği ile nasıl baş ederim nolur yardımcı olun
Edit: kova erkeği olan kişi dindar ve arkadaşı evlenmeden böyle şeyler doğru değil gibisinden bir şey demiş anladığım kadarıyla. Bu sebepten bana uzak davranınca ben de dayanamayıp 'yasadigin her şey bir heves zaten' dedim bundan sonra doğru düzgün ne mesaj ne arama. Bu cumleme kızdığını da belirtti üstü kapalı bir şekilde.
Edit2:konuştuk telefonda.askeriyede eğitimde olduğu için iki gündür çok yoğun olduğunu söyledi. Gerçekten söylediğim heves kelimesine takılmış. Benim laf sokmalarimdan önceden de çok rahatsız olduğunu şimdi de bir şeyin değişmediğini söyledi. İletisimi bitirmek iki tarafın da birlikte vereceği bir karar dedi. Ben de sen konuşmak istemezsen ben senin peşinde koşacak değilim dedim. Hemen karar vermek zorunda değiliz yine konuşuruz dedi ve kapadik.
Allah yardımcım olsun. Bugün çok yoruldum ,yarın istersen konuşuruz diye mesaj atmış mesela. Bilmiyorum gönülsüz gibi de durmuyor :/Ya tabiki her burc ayni degildir ama genel hatlari vardir.Kendimden yola cikarak bu kaniya vardim sizin icin hayirlisyla yanilmis olurum insallah ❤
Valla ben açık açık dedim peşinden koşmam diye eyvallah ya dediKovalar kendini ağırdan alıp peşinden kosturulmasini seviyor sanırım bende de var bir adet
Bu “banal ve mantıksız” konuşmayı başlatan ben değildim zatenbir şeye alındığım yok tatlım sadece yazdıkların çok banal artık tahammül seviyesini aştı. uzatmayalım en iyisi
Ronaldo yargı dağıtıyor ahahahahahaBu “banal ve mantıksız” konuşmayı başlatan ben değildim zatenböyle düşünecekseniz baştan konuşmaya tenezzül etmemeniz gerekir de neyse
rahatsız olduğum şeylere müdahale etmeden duramıyorum işte...Bu “banal ve mantıksız” konuşmayı başlatan ben değildim zatenböyle düşünecekseniz baştan konuşmaya tenezzül etmemeniz gerekir de neyse
Bende aslanımValla ben açık açık dedim peşinden koşmam diye eyvallah ya dedie sen de benim peşimden kosmuyorsun dedim. Benim burcum aslan yukselenim terazi çok bekler peşinden kosmami
Haha bak o da kova burcuRonaldo yargı dağıtıyor ahahahahaha
rahatsız olduğum şeylere müdahale etmeden duramıyorum işte... yazdıklarınız gayet mantıksız ve banaldi yazmadan duramadım
Denk geldim değildi dediğiniz zaten imkansiz. Ay burcu diye de bir şey var zaten güneş burcu tek başına etken değil.Tüm burçlar bir değil ama inan bana kova erkekleri makineden çıkmış gibi aynilar.
Baştan rahatsız olmuyordunuz ama ya :) Bundan sonra müdahale etmemeniz gerektiğini öğrenmişsinizdir artık :)rahatsız olduğum şeylere müdahale etmeden duramıyorum işte...
Var varBende aslanımyukselenim kova benim
Eşimde kova ama yükselen i bilmiyoruz
Kova -aslan çekimi çok yüksek sanırım
İkincisini çeker miyim bilmiyorumDenk geldim değildi dediğiniz zaten imkansiz. Ay burcu diye de bir şey var zaten güneş burcu tek başına etken değil.
Algida secicilik olmus sizinki bence. Bunu bırakın baska kova bakın bakalım ne olacak
bana bir şey öğretmek senin mi haddine. senin gibilere her daim müdahale edicem tatlım hiç endişelenmeBaştan rahatsız olmuyordunuz ama ya :) Bundan sonra müdahale etmemeniz gerektiğini öğrenmişsinizdir artık :)
İkizler öyle her şeye bulaşmaz zaten o derece “mantıklı”dır yani