- 8 Nisan 2017
- 56.723
- 296.066
Aynı biz biri hasta olduğundan Allah şifa versin Allah korusun ya ölürse falan derim bişey olduğundaVar varmesela ben olaylara duygusal bakıyorum ve onun soğukkanlılığı çok hoşuma gidiyor. O da sürekli benim zekami takdir eder ama işte aslanların sıkıntısı canını sıkan en ufak şeyde yıkar geçer gözünün yaşına bakmaz. Bizimki de bundan muzdarip böyle olman beni düşündürüyor diyor...
Hanımlar sakin olun yahu. Kısır muhabbeti yapıyoruz surda konu nereye geldi sakinBaştan rahatsız olmuyordunuz ama ya :) Bundan sonra müdahale etmemeniz gerektiğini öğrenmişsinizdir artık :)
İkizler öyle her şeye bulaşmaz zaten o derece “mantıklı”dır yani
benlik bir durum yokHanımlar sakin olun yahu. Kısır muhabbeti yapıyoruz surda konu nereye geldi sakin
Yav nasıl bir soğukkanlılık düz mantıklılıkAynı biz biri hasta olduğundan Allah şifa versin Allah korusun ya ölürse falan derim bişey olduğunda
Allah'ın işine karışma ne biçim dua ediyorsun herkes ölecek derdümdüz hemde
Ben olsam uğraşmak için beni seçmezdim :)bana bir şey öğretmek senin mi haddine. senin gibilere her daim müdahale edicem tatlım hiç endişelenme
Ama sen demişsin ya zekama bayılır falan diye bizde tam tersi bu durum ben onun zekasına hayranimYav nasıl bir soğukkanlılık düz mantıklılıkodun da olsalar ayrı bir çekimi var napalim
Hanımlar sakin olun yahu. Kısır muhabbeti yapıyoruz surda konu nereye geldi sakin
Uğraşamayınca hakaret etmek kolay tabii.benlik bir durum yokaramızda bazı ruh hastaları var sadece
neden o kadar güvenmiyor musun kendine. merak etme zaten seninle uğraştığım yok .Ben olsam uğraşmak için beni seçmezdim :)
ben seninle uğraşmaya başlamadım bile ban yemek istemiyorum. uğraşsaydım bu kadar sesini çıkaramazdınUğraşamayınca hakaret etmek kolay tabii.
Küçük şakaya paragraf döşeyecek kadar özgüvensiz olunca karşıdakini de ruh hastası yapmak kolay :)
küçük şaka dediğin tanımadığın birinin hayatı hakkında yorum yapmaksa bravo gerçektenUğraşamayınca hakaret etmek kolay tabii.
Küçük şakaya paragraf döşeyecek kadar özgüvensiz olunca karşıdakini de ruh hastası yapmak kolay :)
O çok unutkandir mesela ben bir sene önce söylediği şeyi bile karşısına getirebilirim bu da onu dehşete düşürüyorAma sen demişsin ya zekama bayılır falan diye bizde tam tersi bu durum ben onun zekasına hayranim
Beni tanımıyorsun da ondan dedim.neden o kadar güvenmiyor musun kendine. merak etme zaten seninle uğraştığım yok .
Aynen öyle ayneeeen öyleeee :)ben seninle uğraşmaya başlamadım bile ban yemek istemiyorum. uğraşsaydım bu kadar sesini çıkaramazdın
O bende de var canım yapılan kötülüğü terslihi laf sokmayı tartışmayı asla unutmam ama o hatırlamaz eski günleriO çok unutkandir mesela ben bir sene önce söylediği şeyi bile karşısına getirebilirim bu da onu dehşete düşürüyor
seni tanımak isteyen yok zaten...Beni tanımıyorsun da ondan dedim.
Aynen öyle ayneeeen öyleeee :)
Yorumlarınıza bakarsanız başlarda kova burcuyla uğraşmıyorum, işte başlamadan bitiyor yazan sizsiniz ben nerden bileyim hayatınızda kim var kim yok diyorum ya beni ilgilendirmez de.küçük şaka dediğin tanımadığın birinin hayatı hakkında yorum yapmaksa bravo gerçekten
Bence genel olarak kadınlarda var buO bende de var canım yapılan kötülüğü terslihi laf sokmayı tartışmayı asla unutmam ama o hatırlamaz eski günleri
Yani olmazsa nasıl alt edeceğiz onlarıBence genel olarak kadınlarda var bu
O çok unutkandir mesela ben bir sene önce söylediği şeyi bile karşısına getirebilirim bu da onu dehşete düşürüyor
ben sadece gelecek ile ilgili yaptığın yoruma geleceği söyleyen fal gibi şeyleri mantıksız bulduğumu söylediğim anda saldırmaya başladın. karşındakinin seninle çelişen en ufacık görüşüne bile saygı duyamıyorsun anlaşılan asıl özgüvensizlik bu.şu an neyin tartışmasınıda yaptığını anlamıyorum ne sebeple uzatıyosun. ben seninle uğraşmaya tenezzül bile etmezken neyin inadı bu...Yorumlarınıza bakarsanız başlarda kova burcuyla uğraşmıyorum, işte başlamadan bitiyor yazan sizsiniz ben nerden bileyim hayatınızda kim var kim yok diyorum ya beni ilgilendirmez de.
Ben orada doğum haritasını açıklarken mantıksız ben mantıklı eğlence arıyorum derseniz ben de sizi küçük bir eğlenceye çıkartırım :)
Belki yanlış anladık bilemiyorum uzatmaya gerek yok zira ben bu eğlence ve kafa tutma için kendimi eskisi kadar toy hissetmiyorum.
Siz istediğinizi beni bastırdığınızı bastırabildiğinizi düşünebilirsiniz tabii.
ben sadece gelecek ile ilgili yaptığın yoruma geleceği söyleyen fal gibi şeyleri mantıksız bulduğumu söylediğim anda saldırmaya başladın. karşındakinin seninle çelişen en ufacık görüşüne bile saygı duyamıyorsun anlaşılan asıl özgüvensizlik bu.şu an neyin tartışmasınıda yaptığını anlamıyorum ne sebeple uzatıyosun. ben seninle uğraşmaya tenezzül bile etmezken neyin inadı bu... bastırmak bastırmamak senin derdiniz. sen benim kim olduğumu biliyomusun yazmadığın kaldı resmen