Kova erkeği tripleri ve cehennem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Var var :KK70: mesela ben olaylara duygusal bakıyorum ve onun soğukkanlılığı çok hoşuma gidiyor. O da sürekli benim zekami takdir eder :KK70: ama işte aslanların sıkıntısı canını sıkan en ufak şeyde yıkar geçer gözünün yaşına bakmaz. Bizimki de bundan muzdarip böyle olman beni düşündürüyor diyor... :KK43:
Aynı biz biri hasta olduğundan Allah şifa versin Allah korusun ya ölürse falan derim bişey olduğunda

Allah'ın işine karışma ne biçim dua ediyorsun herkes ölecek der :KK70: dümdüz hemde

Baştan rahatsız olmuyordunuz ama ya :) Bundan sonra müdahale etmemeniz gerektiğini öğrenmişsinizdir artık :)
İkizler öyle her şeye bulaşmaz zaten o derece “mantıklı”dır yani 😉
Hanımlar sakin olun yahu. Kısır muhabbeti yapıyoruz surda konu nereye geldi sakin :olamaz:

Aynı biz biri hasta olduğundan Allah şifa versin Allah korusun ya ölürse falan derim bişey olduğunda

Allah'ın işine karışma ne biçim dua ediyorsun herkes ölecek der :KK70: dümdüz hemde
Yav nasıl bir soğukkanlılık düz mantıklılık :KK70: odun da olsalar ayrı bir çekimi var napalim

O çok unutkandir mesela ben bir sene önce söylediği şeyi bile karşısına getirebilirim bu da onu dehşete düşürüyor :KK70:
O bende de var canım yapılan kötülüğü terslihi laf sokmayı tartışmayı asla unutmam ama o hatırlamaz eski günleri :KK70:

küçük şaka dediğin tanımadığın birinin hayatı hakkında yorum yapmaksa bravo gerçekten
Yorumlarınıza bakarsanız başlarda kova burcuyla uğraşmıyorum, işte başlamadan bitiyor yazan sizsiniz ben nerden bileyim hayatınızda kim var kim yok diyorum ya beni ilgilendirmez de.
Ben orada doğum haritasını açıklarken mantıksız ben mantıklı eğlence arıyorum derseniz ben de sizi küçük bir eğlenceye çıkartırım :)

Belki yanlış anladık bilemiyorum uzatmaya gerek yok zira ben bu eğlence ve kafa tutma için kendimi eskisi kadar toy hissetmiyorum.
Siz istediğinizi beni bastırdığınızı bastırabildiğinizi düşünebilirsiniz tabii.

Yorumlarınıza bakarsanız başlarda kova burcuyla uğraşmıyorum, işte başlamadan bitiyor yazan sizsiniz ben nerden bileyim hayatınızda kim var kim yok diyorum ya beni ilgilendirmez de.
Ben orada doğum haritasını açıklarken mantıksız ben mantıklı eğlence arıyorum derseniz ben de sizi küçük bir eğlenceye çıkartırım :)

Belki yanlış anladık bilemiyorum uzatmaya gerek yok zira ben bu eğlence ve kafa tutma için kendimi eskisi kadar toy hissetmiyorum.
Siz istediğinizi beni bastırdığınızı bastırabildiğinizi düşünebilirsiniz tabii.
ben sadece gelecek ile ilgili yaptığın yoruma geleceği söyleyen fal gibi şeyleri mantıksız bulduğumu söylediğim anda saldırmaya başladın. karşındakinin seninle çelişen en ufacık görüşüne bile saygı duyamıyorsun anlaşılan asıl özgüvensizlik bu.şu an neyin tartışmasınıda yaptığını anlamıyorum ne sebeple uzatıyosun. ben seninle uğraşmaya tenezzül bile etmezken neyin inadı bu...

ben sadece gelecek ile ilgili yaptığın yoruma geleceği söyleyen fal gibi şeyleri mantıksız bulduğumu söylediğim anda saldırmaya başladın. karşındakinin seninle çelişen en ufacık görüşüne bile saygı duyamıyorsun anlaşılan asıl özgüvensizlik bu.şu an neyin tartışmasınıda yaptığını anlamıyorum ne sebeple uzatıyosun. ben seninle uğraşmaya tenezzül bile etmezken neyin inadı bu... bastırmak bastırmamak senin derdiniz. sen benim kim olduğumu biliyomusun yazmadığın kaldı resmen :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X