Kova erkeği tripleri ve cehennem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahah aklımda bacım dicem bunu

Kova erkeklerini seven bir ben varim heralde
Eşim de kova ama kovalar baskasinin yonlendirmesiyle hareket etmez pek bahane bulmustur belki degilse de birak gitsin.
Sizin burcunuz ne? Ben teraziyim kova erkek arkadaşımla 5. yıldayız. Dayım da kovadır en iyi anlaştığım iki erkek onlar gerçekten. Ben de severim kovayı sessiz sakin kendi halinde insanlar ikisi de. Belki iki taraf da hava grubunda olduğu içindir. Pek de inanmam gerçi burçlara ama burada çoğunluk kovalardan şikayetçi olunca merak ettim açıkçası.

Koç burcuyum, yukselenim akrep ben burclara inaniyorum acikcasi ama sadece burc degil yukselen burc, evler filan biraz derin o kisim ama genel olarak bakarsak kova burclarindan bana zarar gelmedi

ahahaha kova erkeğiyle en iyi anlaşan kadın burç terazi demek ki ben de teraziyim yükselenim akrep kocam kova müthiş anlaşıyoruz

1 senelik kova ile flörtümüzü bu ay sonlandırdım. Bu 1 sene bana zindan oldu, hayattayken ahiret sınavına girdim sık sık. Öldüm öldüm dirildim, hayatımda böyle tarz karakter tanımadım desem yeridir. Kovalar özgürlüklerine çok düşkün olur, baskılara gelemez, onun bunun aklıyla hareket etmezler. Espirili pratik zekalılardır dengesiz, çelişkili halleri çok meşhurdur. Onlar için en önemli şey arkadaslarıdır arkadasları icin yapamayacakları sey yok. Benim basımdaki çelişkilerle dolu bir varlıktı kafamı düsüncelerle meşgul ederdi deli gibi ilgi gösterip sonraki zamanlarda bombos oluveriyordu. İsteklerini belli etmezler çok flörtöz oluyorlar. Bizim aramızda bir tutku vardı çok değer verdik birbirimize hiç şüphem yok anlık hevesleri onu yedi bitirdi zaten. Su an sevgili yapmıs beni silmedi yok etmedi ama sevgilisi Twitterdaki yazısmalarımızı görmüs olmalı ki her yerden yok olmusum. Kolay kolay ilişki yürütecek cinsten değil yeterki zaman gecsin kafasında bir kovaydı basımdaki. Ama dönecek... ama biliyorum biz olamayız gerçekten çekilecek değil. 3 kova daha tanıyorum aynılar resmen burçlara inanmam ama doğum haritamızın yansıttığı enerjiye çok inanırım.

Lütfen üstüne hiç gitme yokluk bazen iyidir hiç ilgi gösterme mesaj dahi atma. Oturur düşünür zaten kendisi içi içini yer ulasmak istese ulasır. Bir baskasının aklıyla hareket edenle de ömür geçmez.

Sorun o değilmiş. Çok meşgul olduğu için yazamamis. Benim laf sokmam onun canını sıkmış. sende en kızdığım şey bu, onda da herhangi bir değişme yok hala aynı dedi. Deneyelim tekrar tekrar deneriz sıkıntı değil ama olmuyorsa da zorlamayalim değil mi dedi. Net bir karar vermedik ama ayrılma taraftarı olsa net olarak ayrılmak istiyorum derdi. Bence benden ilişkiyi ayakta tutmami istiyor.

Bak o cümle bile her şeyi gösteriyor “olmuyorsa zorlamayalım” yaralayıcı bir cümle gibi. İstedikten sonra her şey olur ilişkiyi tek kisi değil iki kisi ayakta tutar. Hayırlısı olsun.

Kova erkegi kova erkegi offf adam istemiyor işte resmen bir sekil davranma ne demenizi bekliyorsun aslında çok iyi olabilir herseyde kova erkeginin gelgitleri olabilir diye teselli etmemizi mi bekliyorsun

Bak o cümle bile her şeyi gösteriyor “olmuyorsa zorlamayalım” yaralayıcı bir cümle gibi. İstedikten sonra her şey olur ilişkiyi tek kisi değil iki kisi ayakta tutar. Hayırlısı olsun.
Ben de aynı şeyi söyledim. Sen bitirmeye karar verdiysen ben senin peşinden koşmam dedim. İnşallah hayırlısı olsun.

Kova erkegi kova erkegi offf adam istemiyor işte resmen bir sekil davranma ne demenizi bekliyorsun aslında çok iyi olabilir herseyde kova erkeginin gelgitleri olabilir diye teselli etmemizi mi bekliyorsun
Kadın kadina birbirimize yardımcı oluyoruz neden bu kadar yükseldin ki?

Ben de çok severim hepsi benim bebeklerim

Ben de ikizlerden baya nefret ederim ne romantik ne arkadas iliskisi kurmak istemiyorum. Mecburi gorustugum ikizlerle bile hep buyuk kavgalar etmiş bulunduk. Ama kimisi de ikizlerle evli kalmayi başariyor işte mevzu birbirinin dilinden anlamak yoksa her burca bir kulp takilir.
Ama kovalar❤

Kovaların büyük aşkı ikizlerdir yalnız
Az biraz astrolojiden anlıyorsunuz sanırım bende ikizler stelyumu var mesela baskın ikizler burcu özellikleri gösteriyorum
Ee bu durumda kova da benim büyük aşkım oluyor haha ama akrep erkeklerine de tavım

Koç kadınlarıyla ben çok anlaşamam mesela iyiler hoşlar ama bilmiyorum beni de iten bir şey var :)

Valla benim neredeyse tüm arkadaşlarım ikizler çoğunu severim neden böyle oldu ahahaha

maalesef o kadar doğru ki yazdıklarınız. hem aşırı eğlenceli hemde hayattan bezdiren kova burcundan başka bi adam olamaz herhalde

ben de ikizlerim. hem de tam anlamıyla ikizlerim yani ama kovalar beni bile bezdirdi düşün artık

Benim kovamin büyük aşki benim yiter inanirim ama pek anlamam aslida sadece burc ve yukselenimin üstünkörü özelliklerini biliyorum stelyum, evler konusunda hicbisey bilmiyorum.

ben de ikizlerim. hem de tam anlamıyla ikizlerim yani ama kovalar beni bile bezdirdi düşün artık
Kovaların dilinden bir ben anlıyorum sanırım
Her şeye muhalefet olan kovayı bile bezdirivermiştim
Bazı kovalar normal konuşma içerisindeyken bazı kovalar da ne derseniz tersini savunma peşindedir yani onun ne düşündüğü önemli değil yeter ki siz ne derseniz diyin o tersini savunabilsin :)

işte ben onun o inat halleriyle uğraşmaya üşeniyorum sıkılıyorum dolayısıyla başlamadan bitiyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…