Asıl önemli olan doğum haritasıdır zaten o evler filan. Hani bazıları der ya a burcuyum b burcuyum ama hiç alakam yoktur o yüzden inanmam astrolojiye. Burada devreye doğum haritası giriyor zaten. Hiçbir insan on iki burçtan oluşmuyor. İnanmayan insanlar bu noktayı kaçırıyor.Benim kovamin büyük aşki benim yiterinanirim ama pek anlamam aslida sadece burc ve yukselenimin üstünkörü özelliklerini biliyorum stelyum, evler konusunda hicbisey bilmiyorum.
Hepsi böyle değil zaten bazıları saçma sapan muhalefet içindeler. Ben de bir süre uğraşmayı kesiyorum onlar hep benle uğraşıyorişte ben onun o inat halleriyle uğraşmaya üşeniyorum sıkılıyorum dolayısıyla başlamadan bitiyo
Ayyyy aynnneeeennnnKovaların dilinden bir ben anlıyorum sanırım
Her şeye muhalefet olan kovayı bile bezdirivermiştim
Bazı kovalar normal konuşma içerisindeyken bazı kovalar da ne derseniz tersini savunma peşindedir yani onun ne düşündüğü önemli değil yeter ki siz ne derseniz diyin o tersini savunabilsin :)
aynen bak bu çok doğru bi taktik kova burcu için. karşısındaki kaçtığı zaman kovalamaya başlıyor ama yakaladığında bir süre sonra ilgisizliğe devamHepsi böyle değil zaten bazıları saçma sapan muhalefet içindeler. Ben de bir süre uğraşmayı kesiyorum onlar hep benle uğraşıyor
Ben de başaklardan kaçıyorum mesela
Yok onlar benden vazgeçemiyor hahah kovaçeker taktırdım kendimeaynen bak bu çok doğru bi taktik kova burcu için. karşısındaki kaçtığı zaman kovalamaya başlıyor ama yakaladığında bir süre sonra ilgisizliğe devam
o kadar emin olmaa kova burcunun sağı solu belli olmazYok onlar benden vazgeçemiyor hahah kovaçeker taktırdım kendime
Hayatıma giren daha doğrusu benim etkilendiğim benden de etkilenen kovaların haddi hesabı yoko kadar emin olmaa kova burcunun sağı solu belli olmaz
Sırrın nedir senseiHayatıma giren daha doğrusu benim etkilendiğim benden de etkilenen kovaların haddi hesabı yok
Bilmem frekans olabilir.Sırrın nedir sensei
Asıl önemli olan doğum haritasıdır zaten o evler filan. Hani bazıları der ya a burcuyum b burcuyum ama hiç alakam yoktur o yüzden inanmam astrolojiye. Burada devreye doğum haritası giriyor zaten. Hiçbir insan on iki burçtan oluşmuyor. İnanmayan insanlar bu noktayı kaçırıyor.
Ben kendim açtım internetten ama işi bilene açtırmak gibisi yoktur. Dereceleri var filan hepsinin onlar çok etkili. Baktırıcam ama daha tam emin değilim :) doğum haritası geleceği görüyor gibi aslında.Kesinlikle, benim burcum koç ama akrep özelliklerine biraz daha yakinim.
Sadece burcum uzerinden dusunursek benimle alakasi olmayan seyler de var.
Harita daha detaylidir tabi, hic baktirmadim.
Ben kendim açtım internetten ama işi bilene açtırmak gibisi yoktur. Dereceleri var filan hepsinin onlar çok etkili. Baktırıcam ama daha tam emin değilim :) doğum haritası geleceği görüyor gibi aslında.
dimi bütün heycanı kaçırmaya ne gerek varGelecegimi ogrenmek istemem
Gelecegimi ogrenmek istemem
Birebir bilmiyor zaten ihtimal üzerinden ama büyük olasılık diyeyim :) aa ben öğrenmek isterim valla spoiler yemeyi de çok severim meseladimi bütün heycanı kaçırmaya ne gerek var
birebir bilmeleri imkansız zaten. boşa zaman kaybı daha mantıklı eğlenceleri tercih ediyorumBirebir bilmiyor zaten ihtimal üzerinden ama büyük olasılık diyeyim :) aa ben öğrenmek isterim valla spoiler yemeyi de çok severim mesela
Hayir o bahanesi.Bende kovayim gercekten hevesi gectigi icin dogruyu soyledigin icin bu halleri.Yakinda kacacakBence asıl canını sıkan benim cümlem. Ne yapayım nasıl davranayim?
Tabii size mantıksız gelebilirbirebir bilmeleri imkansız zaten. boşa zaman kaybı daha mantıklı eğlenceleri tercih ediyorum
şu an hayatımdaki kişi kova. ayrıca neden kova burçları bir lutufmuş gibi konuşuyorsunuz. bakmayadabilir bu bir kayıpmı sizce? bu zihniyetinizle size bakan(!) kişilerinde sizinle aynı kültür seviyesinde yani kültürsüzlük derecesinde olduğu belli olduTabii size mantıksız gelebilir
O yüzden kovalar size bakmıyor
Birebir bilmiyor zaten ihtimal üzerinden ama büyük olasılık diyeyim :) aa ben öğrenmek isterim valla spoiler yemeyi de çok severim mesela