Olamaz gerçekten binbir çeşit yüzleri oluyor nasıl bir enerjiyse adama ilgi gösterince değişiyor kendimi çekince değişiyor. Çok hiperaktif, yenilikci bir tip. Ben kendimi çekince kovalar yaklasınca kendi çekilir.maalesef o kadar doğru ki yazdıklarınız. hem aşırı eğlenceli hemde hayattan bezdiren kova burcundan başka bi adam olamaz herhalde
O kadar aynılar ki. Sevgili olmaktan çok arkadaş olmayı seviyorlar, bu arkadaşlığı ilerletip etrafındaki bütün kadınlarla flörtleşmeyede bayılıyorlar. Yola getirmek sabır istiyor gerçekten. Gittiğinde üstüne düşmeyip kendi haline bırakmak lazım o zaman mutlaka geri geliyolar. Ama hangi kadın kafasına esince çekip giden sonra geri gelen bir erkeğe alışabilir bilmem. Ne onunla oluyor nede onsuz kısaca.Olamaz gerçekten binbir çeşit yüzleri oluyor nasıl bir enerjiyse adama ilgi gösterince değişiyor kendimi çekince değişiyor. Çok hiperaktif, yenilikci bir tip. Ben kendimi çekince kovalar yaklasınca kendi çekilir.
Aynı okuldaydık böyle haşır neşir kadınlarla görüyorum hiç çekinmiyor ama benim yanıma gelince bi’ çekingenlik bir kasmalar çözemedim gerçekten ben başak burcuyum mesela çok detaycıyımdır bir insanın karakteri kişiliği yapısı hakkında bilgilenmeyi severim ama yok adamı çözemedim gerçekten. Kendisini tanımayan insanlarla muhatap olmayı çok seviyordu ama benim bakıslarımdan korkuyordu. Sevgili olmasanda olur onlara kız olsun otur gece gündüz sohbet et. Ama bir insan gece gösterir kendini ben hep onu gece yakalardım gece yan yana gelip konuşurduk çok dökerdi içini bana. Değişik bir o kadar da anlamsız muazzam tipler.
Sevgili yaptı bu tamam mı, bir gün bana armağan ettiği şarkıyı açtı diğer gün sevgilisini etiletleyerek şarkı paylaşmış. Onu geçtim sonra ki gün “hem beni öldürdün hem bendeki seni” diyerek söz yazmış bana Twitterdan. Eee hatunda bunu çakıyor veriyor eline bezi beni siliyor.ya senin sevgilin var bana neden yazıyorsun be adam. Bu sene ilk defa bu ay nefes alıyorum. Bir daha kova mı? Aman aman.... ha dönecekte zaten.
O kadar aynılar ki. Sevgili olmaktan çok arkadaş olmayı seviyorlar, bu arkadaşlığı ilerletip etrafındaki bütün kadınlarla flörtleşmeyede bayılıyorlar. Yola getirmek sabır istiyor gerçekten. Gittiğinde üstüne düşmeyip kendi haline bırakmak lazım o zaman mutlaka geri geliyolar. Ama hangi kadın kafasına esince çekip giden sonra geri gelen bir erkeğe alışabilir bilmem. Ne onunla oluyor nede onsuz kısaca.
Mesela dönecek ya... twitterına şey yazmıs “hem beni öldürdün hem bende ki seni” diye... hayvan mezarıma çiçek bıraksa affedecem öyle bir şey. Şeytan tüyü var bunlardaO kadar aynılar ki. Sevgili olmaktan çok arkadaş olmayı seviyorlar, bu arkadaşlığı ilerletip etrafındaki bütün kadınlarla flörtleşmeyede bayılıyorlar. Yola getirmek sabır istiyor gerçekten. Gittiğinde üstüne düşmeyip kendi haline bırakmak lazım o zaman mutlaka geri geliyolar. Ama hangi kadın kafasına esince çekip giden sonra geri gelen bir erkeğe alışabilir bilmem. Ne onunla oluyor nede onsuz kısaca.
Nerden anladınBende 7 yıllık kova sevgili var. Seviyorum kendisini. Memnunum herkese tavsiye ediyorum
Bence artık konuşmayın. Hevesi kaçmış gibi duruyor gerçekten.
Benimki dedi ki seninleyken sadakatimden asla şüphen olmasın Allah var yanlışını da yakalamadim. Ama sanırım arkadaş kalmayı sevdikleri doğru çünkü sevgili olduğumuzun ikinci haftası bu sorunlar ayyuka çıktı.O kadar aynılar ki. Sevgili olmaktan çok arkadaş olmayı seviyorlar, bu arkadaşlığı ilerletip etrafındaki bütün kadınlarla flörtleşmeyede bayılıyorlar. Yola getirmek sabır istiyor gerçekten. Gittiğinde üstüne düşmeyip kendi haline bırakmak lazım o zaman mutlaka geri geliyolar. Ama hangi kadın kafasına esince çekip giden sonra geri gelen bir erkeğe alışabilir bilmem. Ne onunla oluyor nede onsuz kısaca.
Asıl kızdığı nokta baskaymis onu konusup netleştirdikBen ve eşim gunes burcumuz kova
Guneş burcu kimlik burctur ama asil yukselen onemlidir.
Boyle tek burc uzerinden analiz yapilmaz yspilacsksa da.
Ya baskasi var hemen sildiyse ya da arkadaş ne soylemiş olabilirki. Kendine uymyan birseyse uzaklaşmk istemistir belki ama sennle konusmasi lazmdi bu konuyu. Erkek akli işe dumdüz hareket ediyor
Peşinden koştuğumu kim söyledi? Doğru düzgün okumadan cemkirmek için yorum yapmayınız.2 lafından biri kova erkeği kova erkeği. Bunun burçla ne ilgisi var? Adam tripkar biri ve çekmek istememiş sen neden peşinden kosuyosun havalandırıyosun. Aramazsa aramasin
Öylemi. Konuyu takip edemedim.Asıl kızdığı nokta baskaymis onu konusup netleştirdik
Tam halletmedik ama sonra düşünüp karar verelim dedik. Daha ikinci haftadan da ilişki akıbetini düşünmek çok garipÖylemi. Konuyu takip edemedim.
Hallettiyseniz insallah gonlunuzce olur
Aa ikinci haftanizmi.Tam halletmedik ama sonra düşünüp karar verelim dedik. Daha ikinci haftadan da ilişki akıbetini düşünmek çok garip
Bir senedir tanışıyoruz ilişkide ikinci haftamiz. Adam daha şimdiden böyle böyle dedin o yüzden ben sorguladım acaba yapabilir miyiz ilerde bizden olur mu gerçekten diyeAa ikinci haftanizmi.
Aslan erkeği çok ciddi şekilde sıkıntılı bak.her ne kadar burcum aslan da olsa bunu söylemek zorunda hissettim. Kadınına oranla aşırı küçük dağları ben yarattım'cı, agresif, inatçı, serseri. Allah muhafaza.Hayatımda en çok acı çektiğim, en çok aşık olduğum,en çok kin beslediğim iki burç aslan ve kova erkekleri. Kova, aslana göre daha güzel bir ilişkiydi Ama sonunda beni aldattı. Aslan ın gururu ve egosuyla ben başedemedim. Hep beğenilecek hep poh poh aldatmasa bile aldatıyorum hissi veriyor. Allah kime isterse versin aslan erkeği ben almayayım.
Bu arada aslan kadını arkadaşım çok var.Evet haklısın, burçların erkeği kadını olarak ta farklılar kesinlikle bunu hep söylerim.Aslan erkeği çok ciddi şekilde sıkıntılı bak.her ne kadar burcum aslan da olsa bunu söylemek zorunda hissettim. Kadınına oranla aşırı küçük dağları ben yarattım'cı, agresif, inatçı, serseri. Allah muhafaza.
Daha cok sorgularBir senedir tanışıyoruz ilişkide ikinci haftamiz. Adam daha şimdiden böyle böyle dedin o yüzden ben sorguladım acaba yapabilir miyiz ilerde bizden olur mu gerçekten diye