Kova erkeği tripleri ve cehennem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kovamin büyük aşki benim yiter 😁 inanirim ama pek anlamam aslida sadece burc ve yukselenimin üstünkörü özelliklerini biliyorum stelyum, evler konusunda hicbisey bilmiyorum. 🙄
Asıl önemli olan doğum haritasıdır zaten o evler filan. Hani bazıları der ya a burcuyum b burcuyum ama hiç alakam yoktur o yüzden inanmam astrolojiye. Burada devreye doğum haritası giriyor zaten. Hiçbir insan on iki burçtan oluşmuyor. İnanmayan insanlar bu noktayı kaçırıyor.

işte ben onun o inat halleriyle uğraşmaya üşeniyorum sıkılıyorum dolayısıyla başlamadan bitiyo :KK70:
Hepsi böyle değil zaten bazıları saçma sapan muhalefet içindeler. Ben de bir süre uğraşmayı kesiyorum onlar hep benle uğraşıyor 😄
Ben de başaklardan kaçıyorum mesela 😄

Kovaların dilinden bir ben anlıyorum sanırım 👀
Her şeye muhalefet olan kovayı bile bezdirivermiştim 😄
Bazı kovalar normal konuşma içerisindeyken bazı kovalar da ne derseniz tersini savunma peşindedir yani onun ne düşündüğü önemli değil yeter ki siz ne derseniz diyin o tersini savunabilsin :)
Ayyyy aynnneeeennnn

Hepsi böyle değil zaten bazıları saçma sapan muhalefet içindeler. Ben de bir süre uğraşmayı kesiyorum onlar hep benle uğraşıyor 😄
Ben de başaklardan kaçıyorum mesela 😄
aynen bak bu çok doğru bi taktik kova burcu için. karşısındaki kaçtığı zaman kovalamaya başlıyor ama yakaladığında bir süre sonra ilgisizliğe devam :KK70:

aynen bak bu çok doğru bi taktik kova burcu için. karşısındaki kaçtığı zaman kovalamaya başlıyor ama yakaladığında bir süre sonra ilgisizliğe devam :KK70:
Yok onlar benden vazgeçemiyor hahah kovaçeker taktırdım kendime 😄

Asıl önemli olan doğum haritasıdır zaten o evler filan. Hani bazıları der ya a burcuyum b burcuyum ama hiç alakam yoktur o yüzden inanmam astrolojiye. Burada devreye doğum haritası giriyor zaten. Hiçbir insan on iki burçtan oluşmuyor. İnanmayan insanlar bu noktayı kaçırıyor.

Kesinlikle, benim burcum koç ama akrep özelliklerine biraz daha yakinim. 👍
Sadece burcum uzerinden dusunursek benimle alakasi olmayan seyler de var. 😁
Harita daha detaylidir tabi, hic baktirmadim.

Kesinlikle, benim burcum koç ama akrep özelliklerine biraz daha yakinim. 👍
Sadece burcum uzerinden dusunursek benimle alakasi olmayan seyler de var. 😁
Harita daha detaylidir tabi, hic baktirmadim.
Ben kendim açtım internetten ama işi bilene açtırmak gibisi yoktur. Dereceleri var filan hepsinin onlar çok etkili. Baktırıcam ama daha tam emin değilim :) doğum haritası geleceği görüyor gibi aslında.

:KK12:Gerçekten tüm triplerin davranışların sebebi burç mu sanıyorsunuz. Bunu 15 li yaşlarda birakmaniz gerekirdi.

Tabii size mantıksız gelebilir 👀
O yüzden kovalar size bakmıyor :p :p
şu an hayatımdaki kişi kova. ayrıca neden kova burçları bir lutufmuş gibi konuşuyorsunuz. bakmayadabilir bu bir kayıpmı sizce? bu zihniyetinizle size bakan(!) kişilerinde sizinle aynı kültür seviyesinde yani kültürsüzlük derecesinde olduğu belli oldu

Birebir bilmiyor zaten ihtimal üzerinden ama büyük olasılık diyeyim :) aa ben öğrenmek isterim valla spoiler yemeyi de çok severim mesela 😄

Bence sabit bir gelecek yok zaten secimlere gore ihtimaller degisiyor gibi geliyor bana bazi durumlar, o yuzden tahmin bile olsa onlari duymak istemem. Eger hosuma gitmeyecek bir tahmin duyarsam belki kafaya takabilirim 🙄🙄🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X