Kötü biri miyim?

bir şey daha yazacağım ama arkadaşlar bu asla övünmek vs değil sadece biraz farklı pencereden bakmak gibi

konu sahibi 4000 alıyor eşi 2000

herkes konu sahibinin işi iyi maaşı iyi vs demiş de neye göre kime göre

2011 de maaşım 4000 in üstünde idi 6 yıldan fazla zaman geçti üstünden

hiç ben çok kazanıyorum demedim kimseye, ne eşime ne başka birilerine

iki memur maaşının üstünde idi aldığım

konu sahibi kendini çok üstün görüyor, bazı yorumlarla da bu perçinleniyor da konu sahibinin eşinden çok da üstünlüğü yok o da memur o da memur

müdürlük vs geçicidir "ikinci görev"dir adı da, bugün var yarın yoktur

hemen pro olduğuna göre yönetimin haberi vardır.
Ben konunun tekrar olduğunu surdan biliyorum. Konu sahibi önceki konuda vurdu tarzı bir cümle kurmuştu. Ben çok sinirlenmiştim ve tepki göstermiştim. Sonra yok girişim dediği için bı sefer konu sahibine tepki vermiştim. Burada da vurma girişimi var . İki farklı insan nasıl bu kadar aynı bir olay yaşıyor ilginç!!? Ben bu konuyu değiştirerek tekrar taşıdığı için konı sahibinin konularına inanmıyorum. Hangisi kafasına mantıklı geliyorsa sanırım öyle anlatıyor. Benim asıl merak ettiğim şu: konu sahibi neden bu kadar haklı olmak, onaylanmak istiyor?

diğer konuyu sonuna kadar okumadım.orada eleştirildiklerini burada düzeltmiştir. bende onu merak ediyorum.neden???

Flörtöz takılmıyorum ama etrafımda flörtöz takılmaya çalışanlar var. Bi yerinden yakaladınız aslında. Ben dikkat ediyorum. Kendime saygım var bu yüzden onu aldatmam

"Çevrem genişliyor. O erkeklerle sohbet ettikçe eşimle böyle konuşamadığımı gördüm. Neden eşimde böyle değil? Neden o da benim gibi hırs yapmıyor ve okulunutamamlamıyor? Eşimin maaşı neden bu kadaraz?"
CalmBeforeTheStorm , sizin derdiniz eşiniz maaşını değil siz eşinizi beğenmeye başlamışsınız.
Siz kendinizi yüksekte görmeye başlamışsınız.
Oysa ki eşiniz ve siz aynısınız eşiniz ve siz ne bir aşşa ne bir yukarısınız.
Kibir başlamış sizde. Bu cok kötü rabbim bir an önce kalbinize yumuşama versin.
O dışarda çok beğendiğiniz adamlar evde aynı eşiniz gibi bunu sakın unutmayın.
Sosyal hayat ayrı, özel hayat ayrıdır.
Bu düşünceleri atın kafanızdan.
Eşinizin neden bu kadar lüks bir araç almasına ve maaşını oraya yaptırmasını izin verdiniz.
Bu konuda haklısınız.
Esinizin sizin maaşınızdan gizli gizli para vermesi hem ayıp hem cok yanlış.
Bu konuda da haklısınız.
Eğer bu süreç böyle ilerlemesin istiyorsanız sattırın arabayı.
Eşiniz evlilik sorumluluğu ne bilmiyor bence, size maddi olarak yüklenmiş.
Sorumluluklarını en kısa zamanda aldırın.

evet. Kibir mi belki evet kendini yüksekte görme evet. Adı ne bilmiyorum ve Nası sonuçlanacak onu da bilmiyorum

Insanın eşinin iyi yerlere gelmesini istemesi anormal değil bana göre.
Benim eşim de atanmami ister hep özelde çalışmama üzülür mesela.Bu kötü bir şey mi?
Burada da kadın diyor ki 2 yıllık okumuş 4 yıllığa tamamlayabilir neden hırs yapmıyor neden daha iyi bir hayatımız olsun diye çabalamıyor diyor .
Bence gayet haklı.Artik hayat zorlaşıyor lüks arabalara binmek istiyorsa kariyerine biraz daha odaklanabilir adam.
Ha cabaliyordur olmuyordur o ayrı ama çabası bile yok .

Özel okulda öğretmenim de oradan çıkardım.
Kimseye de fesat imasında bulunmadım estağfirullah.

Eğer insan o şekilde rahatsa müdahale etmeye bence gerek yok. Birşeyler düzeltilebilir ama sanırım adam halinden memnun. Konu sahibi evlenmeden önce 3,5 yıl görüşmüş eşini tanımıştır ve öyle evlenmeye karar vermiştir diye düşünüyorum. Artı evlilikte maneviyatta çok önemli son mesajını okuduysanız hak verirsiniz belki. Ben başka adamlarla eşini kıyaslamasını tasvip etmiyorum. Bu arada konunun daha önce de dediğim gibi farklı varyasyonu da olduğu için dürüstlüğüne inanmıyorum.

evet. Kibir mi belki evet kendini yüksekte görme evet. Adı ne bilmiyorum ve Nası sonuçlanacak onu da bilmiyorum

neden kendinizi yüksekte gördüğünüzü siz bulacaksınız

yani şurada sanal ortamda bile kimler kimler var

bir sürü uzman doktor var, belki profesörler var

ne bileyim müfettişler, uzmanlar var da var

yani müdür olmanız sizi üstün kılmıyor ki

benim elimde şu an bir çok iş var öyle komik çekişmeler ki

bu adam mı müdür dediğim

yani cidden buradan bakınca üstün değilsiniz

siz de biraz dışarıdan bir gözle bakın kendinize

mesela açın neti üniversiteleri profesörleri vs irdeleyin ne bileyim neden daha fazla okumadınız siz de doktoralı müdür olsanız fena mı olur

eşiniz iki yıllık ya da lise mezunu diye hırssız kabul ediyorsunuz da siz de daha fazlasını okuyabilirsiniz

bilmiyorum uzman öğretmen unvanınız var mı ama neden doktoralı olmayasınız

eşinizi aşağı görmeyin biraz da sizden üstün olanlara bakın

Yorum yazmıştım ama görmemişsiniz sanırım. Özet geçeyim:Eşinize arabayı satmasını ve kredilerin kapatılmasını söyleyin. Ya da onun yerine ev alınmasını. Tepkisine göre anlayacaksınız size paranız için mi yalvardığını, yoksa gerçekten değişmeye mi çalıştığınızı?

Bu arada inşallah atanırsınız ama dediğim gibi konu farklı. Konu sahibinin farklı nickle konuyu ele alış tarzı da var.

burada bir kadın,kocam yükselmemi istiyor,daha yüksek maaşım olsun istiyor diye konu açtığında kadınlar gene erkeğe yükleniyor. ona neymiş,sen böyle mutluysan karışamaz.bilerek evlenmiş deniyor.yani her halukarda erkek suçlanıyor.iki yüzlüyüz vesselam.

Evet bu konuya tamamen katılıyorum.
Hatta ben de hep ikiyüzlü olduğumuza dair yorum yaparım bu tip mevzularda.

kız 2 yıllık mezun kendini geliştirmiyor demeyeydin iyiydi üstüme alındım
şaka bir yana benim zerre içimde yok yükseltmek falan. eşim beni zorlasa üzülürüm sonuçta biz evlenirken ben böyleydim maaşım falan da belliydi. burda sizi haklı bulamadım.
arabayı sizin onayınız olmadan aldıysa tamam haklısınız, ama onayınız varsa yine haklı değilsiniz. çünkü ikinizin zaten o araçta.
ailesine sizden aldığı parayı vermesi çok çok çirkin. zerre kadar faydaları da yokmuş. en azından manevi faydaları dokunabilirdi. arada torunlarına bakmak, iki kap yemek yapıp size bırakmak , hadi torunu bize bırakın da siz karı-koca gezin eğlenin demek gibi.
ilişki konusuna bir şey diyemedim.
son olarak başkalarından etkilenmeye başlamak hoş değil ya. burdan okuduklarım kadar sonu kötüye gidiyor hep. olmuyorsa boşanın yani.
ama bence boşanılacak konunuz yok.

not: yorumları bilemiyorum baya konuşulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…