- Konu Sahibi CalmBeforeTheStorm
-
Ben konunun tekrar olduğunu surdan biliyorum. Konu sahibi önceki konuda vurdu tarzı bir cümle kurmuştu. Ben çok sinirlenmiştim ve tepki göstermiştim. Sonra yok girişim dediği için bı sefer konu sahibine tepki vermiştim. Burada da vurma girişimi var . İki farklı insan nasıl bu kadar aynı bir olay yaşıyor ilginç!!? Ben bu konuyu değiştirerek tekrar taşıdığı için konı sahibinin konularına inanmıyorum. Hangisi kafasına mantıklı geliyorsa sanırım öyle anlatıyor. Benim asıl merak ettiğim şu: konu sahibi neden bu kadar haklı olmak, onaylanmak istiyor?hemen pro olduğuna göre yönetimin haberi vardır.
hemen pro olduğuna göre yönetimin haberi vardır.
diğer konuyu sonuna kadar okumadım.orada eleştirildiklerini burada düzeltmiştir. bende onu merak ediyorum.neden???Ben konunun tekrar olduğunu surdan biliyorum. Konu sahibi önceki konuda vurdu tarzı bir cümle kurmuştu. Ben çok sinirlenmiştim ve tepki göstermiştim. Sonra yok girişim dediği için bı sefer konu sahibine tepki vermiştim. Burada da vurma girişimi var . İki farklı insan nasıl bu kadar aynı bir olay yaşıyor ilginç!!? Ben bu konuyu değiştirerek tekrar taşıdığı için konı sahibinin konularına inanmıyorum. Hangisi kafasına mantıklı geliyorsa sanırım öyle anlatıyor. Benim asıl merak ettiğim şu: konu sahibi neden bu kadar haklı olmak, onaylanmak istiyor?
evet bu gerçek üyelik ama yeni üye ve pro. eski üyelik kapatılıp yeni açılmış.bu normal üyeliği bence, öbürü ikinci üyelikti yazmış zaten sonra da banlanmış o üyelik
Flörtöz takılmıyorum ama etrafımda flörtöz takılmaya çalışanlar var. Bi yerinden yakaladınız aslında. Ben dikkat ediyorum. Kendime saygım var bu yüzden onu aldatmamÇalıştığım okullar sizin gibi idareci ve öğretmenlerle dolu.Herkes borca harca girmiş ölçüp biçmeden , evden eşten soğumuş.Belki de bazıları bahane arıyordu , o yüzden soğudu.Bilemiyorum.Ama şunu söylemek isterim evli olup da evli ya da bekar insanlarla flörtöz takılan , konuşan insanlar çok çirkin görünüyor dışardan.Kendilerini belli de ediyorlar.Ne yapacaksanız boşanıp yapın.
Eskiler " Yokluk dövüştürür , varlık seviştirir." derler.Sizin maddi sorunlar da sizi yormuş ve eşinizden soğutmuş olmalı.Eşiniz ilkokul mezunu ama çok fazla kazanan bir müteahhit olsa bu sorunlar olmazdı diye düşünüyorum.
evet. Kibir mi belki evet kendini yüksekte görme evet. Adı ne bilmiyorum ve Nası sonuçlanacak onu da bilmiyorum"Çevrem genişliyor. O erkeklerle sohbet ettikçe eşimle böyle konuşamadığımı gördüm. Neden eşimde böyle değil? Neden o da benim gibi hırs yapmıyor ve okulunutamamlamıyor? Eşimin maaşı neden bu kadaraz?"
CalmBeforeTheStorm , sizin derdiniz eşiniz maaşını değil siz eşinizi beğenmeye başlamışsınız.
Siz kendinizi yüksekte görmeye başlamışsınız.
Oysa ki eşiniz ve siz aynısınız eşiniz ve siz ne bir aşşa ne bir yukarısınız.
Kibir başlamış sizde. Bu cok kötü rabbim bir an önce kalbinize yumuşama versin.
O dışarda çok beğendiğiniz adamlar evde aynı eşiniz gibi bunu sakın unutmayın.
Sosyal hayat aynı, özel hayat ayrıdır.
Bu düşünceleri atın kafanızdan.
Eşinizin neden bu kadar lüks bir araç almasına ve maaşını oraya yaptırmasını izin verdiniz.
Bu konuda haklısınız.
Esinizin sizin maaşınızdan gizli gizli para vermesi hem ayıp hem cok yanlış.
Bu konuda da haklısınız.
Eğer bu süreç böyle ilerlemesin istiyorsanız sattırın arabayı.
Eşiniz evlilik sorumluluğu ne bilmiyor bence, size maddi olarak yüklenmiş.
Sorumluluklarını en kısa zamanda aldırın.
Insanın eşinin iyi yerlere gelmesini istemesi anormal değil bana göre.Konu sahibi sadece bunu takmıyor ama adamı eğitimden vuruyor. Çevresindeki erkeklere benzemesini istiyor. Bence iki tarafta savunulamaz. Bir tek şu varki adam eşini kaybetmek istemediği için elinden geleni yapmaya başlıyor.
Sonunuzu rabbim hayra çıkarsın.evet. Kibir mi belki evet kendini yüksekte görme evet. Adı ne bilmiyorum ve Nası sonuçlanacak onu da bilmiyorum
Özel okulda öğretmenim de oradan çıkardım.ev işleri kadına zimmetli değildir de
konu sahibinin "Bu kadar yoğun çalışan bir kadın" olduğu sonucuna nasıl ulaştınız ki
okulda müdür imiş
mesaisi belli, işi belli
gecesi gündüzü belli
fabrikada vardiyalı günde 12 saat çalışan nice kadınlar var
biz mi fesadız bilemeyeceğim de öyle çokkkkk yoğun çalıştığını düşünemedim konu sahibinin
Eğer insan o şekilde rahatsa müdahale etmeye bence gerek yok. Birşeyler düzeltilebilir ama sanırım adam halinden memnun. Konu sahibi evlenmeden önce 3,5 yıl görüşmüş eşini tanımıştır ve öyle evlenmeye karar vermiştir diye düşünüyorum. Artı evlilikte maneviyatta çok önemli son mesajını okuduysanız hak verirsiniz belki. Ben başka adamlarla eşini kıyaslamasını tasvip etmiyorum. Bu arada konunun daha önce de dediğim gibi farklı varyasyonu da olduğu için dürüstlüğüne inanmıyorum.Insanın eşinin iyi yerlere gelmesini istemesi anormal değil bana göre.
Benim eşim de atanmami ister hep özelde çalışmama üzülür mesela.Bu kötü bir şey mi?
Burada da kadın diyor ki 2 yıllık okumuş 4 yıllığa tamamlayabilir neden hırs yapmıyor neden daha iyi bir hayatımız olsun diye çabalamıyor diyor .
Bence gayet haklı.Artik hayat zorlaşıyor lüks arabalara binmek istiyorsa kariyerine biraz daha odaklanabilir adam.
Ha cabaliyordur olmuyordur o ayrı ama çabası bile yok .
evet. Kibir mi belki evet kendini yüksekte görme evet. Adı ne bilmiyorum ve Nası sonuçlanacak onu da bilmiyorum
Bu arada inşallah atanırsınız ama dediğim gibi konu farklı. Konu sahibinin farklı nickle konuyu ele alış tarzı da var.Insanın eşinin iyi yerlere gelmesini istemesi anormal değil bana göre.
Benim eşim de atanmami ister hep özelde çalışmama üzülür mesela.Bu kötü bir şey mi?
Burada da kadın diyor ki 2 yıllık okumuş 4 yıllığa tamamlayabilir neden hırs yapmıyor neden daha iyi bir hayatımız olsun diye çabalamıyor diyor .
Bence gayet haklı.Artik hayat zorlaşıyor lüks arabalara binmek istiyorsa kariyerine biraz daha odaklanabilir adam.
burada bir kadın,kocam yükselmemi istiyor,daha yüksek maaşım olsun istiyor diye konu açtığında kadınlar gene erkeğe yükleniyor. ona neymiş,sen böyle mutluysan karışamaz.bilerek evlenmiş deniyor.yani her halukarda erkek suçlanıyor.iki yüzlüyüz vesselam.Insanın eşinin iyi yerlere gelmesini istemesi anormal değil bana göre.
Çok teşekkürler umarım.Dogrudur o kısmi hiç bilmiyorum ben sevgiler.Bu arada inşallah atanırsınız ama dediğim gibi konu farklı. Konu sahibinin farklı nickle konuyu ele alış tarzı da var.
Evet bu konuya tamamen katılıyorum.burada bir kadın,kocam yükselmemi istiyor,daha yüksek maaşım olsun istiyor diye konu açtığında kadınlar gene erkeğe yükleniyor. ona neymiş,sen böyle mutluysan karışamaz.bilerek evlenmiş deniyor.yani her halukarda erkek suçlanıyor.iki yüzlüyüz vesselam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?