- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
- Konu Sahibi CalmBeforeTheStorm
Ustteki alıntı yanlis oldu yahu..
Kalmış öyle...
Kalmış öyle...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev zaruri bir ihtiyaç ama lüks bir araba zaruri bir ihtiyaç değildir.Adam çalışıyor dıye okuudm . Parası sanırım kredi ye gidiyormuş ona istinaden yazdım.
Bana göre evlilikte senın paran onun parası olmaz.
Ben 5 yldır evliyim . İkimizde çalışırız. Paralarımız ortak hesapta bırikr. Şuan ev aldık ve eşimin butun maaşı krediye gidiyor. Benım maaşımla geçiniyoruz kötü bişeym i ?
Iyi ben de nelere nelere özeniyorum ama mantıklı düşünüp almıyorum.yıllardır özeniyorum arabaya dedi. İçimde kaldı dedi. Razı oldum bende. İşim konumum kazandığım para için mi diyorum bende beni geri çağırması?
Kusura bakmayın da paranız için evlenmiş gibi duruyor sizin anlattıklarınızdan.bana sormuştu istememiştim. İkna etti. O zamanlar o benim her şeyimdi. Çok farklıydık
Aynen konu sahıbı resmen şuan adamın parasının az oldugunu dile getirmiş ne bilim ya bana ters belki çoğuna göre normaldir.Evet ya adam çalışıyormuş bu durumda bütün fikrim değişti, tek kızılacak konu ailesine para vermesi.
Bu kararı ortaklşa almışlar . En başta olmaaz deyip çıkıcaktı.Ev zaruri bir ihtiyaç ama lüks bir araba zaruri bir ihtiyaç değildir.
Üstelik tüm maaşı gidiyormuş arabaya.
Sırf lüks arabaya binip hava atacağım diye karısına eziyet ediyor tüm yükü bindirmiş kadının omuzlarına.
Az ucuz arabaya binse nolur kıymetli poposu mu eskir ?
Kredi bitmeden öğrenemeyeceksiniz malesef. Kredi bitince esiniz yine 180 derece donerse bu kullanildiginiz anlamina gelecek. Ve bu ihtimal sizi yiyip bitiriyor muhtemelen. Sevgisinden emin olsaniz supheye dusmezdiniz. Nerden biliyorum sorusuna gelince.
Esimin ustune 2 kredi var aldigi maas komple krediye gidiyor. Kalan masraflar benim maasimdan. Ama esimin sevgisinden en ufak suphem yok. Gozlerine bakinca anliyorum bana ne kadar deger verdigini. Bu yuzden çorabını bile seçerken kis geldikalin olsun usutmesin diyorum. Aman corabini bile ben aliyorum geberesicenin demiyorum.
Şüpheleriniz bitmedikce iciniz icinizi yiyecektir muhtemelen.
Affedersin bişey dikkatimi çekti Ya bişey sorcamKredi bitmeden öğrenemeyeceksiniz malesef. Kredi bitince esiniz yine 180 derece donerse bu kullanildiginiz anlamina gelecek. Ve bu ihtimal sizi yiyip bitiriyor muhtemelen. Sevgisinden emin olsaniz supheye dusmezdiniz. Nerden biliyorum sorusuna gelince.
Esimin ustune 2 kredi var aldigi maas komple krediye gidiyor. Kalan masraflar benim maasimdan. Ama esimin sevgisinden en ufak suphem yok. Gozlerine bakinca anliyorum bana ne kadar deger verdigini. Bu yuzden çorabını bile seçerken kis geldikalin olsun usutmesin diyorum. Aman corabini bile ben aliyorum geberesicenin demiyorum.
Şüpheleriniz bitmedikce iciniz icinizi yiyecektir muhtemelen.
ben kendi işyerimin sahibiyim.babamla beraber çalışıyoruz. dönem sonunda da kardeşimin üniversitesi bitiyor o da gelecek yanımıza. işe gitmesemde iş yeri devam edeceği için gelirimde bir kesinti olmayacak. :)Affedersin bişey dikkatimi çekti Ya bişey sorcam
Senin esiniz maaşı komple krediye gidiyorsa
Sende hamilesin(Allah bebegini kucağınıza almaya nasip etsin inşallah:)) peki nasıl olcak?
Ücretsiz izine ayrılmaya felan dusunuyormusunuz?
bu hikaye bana tanıdık geliyor. umarım kişi yeni hesap açıp eskiyi anlatmıyordur. Zira eski üyenin de eşi araba bir de motosiklet almıştı. Konu sahibi ondan iyi durumdaydı ve çevresindeki erkeklerle konuştukça neden eşinin de öyle olmadığını düşünüyordu. Sanki bu onun daha yumuşatarak anlatmış hali gibi. Nerden hatırlıyorum? Çünkü kocasını çevresindeki erkeklerle kıyaslamasına tepki vermiştim ve 3,5 yıl flörtte konuşmadan mı evlenmiş merak etmiştimAynen konu sahıbı resmen şuan adamın parasının az oldugunu dile getirmiş ne bilim ya bana ters belki çoğuna göre normaldir.
Bu kararı ortaklşa almışlar . En başta olmaaz deyip çıkıcaktı.
Hem evet deyip , hem şuan eşinin maaşını az görüp , başka erkeklerle kıyaslamasının hiç bir açıklaması olamaz.
Ve kızlar her ortamda bana eşim soruluyor. Hocam eşin nereden çalışıyor? Hocam neden seni o bırakmıyor hiç göremedik yanında? Vs vs
Memur diyorum böyle bi göz devirmeler. Yani utanıyorum bende haliyle ne bilim. O kadar almak bullak haldeyim ki
Kesinlikle !https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bosanmak.1044211/ neden bu kişi olduğunuzu düşündüm acaba?
acaba daha kaç nick ve varyasyonla gelecek bu konu merakla bekliyoruzKesinlikle !![]()
okuduğum konuları unutmam,bence de o kişi.sözde yeni üye ama birde pro.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bosanmak.1044211/ neden bu kişi olduğunuzu düşündüm acaba?
utanıyor musunuz
memur deyince bir başka memur neden göz deviriyor yani cidden eşinizin ne iş yapmasını beklerdi ki
okul müdürlerinin çoğunun eşi öğretmen burada da
memur dediğiniz eşinizin işi ne
hizmetli ile evli öğretmen tanıdığımız var da onun gibi mi
o utanmıyor ama adam bunu kompleks yapıyor vs vs
sizinki kompleks de yapmamış almış Audi ye biniyor
mesela sizi neden işe bırakmıyor ya da neden sizinle toplantıya gitmiyor
siz onu yanınıza yakıştırmadığınız için olabilir mi
annem yabancı dille eğitim veren üniversiteden mezun şimdi 60 yaşında
70 yaşındaki babam liseden sonra uzaktan eğitim ile yüksek okul bitirmiş
hiç bu aşamaya kadar senin eğitimin gibi bir şey duymadım ki annem yaşında okuyan kadınlar zaten az ülke genelinde
okulda müdür olmak hiç de ayrıcalık değil bir de baki değil
şuan müdürsünüz de birazdan elinize gelecek bir yazı ile o da bitebilir
bence evliliğiniz bitmiş gibi görünüyor buradan
ayrıca aman aman bir maaş farkı yok.zannedersin konu sahibi 10.000 ler kazanıyor.