- 28 Aralık 2017
- 1.009
- 1.830
- 133
- 38
- Konu Sahibi CalmBeforeTheStorm
evet. Kibir mi belki evet kendini yüksekte görme evet. Adı ne bilmiyorum ve Nası sonuçlanacak onu da bilmiyorum
Size cevap yazmak icin resmen uyelik aldim. Size yapilan cok buyuk bir haksizlik var, o yuzden sinirlisiniz. Arabanin sahibi siz olmalisiniz, araba kesinlikle esinizin uzerine olmamali. Kazanilan para uzerinden gidersek %66-67 araba sizin hakkiniz zaten. Kocaniza sakince bu konuyu acip, bunun kendinize yapilan bir haksizlik oldugunu, bu sebeple de kendisinden sogudugunuzu soyleyin. Eger olumlu yonde ilerlemiyorsa konusma, bir kadin olarak hayatinizdaki erkekten biraz centilmenlik beklediginizi, baska erkeklerin karilarina bu tur hos jestler yaptigini ama sizin hic boyle bir sey goremediginizi, bu arabanin giderininin cogunun sizden ciktigini, ve yaptigi davranisin kesinlikle adil olmadigini, devam ediyorsa da tam da adil olmamasi sebebiyle kendisinden sogumakta oldugunuzu soyleyin. Eger yine kabul etmezse zaten bildiginiz sizi kullaniyor ve sevmiyordur, ve bu durumda da bosanma taleb edin. Bosanmaniz cocuk buyumeden gerceklesirse daha kolay olur. Ayrica kocanizin es isleri ve cocuga bakma gibi durumlarda sizin kadar sorumlu davranmamasindan hic hoslanmadim. Bu konuda da sogumakta son derece haklisiniz. Eger kendisini duzeltmek isterse canim cicim diye size yanasmak yerine ev isleri ve cocuk bakiminda en az sizin kadar, hatta gecmisteki davranisini esitlemek adina sizden daha fazla sorumluluk almaya zorlayin. Eger bunlari kabul etmiyorsa kesinlikle bosanin. Bu insan iyi birisi degil, sizi sevmiyor ve sizi kullaniyor. Benim annem araba icin rest cekti ve kendi uzerine yaptirtti, yoksa babam herseyi kendi uzerine yapiyordu. 50 kusur yasindalar ve 30 senelik evliler, ama annem yine de dedi ki eger bosanirsak benim elimde ne olacak? Babam annemden 500-1000 tl daha fazla kazaniyor bu arada. Lutfen dedigimi yapin, haksizlik oldugunu gorunce dayanamadim resmen.