Kötü biri miyim?

evet. Kibir mi belki evet kendini yüksekte görme evet. Adı ne bilmiyorum ve Nası sonuçlanacak onu da bilmiyorum

Size cevap yazmak icin resmen uyelik aldim. Size yapilan cok buyuk bir haksizlik var, o yuzden sinirlisiniz. Arabanin sahibi siz olmalisiniz, araba kesinlikle esinizin uzerine olmamali. Kazanilan para uzerinden gidersek %66-67 araba sizin hakkiniz zaten. Kocaniza sakince bu konuyu acip, bunun kendinize yapilan bir haksizlik oldugunu, bu sebeple de kendisinden sogudugunuzu soyleyin. Eger olumlu yonde ilerlemiyorsa konusma, bir kadin olarak hayatinizdaki erkekten biraz centilmenlik beklediginizi, baska erkeklerin karilarina bu tur hos jestler yaptigini ama sizin hic boyle bir sey goremediginizi, bu arabanin giderininin cogunun sizden ciktigini, ve yaptigi davranisin kesinlikle adil olmadigini, devam ediyorsa da tam da adil olmamasi sebebiyle kendisinden sogumakta oldugunuzu soyleyin. Eger yine kabul etmezse zaten bildiginiz sizi kullaniyor ve sevmiyordur, ve bu durumda da bosanma taleb edin. Bosanmaniz cocuk buyumeden gerceklesirse daha kolay olur. Ayrica kocanizin es isleri ve cocuga bakma gibi durumlarda sizin kadar sorumlu davranmamasindan hic hoslanmadim. Bu konuda da sogumakta son derece haklisiniz. Eger kendisini duzeltmek isterse canim cicim diye size yanasmak yerine ev isleri ve cocuk bakiminda en az sizin kadar, hatta gecmisteki davranisini esitlemek adina sizden daha fazla sorumluluk almaya zorlayin. Eger bunlari kabul etmiyorsa kesinlikle bosanin. Bu insan iyi birisi degil, sizi sevmiyor ve sizi kullaniyor. Benim annem araba icin rest cekti ve kendi uzerine yaptirtti, yoksa babam herseyi kendi uzerine yapiyordu. 50 kusur yasindalar ve 30 senelik evliler, ama annem yine de dedi ki eger bosanirsak benim elimde ne olacak? Babam annemden 500-1000 tl daha fazla kazaniyor bu arada. Lutfen dedigimi yapin, haksizlik oldugunu gorunce dayanamadim resmen.

Bence kılıf uydurmaya gerek yok..Şu ve ya bu sebepten her neyse..
Senin donunu ben aldım diyen bir eşim olsa her halde aynı evi hayatta paylasamazdim.Belli ki sizi seviyor..Burada ki problem sizin duygularınız..
Artık çevrenizde ki diğer erkeklerin davranışlarına kadar dikkat ediyor ve arzuladığiniz eş iletişimi böyle olmalı diyorsanız zaten o ilişki bitmiştir..
Eşinizi sevdiginizi sanmıyorum..Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Size cevap yazmak icin resmen uyelik aldim. Size yapilan cok buyuk bir haksizlik var, o yuzden sinirlisiniz. Arabanin sahibi siz olmalisiniz, araba kesinlikle esinizin uzerine olmamali. Kazanilan para uzerinden gidersek %66-67 araba sizin hakkiniz zaten. Kocaniza sakince bu konuyu acip, bunun kendinize yapilan bir haksizlik oldugunu, bu sebeple de kendisinden sogudugunuzu soyleyin. Eger olumlu yonde ilerlemiyorsa konusma, bir kadin olarak hayatinizdaki erkekten biraz centilmenlik beklediginizi, baska erkeklerin karilarina bu tur hos jestler yaptigini ama sizin hic boyle bir sey goremediginizi, bu arabanin giderininin cogunun sizden ciktigini, ve yaptigi davranisin kesinlikle adil olmadigini, devam ediyorsa da tam da adil olmamasi sebebiyle kendisinden sogumakta oldugunuzu soyleyin. Eger yine kabul etmezse zaten bildiginiz sizi kullaniyor ve sevmiyordur, ve bu durumda da bosanma taleb edin. Bosanmaniz cocuk buyumeden gerceklesirse daha kolay olur. Ayrica kocanizin es isleri ve cocuga bakma gibi durumlarda sizin kadar sorumlu davranmamasindan hic hoslanmadim. Bu konuda da sogumakta son derece haklisiniz. Eger kendisini duzeltmek isterse canim cicim diye size yanasmak yerine ev isleri ve cocuk bakiminda en az sizin kadar, hatta gecmisteki davranisini esitlemek adina sizden daha fazla sorumluluk almaya zorlayin. Eger bunlari kabul etmiyorsa kesinlikle bosanin. Bu insan iyi birisi degil, sizi sevmiyor ve sizi kullaniyor. Benim annem araba icin rest cekti ve kendi uzerine yaptirtti, yoksa babam herseyi kendi uzerine yapiyordu. 50 kusur yasindalar ve 30 senelik evliler, ama annem yine de dedi ki eger bosanirsak benim elimde ne olacak? Babam annemden 500-1000 tl daha fazla kazaniyor bu arada. Lutfen dedigimi yapin, haksizlik oldugunu gorunce dayanamadim resmen.
:KK57::KK57: Eşiniz sizi sevmiyor, kullanıyor? Ne kadar iddialı cümleler. Evlilikte alınan mallar boşanınca eşit paylaştırılıyor zaten bilmiyorsanız söyleyeyim.

bu hikaye bana tanıdık geliyor. umarım kişi yeni hesap açıp eskiyi anlatmıyordur. Zira eski üyenin de eşi araba bir de motosiklet almıştı. Konu sahibi ondan iyi durumdaydı ve çevresindeki erkeklerle konuştukça neden eşinin de öyle olmadığını düşünüyordu. Sanki bu onun daha yumuşatarak anlatmış hali gibi. Nerden hatırlıyorum? Çünkü kocasını çevresindeki erkeklerle kıyaslamasına tepki vermiştim ve 3,5 yıl flörtte konuşmadan mı evlenmiş merak etmiştim :işsiz: Nedense konu tamamen aynı!

Eee...
Ne oluyo aynı olunca..?
Hemen hemen her konu aynı degil mi zaten?

Merak edilen herşeyi yazmıs kadın zaten...
Yeterince acık bence
Siz anlamak istemiyorsunuz. Bu konu aynı kişi tarafından başka nickle ve durum değiştirilerek yeniden yazılmıştı. Ben dürüstlüğünü sorguladım ve konu sahibi de anladı. Ha amacınız size muhalefet olayımsa olmanız benim düşüncemi değiştirmez.

kötülükle ne alakası var bunların?

çok fedakarlık yapmış yorulmuş bir kadınsınız sadece.

o araba mevzusu sizi sinir etmiş arabayı siz de kullanmıyor musunuz? bence arabayı siz de kullanın bu sefer giden paraya bu kadar sinir olmazsınız hem sizin de malınız o.

görümce kayınvalide konularına karışmıyorum çünkü sinir oluyorum.

çocuğunuz olmasa boşanın derdim ama çocuk olunca diyemiyorum malesef.

Kızlae meseleyi hallettik sıkıntı Yok. D destina53 sevdiğim bi üyedir özelden soru işaretlerini giderdik :)
BahtsizBedevii BahtsizBedevii seni anladım canımm benim üzerime gelindiğini düşündün teşekkür ediyorum sıkıntı Yok :KK200:
Üzgünüm ama ben şu anda durumu anlayamadım. Şimdi sizin üzerinize gidildi diye sizi korumaya mı gelmiş. Çok ayıp!! Eğer fikir istemiyorsanız konu açmayın. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. lütfen şu tarz emoji bırakan ve yoksa.. yazan BahtsizBedevii BahtsizBedevii kişiye uyarınızı yapar mısınız? Hiç hoş değil.

Üzgünüm ama ben şu anda durumu anlayamadım. Şimdi sizin üzerinize gidildi diye sizi korumaya mı gelmiş. Çok ayıp!! Eğer fikir istemiyorsanız konu açmayın. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. lütfen şu tarz emoji bırakan ve yoksa.. yazan BahtsizBedevii BahtsizBedevii kişiye uyarınızı yapar mısınız? Hiç hoş değil.

Allah Allahhh.....
Siz neden bu konuyu abartiyorsunuz?
Kucuk cocuk gibi,ogretmeninize sikayet eder gibi yok uyarin falan...
Karışıklık olmus iste
Hala neyin gerginligini yasiyor ve uzatiyorsunuz....
Tartisalim mi simdi...
Istediginiz neyse acik olun...
Ona gore davranayim

Allah Allahhh.....
Siz neden bu konuyu abartiyorsunuz?
Kucuk cocuk gibi,ogretmeninize sikayet eder gibi yok uyarin falan...
Karışıklık olmus iste
Hala neyin gerginligini yasiyor ve uzatiyorsunuz....
Tartisalim mi simdi...
Istediginiz neyse acik olun...
Ona gore davranayim
Sizin yaptığınız hoş değildi. Tartışma yaratan da sizdiniz. o kafaya vuran emojiden sonra bende mi emoji atmalıydım. Muneye haber vermem normal. Karışıklık öyle olmaz. Özür dilersiniz olur biter ama şu mesajınızdan sonra dilemeyi boşverin bana yazmayın bile. Kafasına vurulan çocuk emojisi ne güzel değil mi!!?

Kızlar tartışmaya gerek Yok durduk yere kimse ban yemesin. Bence kapatalım bu konuyu aslında kimse yanlış bi şey demedi ama birden olay buraya geldi :KK43:
o emoji bana anlattı herşeyi. ‘yoksa’ yazıp o emojiyi koymayı uygun buluyor musunuz konu sahibi? Ben kınıyorum ve uslübumu bozmak istemiyorum.

Para meselesi gizli gizli kv ve gorumceye verilince can sıkmaya başlamış bence.. Bir de hakaretler filan olunca her sey batmaya başlamış..
Para konusunda arabayi satip borcu kapatmak en mantıklısı.. Ayranı yok içmeye hesabi olmus esinin luks araba merakı..
Onun dışında, cok kirildigin icin icindeki yaralar acik halen.. Klişe olacak ama zamana birakmalisin.. Cunku hem guzel zamanlariniz olmus, hem cocuk var hem de esin cabaliyormus.. Ciddi bi konusma yapip incitmeden dusuncelerini paylasirsin.. Kac senelik iliski, bi damari vardir esinin mutlaka, ordan yakalamalisin.. Bosanma son secenek olmali, sahsi fikrim..

Back