• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü biri miyim?

Neden şaka olayım benim konuma googledan dua aratmamla ilgili seviye nedir diye yorum yapıp sonra çözdük demişsin ben bi özrünü görmedim çözerken
Eşine eğitim seviyesi sormadınmı
sizi ilgilendirmez. O konuda haksızsınız size yol göstermek için yorum yaptım siz kendinizle dalga geçildiğini düşündünüz demek dalga geçilecek bir konuymuş google a eşime aşık olma duası diye yazıp aratmak. Sizi görmezden geliyorum Kk da. İyi günler konum kapanacak zaten az sonra :deli:

sizi ilgilendirmez. O konuda haksızsınız size yol göstermek için yorum yaptım siz kendinizle dalga geçildiğini düşündünüz demek dalga geçilecek bir konuymuş google a eşime aşık olma duası diye yazıp aratmak. Sizi görmezden geliyorum Kk da. İyi günler konum kapanacak zaten az sonra :deli:
Benimde googla dua aratmam sizi ilgilendirmezdi değilmi??

Arkadaşlar ikiniz de birbirinizin derdini hafif görebilirsiniz ama bu sizin derdiniz olduğu gerçeğini değiştirmez. Ben etiketlenmesem konuya dahil olmayacaktım zaten. Bakın konuya ilk yazış amacım belliydi. Feronika daha önce başka nickle konuyu açmış ve bilgi değişimi yapmıştı. Ben konunun inanılırlık ve samimiyetini sorguladım önce. Ancak kişi özelden yazdığı şeylerle ve gerek uslübüyle gerçekten bunu dert ettiğini bana inandırdı ve ona özelden yazdım. Fakat sonra arkadaşı mı bilmiyorum ama uslüpsüz biri ortada yazıp kafasına vurulan kişi emojisini bana layık görünce tepki verdim. Hala sanaldan böyle fanatikçe hareket yapan birinin seviyesini düşünmek istemiyorum. Böyle bir arkadaşlık için de konu sahibine kırgınım. Tartışmanıza beni dahil etmeyin lütfen. Siz de dün konu kapanacak diyordunuz. Lütfen artık kapattırın. Daha fazla müdahil olup hatırlamak istemiyorum böyle seviyesiz hareketleri. İyi günler.

Ben basligi bile unutmusum,yorumlari okurken hatirladim . Hayir kotu biri degilsiniz ne alaka. Bazen hayat sartlari ve anlayissiz insanlar doyumsuzluklari vs bizi kotu olmaya itiyor. Ben de bazen umursamaz ve halden anlamaz davranmak zorunda kaliyorum.. deger verilmedigini ve nankorluk yapildigini ,dalga gecildigini gordugumde yapiyorum bunu..
Her neyse..
Esinizi erkek gibi gormuyosunuz bence . Tamam kadin erkek esit deriz vs ama kadinin icgudusunde var sanirim bi sahiplenilmek korunup kollanmak,sarilip sarmalanmak simartilmak ister bi kadin. Bize verici olsun isteriz erkek. Maneviyaten tamam da maddiyaten verici degilse biraz absurt oluyor bence..
Adama siz bakiyosunuz resmen . Evin yuku sizde cocuk yuku sizde. Ustune bi de koca yuku! Oldu!..
Cinsel olarak da caniniz hiic bisey istemez bu sartlar altinda. 3 sahislar yuzunden malesef eslerimizden soguyoruz.
Suna da degineyim. 1.5yasinda bebeginiz varmis bebek sonrasi da evlilikler bi sekteye ugruyor. En guzel giden evlilikler bile ..biz dogumdan once sevgili gibiydik anlayisliydik da. Kavgamiz da olmazdi olsa da bagiran cagiran ben olurdum esim susardi .. o aralar ailesiyle gorusmezdim de. Kafa rahatti yani.
Bebek dogdu,ailesiyle gorusmeler basladi .esim uzuluyor diye kabul ettim yazik dedim falan. Taviz verdim. Keske vermeseydim..
Neyse, bebek sonrasi esim sinir krizleri geciren duvarlara yumruk aran bagiran cagiean bi adama donustu. Cinselligin olmayisi da belki nedeniydi bilemiyorum.. ama onu boyle gordukce o ailesine katlanmak zorunda biraktikca beni ben de iyice sogudum. Bi de kultursuzluk diksiyonu bozuk konusmask vs ozensizligu eklendi ustune ..
Sut hormonuna atiyordum sucu. Prolaktinden boyleym diyordum da ..bilmiyorum benim de cinsellikte hic gozum yok. Ayda 1 kere fazla bana. :/
Esimle aramiz duzgun olsn isterdm ama bebek yipratici sorumlulugu cok ve zor bi is tum gun yorul vs. Insanin aklina gelmiyor.
Insanin kendine vakit ayirabilmesi de lazjm ayrica..
Sizin esiniz cok hata etmis annenize falan da bagirmis. Smdi iyi olsa ne, o halleri geliyodur akliniza. Sinir oluyosunuzdur. Terapiste mi gitmeli ki. Sihirli degnek degdirirler mi bilmiyorum.. :/
Ama bebeginiz var bence sans verin evliliginze. Su lux arabayi da satin olmadi borcu kapatin..

Kötü değilsiniz,maymun gözünü açmış. Cok fazla fedakarlık yapıp, yük altında ezilmissiniz. Patlama ağır olmuş. Bi kere düşmüş ya gözden o eş,bir daha bu evlilik dikiş tutmaz bana göre. Gittiği yere kadar cocuk icin gider,bi yerden sonra koparsınz bence...
Çok haklısın

Ben lüks arabamın kredisini öderken bana bakacak kim olursa yalvar yakar evinden gider alırım:) gözünü açana kadar iyice kullanmış sizi, açıldıktan sonra da ev işleriyle vs bakılmasının karşılığını veriyor. Kredi bittikten sonra döner eski haline.

o zaman almak istediğinde konu sahibi asla kabul etmeyecekti.
Haklısınız ama Hepimiz yaptık bazı hatalar ufak tefek başlarken ; ilk aşk zamanlarında( ki tanıma zamanlarıdır bu karşıdakini ) gaza gelip hepimiz karsıdakine ozveriler yaptık( kimi audi alınmasını kabul eder; kimi hiç takı istemez; kimi kiraya çıkar; kimi çalışıyor olmasına rağmen daha çok ev emeği yüklenir) . Burada diğer goze batan sorumsuz davranışları ile birliikte geriye donuk dusunuyor konu sahibi. Sadece aklını basına gec de olsa iyi olur kanımca

Araba gereksiz olmuş evet evlilikte sen ben olayı olmamalı ama bir kadın hele ki çalışıyorsa zaten yemek, ütü vs ev işleri ayrıca yük, üstüne eşin ailesiyle başa çıkılıyor bir de çalıştığın için kafa yorgunluğu ve dış dünyadaki insanların da kahrını çekiyorsun çocuk da var. Yani çalışan bir kadın olmak zaten zor iken maddi anlamda evi geçindiren de sensen o zaman neden evlendim ki diye düşünür insan. Herşeyle sen ilgilendikten sonra adam ne işe yarıyor derdim ben de olsam
Bu sen ben olayı ya da paranın lafını etmek değil tüm yükleri üzerine almanın verdiği bir yorgunluk ve tükenmişlik hali

Araba alabilir ama bütçesini ona göre yapacaktı o zaman

Kadın olarak doğamızda bir erkek tarafından korunma,kollanma, yardım alma isteği var galiba (ihtiyacımız olmasa da )
Herşeye tek başınıza yetişiyorsunuz,ihtiyaç duyduğunuz sadece iki çift laf etmenin hazzı,duygusal paylaşım belki,onu da göremeyince “niye katlanıyorum”a döndü sanırım iş..
Bir evin sorumluğunda erkeğin yüzdesinin daha yüksek olması gerektiğini düşünüyorum, yeti olarak asla daha aşağıda değiliz yapamayacağımız hiçbirşey olamaz ama duygusal olarak bunu istiyoruz galiba...

Back