Ben basligi bile unutmusum,yorumlari okurken hatirladim . Hayir kotu biri degilsiniz ne alaka. Bazen hayat sartlari ve anlayissiz insanlar doyumsuzluklari vs bizi kotu olmaya itiyor. Ben de bazen umursamaz ve halden anlamaz davranmak zorunda kaliyorum.. deger verilmedigini ve nankorluk yapildigini ,dalga gecildigini gordugumde yapiyorum bunu..
Her neyse..
Esinizi erkek gibi gormuyosunuz bence . Tamam kadin erkek esit deriz vs ama kadinin icgudusunde var sanirim bi sahiplenilmek korunup kollanmak,sarilip sarmalanmak simartilmak ister bi kadin. Bize verici olsun isteriz erkek. Maneviyaten tamam da maddiyaten verici degilse biraz absurt oluyor bence..
Adama siz bakiyosunuz resmen . Evin yuku sizde cocuk yuku sizde. Ustune bi de koca yuku! Oldu!..
Cinsel olarak da caniniz hiic bisey istemez bu sartlar altinda. 3 sahislar yuzunden malesef eslerimizden soguyoruz.
Suna da degineyim. 1.5yasinda bebeginiz varmis bebek sonrasi da evlilikler bi sekteye ugruyor. En guzel giden evlilikler bile ..biz dogumdan once sevgili gibiydik anlayisliydik da. Kavgamiz da olmazdi olsa da bagiran cagiran ben olurdum esim susardi .. o aralar ailesiyle gorusmezdim de. Kafa rahatti yani.
Bebek dogdu,ailesiyle gorusmeler basladi .esim uzuluyor diye kabul ettim yazik dedim falan. Taviz verdim. Keske vermeseydim..
Neyse, bebek sonrasi esim sinir krizleri geciren duvarlara yumruk aran bagiran cagiean bi adama donustu. Cinselligin olmayisi da belki nedeniydi bilemiyorum.. ama onu boyle gordukce o ailesine katlanmak zorunda biraktikca beni ben de iyice sogudum. Bi de kultursuzluk diksiyonu bozuk konusmask vs ozensizligu eklendi ustune ..
Sut hormonuna atiyordum sucu. Prolaktinden boyleym diyordum da ..bilmiyorum benim de cinsellikte hic gozum yok. Ayda 1 kere fazla bana. :/
Esimle aramiz duzgun olsn isterdm ama bebek yipratici sorumlulugu cok ve zor bi is tum gun yorul vs. Insanin aklina gelmiyor.
Insanin kendine vakit ayirabilmesi de lazjm ayrica..
Sizin esiniz cok hata etmis annenize falan da bagirmis. Smdi iyi olsa ne, o halleri geliyodur akliniza. Sinir oluyosunuzdur. Terapiste mi gitmeli ki. Sihirli degnek degdirirler mi bilmiyorum.. :/
Ama bebeginiz var bence sans verin evliliginze. Su lux arabayi da satin olmadi borcu kapatin..