koşu+diyet ile zayıflıyorum katılmak isteyenler var mı??

canıım çook sevindimm:):))) Ben de kahvaltıda hep yumurta yemeyeyim bugün iki dilim kepek ekmeği yiyeyim dedim ama ekmekten soğumuşum. iki lokma aldım tadı o kadar kötü ve kuru geldi ki bıraktım yumurtalarımı bekleriyorum şimdi:)umarım bir daha hiç ekmek istemez canım tüm ömrüm boyunca.
valla kendim kadar çok sevindim sana devamı da gelicek inşallah hadi bakalım:)

Ins tatlım bu sabah kahvalti yapmadim sadece xay ictim. Bi saate yemege gidecegim.ins guzel bir corba vardirda icerim :))

Ah birde ben sogusam su ekmekten. Bitek oglen yemiyorum birde kahvalti yapmadigim zamanlar. Aksam esimleyken istahim tavan yapio. Aslnda kahvalti yapmamam hic iyi degil en cok kahvaltiya ihtiyaci var vucudun. Metabolizmayi en cok hizlandiran sey.

Bugun ogle yemegnde bi kepce mercimek çorbası ictim yaninda turlu yedim cok az makarna aldm bir iki corba kasigi gibi ve bir kaseyide gecen yogurt yedim.

Off motivasyonum düşüyor
Diyete baslayalı 10gün olmuş ve başlangıcım 59.9 suanki kilom 57.9
2kilo gitmiş ama bunun 2side sudur diye dusunuyorum yağdan gitmiyor sanki:KK14:
Daha fazla veremicem gibi sanki

Off motivasyonum düşüyor
2kilo gitmiş ama bunun 2side sudur diye dusunuyorum yağdan gitmiyor sanki

Tatlim bence en iyimiz sensin. Sakin oyle dusunme ben 2.5 kiloyu 24 gunde verdim. Sen on gunde. Asil motivasyonunu bozmasi gereken kisi varsa o da benim. Cu nku bir ara yeniden 60 li rakamlari bile gordum ve daha yeni 58 lere indim.

Vereceksn muhakkak. Ceren kisiler nasil veriyor. Sadece dikkatli beslen.

Bende dun eve geldm cok acikmistm kurt gibi dayanamadm gozum dondu resmen ve mantjyi yddim cok azdi neyseki. Ardindan 74 dk 8 km ve 600 kalori yaktim. Sonra esm geldi bir bucjk saat sonra biraz salata bir sivri biber corba kasigi bamya corba kasigi bulgur pilav yedm. Alisverise gjttik geldik ve benim atli krizim tuttu ustune birde kucuk nuggeer dondurmalardan iki tane yedim.
Vu sabah 58.7 geldm. :KK43:

Off motivasyonum düşüyor
2kilo gitmiş ama bunun 2side sudur diye dusunuyorum yağdan gitmiyor sanki:KK14:

Canım motivasyonu düşürecek en son kişi sensin:) 10günde 2 kilo daha ne:) ben o iki kilo için 3hafta çabaladım. Sen çok iyi gidiyorsun. elbette biraz da sudan gidecek birikenleri atıyoruz vücutta. Ama şöyle düşün 10günde sudan kurtuldun bundan sonrası yağ olacak:))) içine zor girdiğimiz pantolonların tişörtlerin bollaştığını gördüğün günleri hayal et canım. Azıcık sabredicez:)

Tatlim bence en iyimiz sensin. Sakin oyle dusunme ben 2.5 kiloyu 24 gunde verdim. Sen on gunde. Asil motivasyonunu bozmasi gereken kisi varsa o da benim. Cu nku bir ara yeniden 60 li rakamlari bile gordum ve daha yeni 58 lere indim.

Vereceksn muhakkak. Ceren kisiler nasil veriyor. Sadece dikkatli beslen.

Canım motivasyonu düşürecek en son kişi sensin:) 10günde 2 kilo daha ne:) ben o iki kilo için 3hafta çabaladım. Sen çok iyi gidiyorsun. elbette biraz da sudan gidecek birikenleri atıyoruz vücutta. Ama şöyle düşün 10günde sudan kurtuldun bundan sonrası yağ olacak:))) içine zor girdiğimiz pantolonların tişörtlerin bollaştığını gördüğün günleri hayal et canım. Azıcık sabredicez:)

Haklısınız sanırım bian once olsun bitsin deyip acele ediyorum
Alması cok kolay da işte vermek tamamen sabır işi:)

canıım benim de 57,5 kilo verme günü bugün galiba:))) o yarım kiloya ne kadar sevindim sabah hay allahım:))

56ya doğru gidiyoruz yavastan galibaaa
60 nerdeeee 56 nerdeeeee :KK9:

Henuz kılo verdiğim farkedilmiyor bakılınca ama 55ten sonra baya farkedilek gibiiii

Cok az kaldıı

Ramazan girmeden 55 imkansız gibi de 56 yı goruruz insallah cunku ramazanda kilo verebileceğimi sanmıyorum, almayımdaaa:26:

Gunaydin kizlar iki gundur yoktum sanirim bir 58 e iniyorum bi 59.5 e cikiyorum. Sıkıldım artik bu durumdan. Dun kendime odul yemegi olarak tavuklu hamburger söyledim. Kac aydir yemiodum ii oldu. Esimde zayifladigimi farketti ama daha cok vermem lazim

Iyi gidkyor tatlim ama hala 58 lerde 59 larsayim. Ben oruca basladim. Sahurda tost yumurta yiyorum domatesle. Aksamda n yemek olursa ondan yiyorum. Iftardan iki saat sonrada yuruyus yapıyorum. Bakalim farkedecekmi

Iyi gidkyor tatlim ama hala 58 lerde 59 larsayim. Ben oruca basladim. Sahurda tost yumurta yiyorum domatesle. Aksamda n yemek olursa ondan yiyorum. Iftardan iki saat sonrada yuruyus yapıyorum. Bakalim farkedecekmi

Bence etkisi olacaktır iftar sonrası yürüyüş özellikle. Ben de 57yi gördüm cumartesi ama bu sabah 57buçuk falan çıktım bir yukarı bir aşağı anlayacağın inşallah canım bir iki kilo daha gitse morali yükselecek insanın ama vermek istenilen azaldıkça süresi baya uzuyor.

Eylul 15de erkek arkadasimla tatile gidicem benim de kilo vermem lazim ve sizlerin motivasyonuna ihtiyacim var sanirim. Gec oldu ama bende katilayim araniza :)

boyum 167 kilom 69.5 :KK43:

tatile gidene kadar 60 olursam cok sevinicem. Iki gundur 35 dakika kardio yapiyorum. Ekmek gunde 2 dilim tam bugday yiyorum. Onun disinda sadece sebze yemekleri ve izgara etler.

Eylul 15de erkek arkadasimla tatile gidicem benim de kilo vermem lazim ve sizlerin motivasyonuna ihtiyacim var sanirim. Gec oldu ama bende katilayim araniza :)

boyum 167 kilom 69.5 :KK43:

tatile gidene kadar 60 olursam cok sevinicem. Iki gundur 35 dakika kardio yapiyorum. Ekmek gunde 2 dilim tam bugday yiyorum. Onun disinda sadece sebze yemekleri ve izgara etler.

Hosgeldin canm
Bende eylulun ilk haftası tatile gidicem nişanlımla onun için ugrasıyordum ama ramazan bozdu baya yenıden toparlamaya calısıyorum sımdı

Boyun uzunmus senın ne guzel ya
Bir de menün cok guzel gercekten 2 ayda 8 gider en azından bence

Hosgeldin canm
Bende eylulun ilk haftası tatile gidicem nişanlımla onun için ugrasıyordum ama ramazan bozdu baya yenıden toparlamaya calısıyorum sımdı

Boyun uzunmus senın ne guzel ya
Bir de menün cok guzel gercekten 2 ayda 8 gider en azından bence

Ben de böyle düşünüyorum baya kilo verebilirsin bence kaçamak yapma yeter:)

X