korkudan ölüyorum:::

ol be arkadaşım..korkunun bikiniye faydası yok:)1ayı gözden çıkar,ve yazın tadını çıkar...

doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum kızlar ama ben artık kararımı verdim her ne kadar ameliyat düşüncesi bile beni ürpertmeye yetiyorsa da bu ameliyatı olup göğüslerimi büyütmeye karar verdim.ufuk bilkayı çok önermişler burda diye mail attım.toplam 5.000 maliyeti yazmış.hafta içi gidip görüşmeyi düşünüyorum.bıktım artık takoz gibi sütyenlerle gezmekten :/

2 gündür küçük oğlumu kucağımdan indiremiyorum .şöyle sıkı sıkı göğsüme bastırıyorum minicik bedenini.yavrum o da bana çok düşkün hep sarılırız birbirimize ...uzun zaman kucağıma alamıycam diye nasıl içim sızlıyor bilseniz. bide şu ameliyat rüyalarıma girmeye başladı..rüyamda elektrik çarpıyordu beni.tabirlere baktım hayatınız tehlikede diyor eşime anlattım, ben masada mı kalıcam yoksa diye bakakaldı bana adamcağız...:18:

benim de tek derdim küçük oğlum kimsenin elinden yemez uyumaz ille de ben olcam bayram da annemde gelemiyo.. bende ameliyat olursam telef olucak valla biliyorum bi de sevinince koşar atlar üstüme ameliyat sonrası da yapacak tabi bunları ondan gelecek ani darbelere karşı bakalım nasıl koruyabilcem kendimi 15 gün falan annemin olması sart sanırım yoksa eşim hem bana hem iki çocuğa hem eve (çocuklara yemek vs) çok çok zor olucak. Allah yardımcımız olsun..

Canim allah korusun.bole dusuncelerin kimseye faydasi olmaz.hem esinide korkutuyorsun.ameliyata nekadar rahat girersen kendini toplamanda okadar hizli oluyor.ben fotograf cekilerek gule oynaya girdim.doktor bile sasirmisti.allaha sukur 4.gun avm gezecek kadar cabuk iyilestim.her ameliyatn riskleri var tmm evet ama bu ameliyat doktotlar icin cok zor bir ameliyat degil.hatta onlar icin cok basit.

aynen benim oğlum da sürekli kucağıma atlar hatta üstümde yatar tv izler filan yani nasıl uzak tutucam kendimden bakalım.gerçekten de allah yardımcımız olsun aminn

kendi kendimi telkin ediyorum ama bilinçaltına işlemiş heralde. ne güzel AVM gezdin demek inşallah bende kendimi hemen toparlarım.sen 275 cc taktırmışsın sanırım memnun musun boyutundan .bana da 260 cc diyor dr.da ben acaba küçük olur mu diye sıkıntı duyuyorum biraz

benim 1 ay oldu ama göğsüme bastırarak sarılamıyorum hala bebişime. Ama onun da yolunu buldum. Boynuma sarılıyor :)) Hiç öyle düşünme, daha mutlu bir annesi olacak bebeğinin öyle bak. Ve bu sarılamama durumu da sonsuza kadar da sürmeyecek ya
Şu anki ölçülerin nedir?

merhaba bana bu protez hakkinda bilgi verebilirmisiniz lütfen daha onceden bunu yaptiran oldumu ve sonuclari nasil oldu bilgilerinize ihtiyacim var

ameliyat olmayi dusundugum doktorun sitesinden aldim bunu bu protez hakkinda bilgiye ihtiyacim var simdiden coook tsk ederim hepinize

Hangi tip protezler kullanılır?
Serum fizyolojik içeren protezlerin dezavantajı kıvam olarak jel protezlere göre daha sert olur ve nadiren sızdırma yapabilir. Jel protezler daha doğal olduğundan, bunları tercih etmekteyim.

göğüs altı 71 üstü 79 170cm boy 49 kg yum canım.1 ay sarılamamak kötü olacak ama ne yapalım başka yolu yok dediğin gibi ...

göğüs altı 71 üstü 79 170cm boy 49 kg yum canım.1 ay sarılamamak kötü olacak ama ne yapalım başka yolu yok dediğin gibi ...

170 boya 49 kilo.. Maşallah.. 260 cc bana biraz küçük geldi. Tabi profili, kas altına mı kas üstüne mi konulacağı da önemli. Sen nasıl büyük mü istiyorsun? Doktora istediğin bedeni söyledin mi?

170 boya 49 kilo.. Maşallah.. 260 cc bana biraz küçük geldi. Tabi profili, kas altına mı kas üstüne mi konulacağı da önemli. Sen nasıl büyük mü istiyorsun? Doktora istediğin bedeni söyledin mi?

teşk. ederm canım.bana da küçük geliyor ama bedenime göre çok iyi olacağını söyledi.ben biraz çıtıpıtı bir hatunum dr a bedenimin kaldıracağı en büyük boy olsun dedim aslında :44:

teşk. ederm canım.bana da küçük geliyor ama bedenime göre çok iyi olacağını söyledi.ben biraz çıtıpıtı bir hatunum dr a bedenimin kaldıracağı en büyük boy olsun dedim aslında :44:

İyi etmişsin o zaman. :))Ama son görüşmenizde de tekrar belirt bence ki ısrarını annlasın. Ameliyat sonrası boyutundan pişman olanlar çok. Ameliyatın yarın mı tatlım?

İyi etmişsin o zaman. :))Ama son görüşmenizde de tekrar belirt bence ki ısrarını annlasın. Ameliyat sonrası boyutundan pişman olanlar çok. Ameliyatın yarın mı tatlım?

evet yarın 13:30 da.bugün gidecem tekrar konuşucam.bu arada benim ameliyat sonrası için hiç hazırlığım yok ,nelere ihtiyacım olur?

benımkı 325 cc canım.biraz meme dokum vardı 11 cmlık kadar.kuculurmu bılmıyorum,keske küçülmese hep bole kalsa.garantı olsun dıye 350 cc bile isterdim haha :) senın memealtın 71 cc mıymış..benımkı de 70 cm idi. boyum 1.62 ,50 kıloyum..sen biraz daha ıncesın bana gore ,doktorun bılır en ıyısını ama senın yerınde olsaydım 300 cc yı dusunurdum..sonra kucuk oldu dıe üzülmenı ıstemem.

pardon canım beynim döndü kaç gündür forumda birazdan dr la konuşacağım 350 olsun diye pazarlığa gireceğim bakalım kaç ta anlaşıcaz

bayanlar dr. cuğuma gittim 260 cc yi göğsüme tuttu gösterdi ,bana güzel göründü.daha büyüğünü yapmak istemiyor pişman olursun diyor tekrar bana güven dedi.ona güveniyorum canım dr.um yaa...hertürlü kolaylığı sağladı. inşalah hayırlısıyla bu iş çook güzel sonuçlanır benim için.bana dua edin arkadaşlar lütfen.yalnız bırakmayıınn.

canım dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun. acısız ağrısız kolay geçer inşallah.ayyy valla ben de heyecanlandım şimdi.gelişmelerden haber et mutlaka. kendine gelince gel hemen olur mu seni burada bekliyor olacağız.şimdiden geçmiş olsun. öptümm

Güzel güzel haberlerini bekliyoruz :)) Hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…