- 22 Ağustos 2010
- 39
- 24
- 288
- Konu Sahibi pamukprensler
-
merhaba arkadaşlar:) uzun zamandır takip ediyorum burayı ve ameliyat olmayı çok istiyorum amaa... cesaretim yokk.doktorum hadi ne zaman yapacaz diyo beni her gördüğünde :18: ben de göğsümü gere gere bikini giymek istiyorum yaa:44:
2 gündür küçük oğlumu kucağımdan indiremiyorum .şöyle sıkı sıkı göğsüme bastırıyorum minicik bedenini.yavrum o da bana çok düşkün hep sarılırız birbirimize ...uzun zaman kucağıma alamıycam diye nasıl içim sızlıyor bilseniz. bide şu ameliyat rüyalarıma girmeye başladı..rüyamda elektrik çarpıyordu beni.tabirlere baktım hayatınız tehlikede diyoreşime anlattım, ben masada mı kalıcam yoksa diye bakakaldı bana adamcağız...:18:
2 gündür küçük oğlumu kucağımdan indiremiyorum .şöyle sıkı sıkı göğsüme bastırıyorum minicik bedenini.yavrum o da bana çok düşkün hep sarılırız birbirimize ...uzun zaman kucağıma alamıycam diye nasıl içim sızlıyor bilseniz. bide şu ameliyat rüyalarıma girmeye başladı..rüyamda elektrik çarpıyordu beni.tabirlere baktım hayatınız tehlikede diyoreşime anlattım, ben masada mı kalıcam yoksa diye bakakaldı bana adamcağız...:18:
benim de tek derdim küçük oğlum kimsenin elinden yemez uyumaz ille de ben olcam bayram da annemde gelemiyo.. bende ameliyat olursam telef olucak valla biliyorum bi de sevinince koşar atlar üstüme ameliyat sonrası da yapacak tabi bunları ondan gelecek ani darbelere karşı bakalım nasıl koruyabilcem kendimi 15 gün falan annemin olması sart sanırım yoksa eşim hem bana hem iki çocuğa hem eve (çocuklara yemek vs) çok çok zor olucak. Allah yardımcımız olsun..
Canim allah korusun.bole dusuncelerin kimseye faydasi olmaz.hem esinide korkutuyorsun.ameliyata nekadar rahat girersen kendini toplamanda okadar hizli oluyor.ben fotograf cekilerek gule oynaya girdim.doktor bile sasirmisti.allaha sukur 4.gun avm gezecek kadar cabuk iyilestim.her ameliyatn riskleri var tmm evet ama bu ameliyat doktotlar icin cok zor bir ameliyat degil.hatta onlar icin cok basit.
kendi kendimi telkin ediyorum ama bilinçaltına işlemiş heralde. ne güzel AVM gezdin demekinşallah bende kendimi hemen toparlarım.sen 275 cc taktırmışsın sanırım memnun musun boyutundan .bana da 260 cc diyor dr.da ben acaba küçük olur mu diye sıkıntı duyuyorum biraz
Merhabalar... Bence de çok güzel bir tarih.Bayram tatiliyle birlikte 2 hafta kadar dinlenmeye vaktiniz olur. Omuzlarım ince demişsiniz. Meme altı ve üstü çevreniz kaç? Büyük istediğnizi söylemişsiniz, bu ölçüler de çok etkili büyüklükte. Meme dokunuz var mı?
benim 1 ay oldu ama göğsüme bastırarak sarılamıyorum hala bebişime. Ama onun da yolunu buldum. Boynuma sarılıyor :)) Hiç öyle düşünme, daha mutlu bir annesi olacak bebeğinin öyle bak. Ve bu sarılamama durumu da sonsuza kadar da sürmeyecek ya
Şu anki ölçülerin nedir?
göğüs altı 71 üstü 79 170cm boy 49 kg yum canım.1 ay sarılamamak kötü olacak ama ne yapalım başka yolu yok dediğin gibi ...
170 boya 49 kilo.. Maşallah..260 cc bana biraz küçük geldi. Tabi profili, kas altına mı kas üstüne mi konulacağı da önemli. Sen nasıl büyük mü istiyorsun? Doktora istediğin bedeni söyledin mi?
teşk. ederm canım.bana da küçük geliyor ama bedenime göre çok iyi olacağını söyledi.ben biraz çıtıpıtı bir hatunum dr a bedenimin kaldıracağı en büyük boy olsun dedim aslında :44:
İyi etmişsin o zaman. :))Ama son görüşmenizde de tekrar belirt bence ki ısrarını annlasın. Ameliyat sonrası boyutundan pişman olanlar çok. Ameliyatın yarın mı tatlım?
kendi kendimi telkin ediyorum ama bilinçaltına işlemiş heralde. ne güzel AVM gezdin demekinşallah bende kendimi hemen toparlarım.sen 275 cc taktırmışsın sanırım memnun musun boyutundan .bana da 260 cc diyor dr.da ben acaba küçük olur mu diye sıkıntı duyuyorum biraz
benımkı 325 cc canım.biraz meme dokum vardı 11 cmlık kadar.kuculurmu bılmıyorum,keske küçülmese hep bole kalsa.garantı olsun dıye 350 cc bile isterdim haha :) senın memealtın 71 cc mıymış..benımkı de 70 cm idi. boyum 1.62 ,50 kıloyum..sen biraz daha ıncesın bana gore ,doktorun bılır en ıyısını ama senın yerınde olsaydım 300 cc yı dusunurdum..sonra kucuk oldu dıe üzülmenı ıstemem.
bayanlar dr. cuğuma gittim 260 cc yi göğsüme tuttu gösterdi ,bana güzel göründü.daha büyüğünü yapmak istemiyor pişman olursun diyor tekrar bana güven dedi.ona güveniyorum canım dr.um yaa...hertürlü kolaylığı sağladı. inşalah hayırlısıyla bu iş çook güzel sonuçlanır benim için.bana dua edin arkadaşlar lütfen.yalnız bırakmayıınn.
bayanlar dr. cuğuma gittim 260 cc yi göğsüme tuttu gösterdi ,bana güzel göründü.daha büyüğünü yapmak istemiyor pişman olursun diyor tekrar bana güven dedi.ona güveniyorum canım dr.um yaa...hertürlü kolaylığı sağladı. inşalah hayırlısıyla bu iş çook güzel sonuçlanır benim için.bana dua edin arkadaşlar lütfen.yalnız bırakmayıınn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?