korkudan ölüyorum:::

pamukprensler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
261
2
96
Hatay
merhaba arkadaşlar:) uzun zamandır takip ediyorum burayı ve ameliyat olmayı çok istiyorum amaa... cesaretim yokk.doktorum hadi ne zaman yapacaz diyo beni her gördüğünde :18: ben de göğsümü gere gere bikini giymek istiyorum yaa:44:

hıc korkma canım neden korkuyosun kı.. uyuyosun ve memelerınle uyanıyosun.. ılk 4-5 gunden sonra normale donmeye baslıyosun..
ıyııkı yaptırmısım dıyeceksın olduktn sonra.. doktoruna da guvenıyosan hıc bekleme.

gizem özellikle önemseyip cevap yazdığın için çok teşk ederm..:) benim ağrı eşiğim çok düşük en son diş implantı yaptırdığım da acıdan öleceğimi düşündüm korkunç acı çekmiştim.ama 2 senedir göğüslerimin içler acısı haline katlanıyorum küçük oğlumun büyümesini biraz kucaktan inmesini bekledim.şimdi aslında tam zamanı iş açısından da rahat geçecek dönemde olmama rağmen acıdan çok korkuyorum.ama burada ki arkadaşların süreçlerini takip ettiğim kadarıyla herkes sonunda iyiki yapmışım diyor bu beni olumlu etkiliyor.yani hadi dediğim anda ameliyat olabilirim cesaret toplamaya çalışıyorum:18::18:

Hiç korkma ameliyat sonrası yapılan iğne ve serumlarla ağrını hissetmiyorsun. Kolay bir ameliyat değil kendine göre zorlukları var ama o zorluklar ilk 3 gün. Acının ötesinde yaşayacağın mutluluğu düşün. O acı geçiyor geriye kalan mutluluğu oluyor. Bence daha fazla erteleme bir cesaret ameliyatı ol ve bitsin :)

Ameliyatınız başarılı geçerse silikon istediğiniz büyüklükte ve en önemlisi vücudunuzun kaldırabileceği büyüklükte olursa gerçekten iyi ki yaptırmışım diyorsunuz, ama boy kilo omuz bel yapısı çok önemli, sakın büyük olsun diye tutturmayın

arkadaşlar sanırım ekim ayı içerinde ameliyat olacağım:)) boyum 170cm kilom 50 ince yapılıyım belim de omuzlarımda çok narin duruyoramaa büyük kocaman olsunlar istiyorm kaç cc protez koyulur acaba tercih hakkı verir mi ki dktrum:44:

4 ekim de ameliyat oluyorum heralde galiba sanırsam dr.umu aradım cesaretimi topladım ben dedim ne zaman istiyosun dedi hemen dedim bayramdan önce, tamam dedi.cuma gidip muayene olucamallahım inşallah çok harika olur inşallah çok acı çekmem inşallah problem çıkmazda vazgeçmem ve hemen iyileşirim........:18:desteğinize çok ihtiyacım vaarrr:18:

doktorun muayeneden sonra olabilecek en yüksek cc ölcüsünü söyleyecektir :) tercih hakkı değil ama fikrini soracaktır. Şimdiden hayırlı olsun. Muayene detaylarını bekliyoruz. Bayramdan en az bir hafta önce ameliyat ol ki o zaman kdr toparlanabilirsin :)

yarın muayene olucam bakalım ne diyecek, ben dr.un yüzüne nasıl bakıcam diye sıkılıyorum biraz da çünkü mesleki olarak tanıyorum çalışmışlığımız var sizlerden güç aldım birden harekete geçtim tüm kk üyelerine çookk teşk. 4 ekim iyi bir tarih olur gibi , ertesi hafta 5 gün izin alırım sonraki hafta bayram tatili toparlarım (inş .) diye düşündüm. bi de komedi filmi gibi, hastanede fazla görülmemek için mesai sonrasına opere olmam lazım ,tanınmamam için nemelazım adım çıkar vallahi....

Merhabalar... Bence de çok güzel bir tarih.Bayram tatiliyle birlikte 2 hafta kadar dinlenmeye vaktiniz olur. Omuzlarım ince demişsiniz. Meme altı ve üstü çevreniz kaç? Büyük istediğnizi söylemişsiniz, bu ölçüler de çok etkili büyüklükte. Meme dokunuz var mı?

Milletin ne diyeceğini düşüneceğini önemseme bence herkes kendine baksın :) ilk etapta olacaktır bir utanma durumu sonra alışacaksın garip gelmeyecek doktorunla olan diyalog yada muayeneler. devamlı görüyorlar sonuçta :) içini rahat tut tarih olayına gelirsek çok iyi bir tarih 15 güne toparlar işine dönersin :) şimdiden geçmiş olsunn güzel haberlerini bekliyorum.

himmm simdi belki guluceksin :=))) bende sigorta kapsaminda oldugumda ucret vermiycegimi zannettim her halukarda veriyoruz :=) ben yannis anlamisim ozaman

ankarada hacette hastanesinde ömer ekin isimli bir doktor varmis burda adini cok okudum ona yaptiranlarda olmus sonuc gayet iyi dior 5bn tl ucreti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…