- Konu Sahibi pamukprensler
-
4 ekim de ameliyat oluyorumheralde galiba sanırsam dr.umu aradım cesaretimi topladım ben dedim ne zaman istiyosun dedi hemen dedim bayramdan önce, tamam dedi.cuma gidip muayene olucam allahım inşallah çok harika olur inşallah çok acı çekmem inşallah problem çıkmazda vazgeçmem ve hemen iyileşirim........:18:desteğinize çok ihtiyacım vaarrr:18:
arkadaşlar sanırım ekim ayı içerinde ameliyat olacağım:)) boyum 170cm kilom 50 ince yapılıyım belim de omuzlarımda çok narin duruyoramaa büyük kocaman olsunlar istiyorm kaç cc protez koyulur acaba tercih hakkı verir mi ki dktrum:44:
yarın muayene olucam bakalım ne diyecek, ben dr.un yüzüne nasıl bakıcam diye sıkılıyorum biraz da çünkü mesleki olarak tanıyorum çalışmışlığımız varsizlerden güç aldım birden harekete geçtim tüm kk üyelerine çookk teşk. 4 ekim iyi bir tarih olur gibi , ertesi hafta 5 gün izin alırım sonraki hafta bayram tatili toparlarım (inş .) diye düşündüm. bi de komedi filmi gibi, hastanede fazla görülmemek için mesai sonrasına opere olmam lazım , tanınmamam için nemelazım adım çıkar vallahi....
yarın muayene olucam bakalım ne diyecek, ben dr.un yüzüne nasıl bakıcam diye sıkılıyorum biraz da çünkü mesleki olarak tanıyorum çalışmışlığımız varsizlerden güç aldım birden harekete geçtim tüm kk üyelerine çookk teşk. 4 ekim iyi bir tarih olur gibi , ertesi hafta 5 gün izin alırım sonraki hafta bayram tatili toparlarım (inş .) diye düşündüm. bi de komedi filmi gibi, hastanede fazla görülmemek için mesai sonrasına opere olmam lazım , tanınmamam için nemelazım adım çıkar vallahi....
Istanbul Boğaziçi Tıp Merkezinde bu ameliyat 3500 tl civarında yapılıyortesekkur ederim...!!
SSK yada özel siğorta bu ameliyatı karşılamıyor canımhimmm simdi belki guluceksin :=))) bende sigorta kapsaminda oldugumda ucret vermiycegimi zannettim her halukarda veriyoruz :=) ben yannis anlamisim ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?