• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkudan ölüyorum:::

tesk.ederm canm.ben daha buyuk protez istedm israr ettm ama benm dr.umda sana olmaz dedi peki dedm:-) iyiki soz dinlemisim .pansuman zamani dr.la sakalastik bu konuda birsuru.sen cok kucuk mu buluyosun:((

Canım ödemler gidince ilk hali gibi olmuyor sakın moralin bozulmasın bnm 7 ay oldu yerine oturmaya başladı sanırım o nedenle küçük geliyor yada gözüm alıştı boyutundan çok ameliyat kesi izlerim canımı sıkıyor meme altında çok belirgin. benim protezler 225 cc :) 260 cc ye göre küçük sayılır. 260 cc yi elime almıştım gayet iyi boyutu 225 cc den iyidir :) ameliyatın şekline göre de protezin duruşu değişiyor. kas altından ameliyat olanlarda protez bnce daha ufak duruyor kas üstü daha büyük görünüyor.

YORUMLARINIZI esırgemeyın nolur ;( bi hafta sonra ameliyat olacagim. 300cc KAS ALTI ve meme ucu kesisi....ameliyattan tam IKI HAFTA sonra 4 gunluk gezmeli eglenmeli bir fuara gidicem yurt disina...sporcu Sutyeni takmak zorunda miyim...4 gun sadece yatarken taksam olur mu? ve elimi kolumu cok oynatamayacak miyim? ve son olarak goguslerim TAS GIBI mi olacaklar....lutfen tecrubeli arkadaslarim cvp yazsinlar?

YORUMLARINIZI esırgemeyın nolur ;( bi hafta sonra ameliyat olacagim. 300cc KAS ALTI ve meme ucu kesisi....ameliyattan tam IKI HAFTA sonra 4 gunluk gezmeli eglenmeli bir fuara gidicem yurt disina...sporcu Sutyeni takmak zorunda miyim...4 gun sadece yatarken taksam olur mu? ve elimi kolumu cok oynatamayacak miyim? ve son olarak goguslerim TAS GIBI mi olacaklar....lutfen tecrubeli arkadaslarim cvp yazsinlar?

Geçmiş olsun şimdiden.2 haftaya bir hayli toparlarsin ancak sporcu kullanmaya devam edersin ve kalıp gibi olur o dönemde.

Pamukprnses cok gecmisolsun cnm surevini okudum ve seninle ayni durumdayim bende bi kucuk oglum var iki yasinda bende cok korkuyorum ondan uzak kalip ilgilenemicem.sen nasilsin suan agrin varmi kasustumu oldu senin cnm? Benim agridan daha cok korktugum sey nefes alamamak benm panik atagim var ins boyle atlatirim bende olup.

merhaba canim ben ahmettuna erenle gorusmeye gittim kendisiyle gorustum kendisi beni muayene etti ameliyati anlatti gogus altindan giricek mentor silikon kullanicak ve bana 300cc den 400ccye kadar takabiliceginizi soyledi gogsumun kenarlarinin genis oldugu bununda benim için buyuk avantaj oldugunu soyledi ameliyat ucreti 4.500 dedigin gibi acibademde gerceklestiricek 4000bn olmasi için cabaladim kesinlikle olamiycagini anlatdi meil adresimi acamiyorum bir turlu oyuzden sana meil atamadim 4000 olmasi için cabalayinca bu ameliyatin buyuk kismini silikon masrafi ve diger kisminida hastane masrafi olarak izah etti ve gucunuz yetmiyosa daha uygun yapan hekimlerle gorusebilirsiniz dedi cook rica ettim fakat kabul etmedi bu kadar soguk olmasi biraz canimi sikti fakat el mahkum doktora muhtacim içimden bir ses iyi bir doktor oldugunu soyluyor ön referans olarakda bir numara aldim henuz aramadim ama :) yarisini pesin öduyecegim yarisinida taksit olucak 500tl olarak 4ay bölücez kendisi 3ay dedide orda 4dorte böldürücem en kisa zamanda olup bitmesini istiyorum acele ediyorum acele isede seytan karisir derler baska doktorrrrrrrrrr bulamadim ahmet beyide senin sayende buldum diger doktorla gorusmedim senin dedigin sen ne yaptin bi ilerleme varmi nasil gidiyor arastirmalarin ?beni bilgilendirirmisin lutfen

Canım ödemler gidince ilk hali gibi olmuyor sakın moralin bozulmasın bnm 7 ay oldu yerine oturmaya başladı sanırım o nedenle küçük geliyor yada gözüm alıştı boyutundan çok ameliyat kesi izlerim canımı sıkıyor meme altında çok belirgin. benim protezler 225 cc :) 260 cc ye göre küçük sayılır. 260 cc yi elime almıştım gayet iyi boyutu 225 cc den iyidir :) ameliyatın şekline göre de protezin duruşu değişiyor. kas altından ameliyat olanlarda protez bnce daha ufak duruyor kas üstü daha büyük görünüyor.

canim benim kasustu memeucu kesisi ile oldu.boyutu konusunda su an cok cok memnunum sukurler olsun tabi zamanla kuculecek mi bilmiyorum da dr. kuulmeyecek dedi.bakalim yani zaman ne gosterecek.peki sen yara izi icin ilac kullanmadin mi.bildigim kadariyla cok etkili ilaclar var bunun icin:*

canim benim kasustu memeucu kesisi ile oldu.boyutu konusunda su an cok cok memnunum sukurler olsun tabi zamanla kuculecek mi bilmiyorum da dr. kuulmeyecek dedi.bakalim yani zaman ne gosterecek.peki sen yara izi icin ilac kullanmadin mi.bildigim kadariyla cok etkili ilaclar var bunun icin:*

kasüstünde protez dha büyük duruyor ;) 2 ay sonra izler için bir krem verdi doktorum ama çok düzenli kullanmadığımı söyleyebilirim çokta etkisini görmedim belki de o yüzden kafama estikce kullanıyorum :)

kasüstünde protez dha büyük duruyor ;) 2 ay sonra izler için bir krem verdi doktorum ama çok düzenli kullanmadığımı söyleyebilirim çokta etkisini görmedim belki de o yüzden kafama estikce kullanıyorum :)
bence o kremi mutlaka düzenli kullanmalısın canım.eminim etkisini zamanla göreceksin..:29:

Back