- Konu Sahibi pamukprensler
-
aşkolsun bayanlar , ben ameliyata gidiyorum.....
İyi etmişsin o zaman. :))Ama son görüşmenizde de tekrar belirt bence ki ısrarını annlasın. Ameliyat sonrası boyutundan pişman olanlar çok. Ameliyatın yarın mı tatlım?
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canim.inşallah basit geçirirsin sürecini. Bekliyoruz.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canim.inşallah basit geçirirsin sürecini. Bekliyoruz.
bu arada cnm sen gogus ameliyati oldunmu ?
olduysan nasil gecti surecin o surecden biraz bahsedermisin özellikle ilk bi kacgun ? ve toparlaman ne kadar suruor
Arkadaşlar benim de önümüzdeki hafta çarşamba randevum var doktorumla. Bir an önce ameliyat olmak istiyorum ancak çalışıyorum ve bir iş değişikliği yapma durumum var. 10-15 gün içinde tamamen toparlanmış olabilir miyim acaba..?:44:
selaam benn oldum geldim arkadaslar. o kadar korktuguma yazik,hic kipirdamadan yatarsan fazla acimiyor:)))
bende korkuyormmm ama bi görüşme için randevu aldm bile nazmi bayçın dan :)) bakalım hayırlısıı
pamukprensler geçmiş olsun gözün aydın :) 260 cc mi takıldı? önceki yazışmaları okudum küçük olmasından endişe etmişsin. Boy ve kilolarımız birbirine yakın 168 cm boy 47-48 arası değişen bir kilom var ve kollarımda snin ki gibi incecik. 260 cc'yi elime aldığımda gayet büyük duruyorlardı hatta 275 diye konuştuğumuz protezlerin 260 olabileceğini düşünürken 225 cc takabileceğini söyledi ve söylediği gibi de yaptı. Çok ısrar ettim biraz daha büyük olması konusunda sonuçta insan sıklıkla bu ameliyatı olamaz beğenmedim hadi yeniden olayım gibi bir lüksümüz yok.. Doktorum farklı boyutları denediğini daha doğrusu göğüs kafesimin 225 cc yi aldığını söyledi. Şimdi düşünüyorum da farklı bir doktora gitmiş olsaydım acaba sonuç böyle mi olurdu belki bana da 250 ve 250 yukarısı bir cc takılabilirdi.
ameliyatın Kas altı mı kas üstü mü?
tesk.ederm canm.ben daha buyuk protez istedm israr ettm ama benm dr.umda sana olmaz dedi peki dedmiyiki soz dinlemisim .pansuman zamani dr.la sakalastik bu konuda birsuru.sen cok kucuk mu buluyosun (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?